Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο Action game απ' την ομάδα του Final Fantasy 7 Remake της Square Enix

06 Nov 2019 20:18 #228278 by Μάνος Γρυπάρης
Σύμφωνα με μια αγγελία εργασίας, η Square Enix και συγκεκριμένα οι developers της First Development Division (που ανέλαβαν το Final Fantasy 7 Remake) ετοιμάζει ένα νέο Action game και αναζητά developers.

Η αγγελία αναζητά developers για τις next-gen κονσόλες PS5 και Xbox Scarlett. Στόχος των Ιαπώνων είναι να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι που θα ξεπεράσει τα στάνταρ των ήδη γνωστών Action games. Η ομάδα τους θα προέρχεται από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το Gematsu.
Η First Development Division έχει επίσης αναπτύξει τα Kingdom Hearts 3, SaGa: Scarlet Grace και Romancing SaGa Re:Universe. Οι next-gen κονσόλες PS5 και Xbox Scarlett θα κυκλοφορήσουν τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά δεν γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο παιχνίδι θα συνοδεύσει τις κονσόλες αυτές στο λανσάρισμα. Ενδεχομένως να τον δούμε μετέπειτα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2019 17:35 #228576 by Βασίλης Κτενίδης
Δημοσιεύθηκε από το Kotaku ότι η Ayumi Ito, ηθοποιός που έκανε την φωνή της Tifa Lockhart στο Final Fantasy VII Remake, έλαβε θανατικές απειλές. Οι απειλές έγιναν ξεχωριστά το περασμένο καλοκαίρι από έναν ανώνυμο άνδρα και μια γυναίκα που από ότι φαίνεται δεν έχουν κάποια σύνδεση μεταξύ τους. Τα νέα δημοσιεύθηκαν επίσης από την ιστοσελίδα The Sankai News.

Τον περασμένο Ιούνιο, η ίδια έλαβε ένα email που έγραφε για την ίδια “Την μισώ τόσο πολύ που θέλω να την σκοτώσω. Θα την μαχαιρώσω στο πίσω μέρος του χεριού της με όλη μου τη δύναμη.”

Καθώς τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, ένα άλλο Ιαπωνικό site, αναφέρει ότι η εταιρία βοηθάει την παραγωγή και τις πωλήσεις του Final Fantasy. Η Ayumi Ito, έχει κάνει μηνύσεις και στους δύο ανθρώπους που έκαναν τις απειλές, όμως μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό που γέμισε με μίσος αυτούς τους ανθρώπους προς το πρόσωπο της Ayumi Ito.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification