Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Babylon's Fall

11 Jun 2018 21:43 #215403 by Μάνος Γρυπάρης
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Square Enix στην E3 2018 παρουσιάστηκε τρέιλερ του Babylon's Fall.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Platinum Games (Bayonetta) και της Square Enix, η οποία συνεχίζεται μετά το Nier: Automata.



Το Babylon's Fall θα διεξάγεται κάτι χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν. Το τρέιλερ δεν δείχνει το gameplay, ωστόσο τα στοιχεία fantasy είναι εμφανέστατα καθώς παρουσιάζονται ιππότες με βαριά πανοπλοία, στοιχεία που τα αρχαία χρόνια δεν υπήρχαν. Επίσης, η μάχη ενδέχεται να έχει κάποια υπερφυσικά στοιχεία.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2019 14:12 #229347 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Babylon's Fall
Babylon's Fall
Νέο τρέιλερ για το Action της Platinum Games.

Η Platinum Games παρουσίασε ένα νέο βίντεο για το Action game Babylon's Fall, το οποίο ετοιμάζει σε συνεργασία με την Square Enix.

Επίσης, τελικά απ' ότι φαίνεται δεν θα το δούμε εντός του 2019 όπως μας είχε δοθεί αρχικά αυτή η εντύπωση. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Στο νέο βίντεο υπάρχουν και αποσπάσματα από το gameplay, χωρίς όμως κάποιο HUD.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2021 01:09 #252657 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Babylon's Fall
Babylon's Fall gameplay trailers Η μεγαλύτερη απογοήτευση της E3.

 Η PlatinumGames παρουσίασε στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου της Square Enix, ένα νέο gameplay trailer για το Babyon's Fall.

 Το βίντεο απογοήτευσε πολλούς από τους fans της Square Enix. Οι λόγοι ήταν τόσο η ποιότητα του βίντεο, όπου φαίνονται γραφικά μέτριας ποιότητας και ταυτόχρονα χαμηλή ανάλυση, όσο και η ανακοίνωση ότι θα είναι live service game. Θα υποστηρίξει επίσης Co-op 2-4 παικτών.

 Θυμίζουμε ότι μέχρι πρότινος το Babylon's Fall παρουσιαζόταν ως ένα Fantasy Action Hack 'n' Slash. Όπως και να έχει, θα μπορείτε να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας, να κάνετε customize το στυλ μάχης σας καθώς ανεβαίνετε στον Πύργο της Βαβυλώνας και να κάνετε  loot .
 Η πρώτη closed beta του Babylon's Fall θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου στο Steam. Βέβαια μετά από την αντίδραση του κόσμου, η PlatinumGames ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσει τις νέες τις αλλαγές και να την καθυστερήσει.

 Δείτε ακόμη την συνέντευξη του Yosuke Saito, παραγωγού της Square Enix.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jul 2021 13:34 #253948 by Ερμής Δερβίσης

Babylon’s Fall beta
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης.


Η Platinum Games ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της beta του Babylon’s Fall σε Ιαπωνία, Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.

Στην Ιαπωνία θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου από τις 12:00 μμ ως τις 16:00, στη Βόρεια Αμερική στις 5 Αυγούστου από τις 8:00 ως τις 12:00 και στην Ευρώπη στις 12 Αυγούστου από τις 21:00μμ μέχρι τις 1:00 πμ.

Η πρώτη αυτή φάση της beta του Babylon’s Fall θα επικεντρωθεί σε πολύ βασικούς τομείς, όπως η εγκατάστασή του, η επιβεβαίωση των λογαριασμών και η απόδοση του server και του δικτύου. Στις επόμενες τρεις φάσεις η Platinum Games θα ξεκλειδώσει περισσότερο περιεχόμενο του τίτλου. Screenshots και βίντεο δεν θα επιτρέπονται αρχικά.

 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Sep 2021 03:42 #255225 by Stathis Moose Stathopoulos
Η PlatinumGames υποσχέθηκε upgrade στα γραφικά

Μετά από ορισμένες αρνητικές αντιδράσεις που είχαν fans της PlatinumGames όταν είδαν το φετινό gameplay video του Babylon's Fall, η Ιαπωνική εταιρεία έβγαλε ανακοίνωση για το εν λόγω θέμα.
Η ανακοίνωση αναφέρει : "Έχουμε λάβει σχόλια ότι το τωρινό brushwork filter στα γραφικά εμποδίζει την ορατότητα και μας έχουν στείλει αιτήματα να το αλλάξουμε. Τώρα βλέπουμε ότι η ισορροπία ανάμεσα στο concept του κόσμου του παιχνιδιού και στην ορατότητα θέλει περαιτέρω ρύθμιση. Η ομάδα ανάπτυξης δουλεύει πάνω σε μεγάλες βελτιώσεις στα γραφικά".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Oct 2021 17:36 #256148 by Κώστας Δαλακλίδης
Το Babylon’s Fall κάνει αναβαθμίσεις στον οπτικό τομέα

Το Babylon's Fall βρέθηκε σε αυτήν την περίεργη κατάσταση όπου πολλοί fans της PlatinumGames γνωρίζουν ότι είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της εταιρίας, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανένας ενθουσιασμός για αυτό. Τον Ιούλιο, η PlatinumGames ολοκλήρωσε την πρώτη από τις τρεις δοκιμές beta για το παιχνίδι.

Αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία των παικτών να δοκιμάσουν αυτό το Action multiplayer, αλλά ακόμη και πριν ξεκινήσει η δοκιμή, πολλοί είχαν αμφιβολίες για το οπτικό στυλ του παιχνιδιού, το οποίο είδαμε όταν επανεμφανίστηκε το Babylon's Fall στην Ε3 τον Ιούνιο. Φαίνεται ότι η PlatinumGames έλαβε το feedback, καθώς ανακοίνωσε μια αλλαγή στην εμφάνιση του παιχνιδιού, η οποία ελπίζουμε να είναι προς το καλύτερο. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι έχει καταργήσει την pixelated, φιλτραρισμένη αισθητική για μια πιο καθαρή και εστιασμένη εμφάνιση.



Σε ένα Tweet η PlatinumGames αναφέρει: “"Με την μεγάλη υποστήριξη των Sentinel μας, η ομάδα του Babylon's Fall εργάζεται για την αναβάθμιση των γραφικών και για τη βελτίωση τους, διατηρώντας παράλληλα ένα μοναδικό στυλ". Μία από τις πιο συνηθισμένες κριτικές για την αρχική εμφάνιση ήταν το πόσο θολή είναι η εικόνα. Ακόμη και αν παραμερίσουμε τις προσωπικές προτιμήσεις, το πρωτότυπο αυτό στυλ έκανε πιο δύσκολο για τους ανθρώπους το να συμβαδίσουν με τη δράση του παιχνιδιού. Μερικοί παίκτες με κακή όραση παραπονέθηκαν πως ήταν ένα άγχος για αυτούς το αν θα μπορούσαν να παίξουν το παιχνίδι καθώς ανησυχούσαν για το ότι μπορεί να τους προκαλέσει πονοκεφάλους.

Οι αναβαθμίσεις θα είναι πιθανότατα διαθέσιμες στην επόμενη beta του παιχνιδιού που θα είναι διαθέσιμη για PC και PS4, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:40 #258000 by Stathis Moose Stathopoulos
Η PlatinumGames έχει "δανειστεί" γραφικά του Final Fantasy 14 για το Babylon's Fall




Gamers τα εντόπισαν στην closed beta.

Η PlatinumGames διοργανώνει μία closed beta για το Babylon's Fall. Ωστόσο ορισμένοι gamers εντόπισαν ότι το παιχνίδι έχει γραφικά...από το Final Fantasy 14 της Square Enix.

Ο Yosuke Saito, παραγωγός του Babylon's Fall, δήλωσε σε blog post για λογαριασμό της PlatinumGames, ότι ορισμένα γραφικά στον εξοπλισμό του παιχνιδιού είναι "δανεισμένα" από το Final Fantasy 14. 

Με την "έγκριση" της Square Enix
Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν ο εξής. Όταν ο Saito παρουσίασε σε ένα meeting της εταιρείας το Babylon's Fall, παρόν στο meeting ήταν και ο παραγωγός και director του Final Fantasy 14, Naoki Yoshida, ο οποίος πρόσφερε την βοήθειά του, την οποία και δέχτηκε ο Saito. Έτσι, χρησιμοποιήθηκαν γραφικά σε συννενόηση με την ομάδα του Final Fantasy 14. Οι δύο εταιρείες ανάπτυξης προέρχονται από την Ιαπωνία και αλληλοβοηθήθηκαν, μιας και η Square Enix έχει μεγαλύτερη εμπειρία από την PlatinumGames. Ωστόσο, το μέγεθος της δεύτερης ίσως να μην δικαιολογεί για πολλούς αυτή την κίνηση, μιας και όταν ένας gamer αγοράζει ένα παιχνίδι θέλει να δει κάτι καινούργιο.

Ο Yosuke Saito ήθελε κατά βάση να βάλει στο Babylon's Fall μια μεγαλύτερη γκάμα εξοπλισμού, γι' αυτό και "δανείστηκε" εξοπλισμό από το Final Fantasy 14, για τα μεσαία levels του Babylon's Fall, τα οποία ωστόσο μπορείτε να φτάσετε και στην closed beta. Ο Saito πάντως ανακοίνωσε: "Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν ανησυχίες που προκαλέσαμε. Δουλεύουμε εντατικά στο development του παιχνιδιού ώστε να μην απογοητεύσουμε τους παίκτες και εκτιμούμε την συνεχή υποστήριξή σας".

Το είπε ο παραγωγός του Final Fantasy
Ο ίδιος ο Naoki Yoshida, παραγωγός και director του Final Fantasy, δήλωσε δημόσια πως όταν άκουσε τα σχέδια του Saito για το Babylon's Fall σκέφτηκε τα εξής: "Α, ώστε αναπτύσσει ένα hardcore Action Hack-and-slash. Ζηλεύω κατά κάποιο τρόπο. Βέβαια το να φτιάξει όλες τις παραλλαγές του εξοπλισμού των χαρακτήρων για το gameplay θα του είναι δύσκολο. Άλλωστε, ένα Hack 'n' slash είναι απολαυστικό όταν υπάρχει μεγάλη ποικιλία αντικειμένων και εξοπλισμού. Βέβαια το Babylon's Fall είναι νέος τίτλος και δεν θα έχει αμέτρητο μπάτζετ.

Είμαι μεγάλος fan των online games, ως gamer και ως developer . Δεν θα μπορούσα παρά να είμαι χαρούμενος αν το Babylon's Fall πετύχει και δώσει μια φρεσκάδα στα Ιαπωνικά online games, ενώ παράλληλα αυξήσει την βάση παικτών του. Οπότε σκέφτηκα ότι η PlatinumGames θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και τα γραφικά του Final Fantasy XIV. Έχουμε πολλά, θα ήταν κρίμα να τα περιορίσουμε μόνο στο Final Fantasy XIV. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Τότε, δεν είχα αντιληφθεί πως αυτό θα γινόταν αντικείμενο συζήτησης".

Το Babylon's Fall θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και PS4 το 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2021 22:24 #258365 by Stathis Moose Stathopoulos
Babylon's Fall: Ημερομηνία κυκλοφορίας




Ανακοινώθηκε μαζί με νέο τρέιλερ.

Η Platinum Games ανακοίνωσε στα The Game Awards 2021 την ημερομηνία κυκλοφορίας του Babylon’s Fall.

Στο Babylon’s Fall μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι σας, είτε σε ομάδες των τεσσάρων ατόμων, ενώ μετά την κυκλοφορία του θα προστεθούν περισσότερα modes, νέο περιεχόμενο και καινούργιοι τύποι όπλων, χωρίς επιπλέον κόστος. Όσοι προπαραγγείλετε την Digital Deluxe Edition του Babylon’s Fall θα έχετε πρόσβαση σε αυτό από τις 28 Φεβρουαρίου.



Το Babylon’s Fall θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου του 2022 για PC, PS5 και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2022 23:36 #261443 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Babylon's Fall
Babylon's Fall demo




Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσης.

Η κυκλοφορία του Babylon's Fall πλησιάζει και οι PlatinumGames και Square Enix ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν demo του Babylon's Fall.

Το επερχόμενο Hack 'n' Slash Action RPG έρχεται τον Μάρτιο. Ωστόσο, πριν την κυκλοφορία του θα μπορείτε να το παίξετε στις 25 Φεβρουαρίου, όταν και θα κυκλοφορήσει το αντίστοιχο demo.



Το Babylon's Fall θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 3 Μαρτίου για PC, PS5 και PS4.

Διαβάστε σχετικά με τα γραφικά που "δανείστηκε" η PlatinumGames από άλλη εταιρεία για το παιχνίδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2022 23:04 #262018 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Babylon's Fall
Το Babylon's Fall "έπιασε πάτο" στο Steam και οι reviewers δεν ασχολούνται μαζί του




Δεν έχει ούτε 1000 ταυτόχρονους χρήστες.

Το Babylon's Fall της Square Enix απέτυχε να σημειώσει αξιόλογες πωλήσεις στο Steam.

Το multiplayer Hack and Slash Action RPG έχει επί του παρόντος ένα peak 874 ταυτόχρονων παικτών στο Steam και βαθμολογία "Mixed" από user reviews. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός των 200 πιο δημοφιλών games του Steam. Αρκετή κριτική ασκείται για το μοντέλο Games as a service, ενώ κάποιοι άλλοι σχολιάζουν ότι η τιμή του είναι υπερβολική για την ποιότητά του.



Οι reviewers δεν ασχολούνται μαζί του
Η Square Enix κυκλοφόρησε ένα παιχνίδι και για πρώτη φορά στην ιστορία της, δεν ασχολείται μαζί του σχεδόν κανένα site στο λανσάρισμα! Έχει μόνο δύο reviews παγκοσμίως! Το ένα είναι 2/10 και το άλλο 8/10. 

Την αμφιβολία ποιότητας του Babylon's Fall -σύμφωνα με τα μέχρι τώρα gameplay videos του- την είχαμε αναφέρει και στο βίντεο των νέων κυκλοφοριών Μαρτίου.

Παίξτε το demo του Babylon's Fall.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification