Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Internet Legends: Duct-Taped Gamer

05 Mar 2020 17:25 - 05 Mar 2020 21:35 #232078 by Cefirul

Ντοκιμαντέρ Internet Legends: Duct-Taped Gamer
Θα προταγωνιστεί ο παίκτης που είναι κολημένος με ταινία στο ταβάνι.


Τα LAN parties ήταν ένα συνηθισμένο φαινόμενο παλαιότερα, όταν οι συνδέσεις του internet στα σπίτια δεν ήταν όσο καλές είναι σήμερα και ήταν η εποχή που οι οθόνες ήταν πιο χοντρές και από τον φούρνο μικροκυμάτων. Ένα από αυτά τα LAN parties του τότε, έχει καταλήξει σήμερα διάσημο meme.

Η εικόνα στην οποία αναφέρομαι, απεικονίζει μια παρέα εφήβων να παίζουν το πρώτο Counter-Strike, πολύ πριν κυκλοφορήσει το Global Offensive, ενώ ένας από την παρέα είναι κολλημένος με ταινία στο ταβάνι του δωματίου.

Για κάποιο λόγο λοιπόν, η συγκεκριμένη εικόνα που τραβήχτηκε το 2003 αποκτά το δικό της ντοκιμαντερ. Ο Drew Purvis, είναι το παλικάρι που έπαιζε ενώ ήταν κολλημένος στο ταβάνι, θα πρωταγωνιστεί στο εν λόγω ντοκιμαντερ μαζί με τον φωτογράφο Brian Schaeffer.

Δημιουργός είναι ο Tyler Knowles και ο τίτλος του: Internet Legends: Duct-Taped Gamer. Θα αφηγείται την πραγματική ιστορία πίσω από την εικόνα, η οποία διαδραματίστηκε στο Mason του Michigan. Στην περιγραφή λέει ότι θα γνωρίσουμε την παρέα που συμμετείχε στην φωτο.

Το παραπάνω τρέιλερ έχει κάποια sound clips από το Counter-Strike όπως και την φωνή του Mark Jamill από τις ταινίες Star Wars. Φαίνεται ότι όλοι θα εξηγήσουν την οπτική τους, ενώ θα υπάρξει ανάλυση σε βάθος για την κατάσταση που επικρατούσε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification