Καλό Πάσχα!

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Καλό Πάσχα!

Καλό Πάσχα!

Κάθε πέρυσι και καλύτερα;

Η συντακτική ομάδα του GameWorld σας εύχεται Καλό Πάσχα, με υγεία και ευτυχία για όλους σας και τις οικογένειές σας.

Τις δύο προηγούμενες φορές, οι γιορτές το Πάσχα είχαν έναν χαρακτήρα...lockdown. Συμπληρώσαμε πλέον δύο χρόνια με τον κορωνοϊό και την καραντίνα και με τα μέτρα να φεύγουν...μόλις αυτές τις ημέρες και να μην γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψουν. 

Μπορεί φέτος το Πάσχα να έχουμε λίγο περισσότερη ελευθερία, ωστόσο το μυαλό μας είναι στο "Κάθε πέρυσι και καλύτερα", μιας και τα γεγονότα στην Ουκρανία δείχνουν το σκηνικό ενός πολέμου...που πολύ εύκολα μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες χώρες! Συν τις άλλοις, πλέον υπάρχει και η ενεργειακή κρίση. Από την πλευρά μας λοιπόν ελπίζουμε όλα αυτά τα προβλήματα που είναι πλέον παγκόσμια, να ξεπεραστούν σύντομα και του χρόνου να είμαστε όλοι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Το PR World και τι ετοιμάζουμε στο GameWorld
Όπως διαπιστώσατε ήδη, στο GameWorld ξεκινήσαμε από αυτό το μήνα το PR World. Ένα all-in-one PR Agency, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες Branding/Logo creation, Media Relations, Social Media Management, Marketing Management, Web Development και γενικά όλα όσα πρέπει να έχει μία επιχείρηση. Την Μεγάλη Εβδομάδα ανακοινώσαμε την συνεργασία μας με τα Rio Premier Cinemas, την μεγαλύτερη αλυσίδα κινηματογράφων στην Κύπρο και συνεχίζουμε.

Όπως είδατε αυτή την εβδομάδα δεν ανεβάσαμε βίντεο ακριβώς γιατί το PR World απορρόφησε μεγάλο μέρος του χρόνου μας. Είχαμε λάβει από εσάς πολλές αιτήσεις συνεργασίας από τις επιχειρήσεις σας και είχαμε αρκετά meetings. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για το ενδιαφέρον που δείξατε, αφού ουσιαστικά με το ενδιαφέρον σας αυτό, κάνατε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο...πραγματικότητα! Θυμίζουμε ότι όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε τα emails σας στο info [ατ] prworld.gr.

Ελπίζουμε να περάσετε όμορφα τις ημέρες του Πάσχα. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για να παίξουμε games, να δούμε ταινίες και σειρές, να διαβάσουμε ειδήσεις και να δούμε τα αγαπημένα μας βίντεο στο YouTube. Το GameWorld θα βρίσκεται κοντά σας για άλλο ένα Πάσχα. Θα σας κρατάμε και θα μας κρατάτε συντροφιά. Συντονιστείτε γιατί σας ετοιμάζουμε αρκετές εκπλήξεις.

Δείτε τα επόμενα βίντεο που θα ανέβουν στο GameWorld.

Καλό Πάσχα σε όλους και Καλή Ανάσταση!

Ευχές για Καλό Πάσχα και στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Frazzle (Level 20) 23/04/2022 01:29
Καλό Πάσχα σε όλους.
#2 Geonick (Level 30) 23/04/2022 13:08
Καλό Πάσχα παιδιά! Καλή Ανάσταση, με υγεία!
#3 Xintzi (Level 20) 23/04/2022 13:56
Καλό Πάσχα με υγεία!
#4 Hermez (Level 24) 23/04/2022 20:05
Καλό Πάσχα σε όλους. Με πολλά και καλά games πάντα.
#5 Sigg (Level 17) 24/04/2022 01:30
Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία!
#6 KingLoi (Level 23) 27/04/2022 00:18
Καλό Πάσχα σε όλους.
Notification