• Reviews
  • Horizon Forbidden West Complete Edition

Horizon Forbidden West Complete Edition

Hot
REVIEWED ON PC  

Η νέα επική περιπέτεια της Aloy τώρα και στα PC!

Η νέα επική περιπέτεια της Aloy τώρα και στα PC!

Η νέα επική περιπέτεια της Aloy τώρα και στα PC!

Το 2017 ήταν μια θριαμβευτική χρονιά για την ολλανδική εταιρεία ανάπτυξης Guerilla Games, θυγατρική πλέον της Sony Interactive Entertainment.

Το Horizon Zero Dawn άρχισε να αναπτύσσεται από την εν λόγω εταιρεία αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πετυχημένου Killzone 3 το 2011, στοίχισε κοντά στα 50 εκατομμύρια δολάρια και θριάμβευσε στην κατηγορία των Action – Adventure – RPG. Το sequel που κυκλοφόρησε το 2022 για PS4 – PS5 ήταν ενα πιο μεγαλεπήβολο project, με τετραπλάσιο προϋπολογισμό αλλά πολύ λιγότερες πωλήσεις τελικά από το πρωτότυπο. Στις 21 Μαρτίου του 2024 είχαμε την ευτυχία να δούμε την κυκλοφορία της ολοκληρωμένης έκδοσής του εν ονόματι Horizon Forbidden West Complete Edition στα PC μας και να αναρωτηθούμε γιατί αυτό το επικό game δεν ενθουσίασε τους παίκτες εξίσου με το πρωτότυπο. Ας δούμε τώρα μαζί όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

Η Alo(y)e χωρίς βέρα (Vera) στην Άγρια Δύση
Η αποστολή μας στο Horizon Forbidden West Complete Edition είναι να βοηθήσουμε την θαρραλέα Aloy, πολεμίστρια της φυλής Nora και θριαμβεύτρια του πολέμου ενάντια σε μια αδίστακτη αίρεση και σε μια παρανοϊκή τεχνητή νοημοσύνη, να ανακαλύψει τα αίτια μιας περίεργης μάστιγας η οποία μολύνει σταδιακά όλο τον κόσμο της, καταστρέφοντας άμεσα ότι αγγίζει. Για να βρει τα αίτια της μάστιγας, η Aloy ταξιδεύει στην αχαρτογράφητη περιοχή Forbidden West στην οποία την περιμένουν ένα σωρό κίνδυνοι με μηχανική αλλά και ανθρώπινη μορφή και μια μεγάλη ποικιλία οικοσυστημάτων, ιδανική για εξερεύνηση και διανθισμένη με πολλούς κινδύνους.

horizon forbidden west complete edition 1

Σύμφωνα με την συνταγή που οφείλουν να ακολουθούν όλα τα σωστά sequels, ο νέος χάρτης που καλούμαστε να οργώσουμε χειριζόμενοι την Aloy είναι πολύ μεγαλύτερος από εκείνον του πρωτότυπου, παρουσιάζει σημαντική εδαφική ποικιλία και προσθέτει και τον παράγοντα της υδάτινης εξερεύνησης. Συχνά πυκνά, σε ανοιχτό χώρο ή στο κλειστοφοβικό περιβάλλον μιας σπηλιάς, θα αναγκαστούμε να βουτήξουμε στα παγωμένα νερά που βρίσκονται μπροστά μας, δίχως να γνωρίζουμε αν θα αναδυθούμε ξανά στην επιφάνεια προτού τελειώσει το οξυγόνο μας. Οι εν λόγω υποθαλάσσιες περιπέτειες ανήκουν στα συναρπαστικότερα σημεία της περιπέτειας, δοθέντος του παράγοντα χρόνου που αρχίζει να λιγοστεύει ευθύς μόλις βουτήξουμε.

Μια φιλική συμβουλή σε όσους επιθυμούν να βυθιστούν στον τεράστιο όσο και υπέροχο κόσμο του Horizon Forbidden West Complete Edition, δίχως να έχουν παίξει και τερματίσει το Horizon Zero Dawn: Κανονίστε να επισκεφθείτε από τα πρώτα λεπτά και, ανελλιπώς στην συνέχεια, την επιλογή Notebook στο κεντρικό menu της ηρωίδας. Εκεί θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ιστορικό των χαρακτήρων, για τα γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν και για το σύνολο της λαογραφίας του κόσμου στον οποίο θα περάσετε κάμποσες δεκάδες ώρες. Μην την πατήσετε σαν εμένα που, η πρώτη μου εντύπωση μέχρι να ανακαλύψω τον πληροφοριακό θησαυρό του Notebook, ήταν: “Τι βλακείες λένε όλοι αυτοί οι χαρακτήρες, ποιος Άδης, ποια Γαία, γιατί λυσσάνε να με σκοτώσουν οι μηχανές, που βρίσκομαι και τι κάνω εδώ;”.

horizon forbidden west complete edition 2

Ο μακρινός ορίζοντας μας πλησιάζει επικίνδυνα
Από το Horizon Zero Dawn είχαμε προειδοποιηθεί έντονα ότι το δυτικό τμήμα του ρημαγμένου κόσμου του (ένας ανοικτός κόσμος που περιλαμβάνει γεωγραφικά τα μετά – αποκαλυπτικά απομεινάρια των αμερικανικών περιοχών Καλιφόρνια, Νεβάδα και Γιούτα) είναι ένα επικίνδυνο μέρος όπου κυριαρχεί η αγριότητα. Από τις πρώτες μας εμπειρίες στο sequel νιώθουμε ακριβώς σαν να βρισκόμαστε στην Άγρια Δύση, ένα μέρος χωρίς νόμους και κανόνες, με τον θάνατο να παραμονεύει σε κάθε βήμα. Ο κίνδυνος έχει άλλοτε την μορφή των πολλών παραλλαγών των μηχανών που περιφέρονται σαν κοπάδια άγριων ζώων στην ύπαιθρο και άλλοτε την μορφή των Tenakth, μιας φυλής ιθαγενών με εχθρικές διαθέσεις. Και στις δύο περιπτώσεις μας συμφέρει να εμπλεκόμαστε όσο συχνότερα γίνεται σε συγκρούσεις ώστε να γεμίζουμε experience points και να δυναμώνουμε την Aloy μας σχεδόν σε υπερφυσικά επίπεδα.

Το σύστημα ανάπτυξης της περιλαμβάνει έξι ολόκληρες κατηγορίες, με κάτι δεκάδες αναβαθμίσεις να περιμένουν να τις ξεκλειδώσουμε. Από την αρχή πληροφορούμαστε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε όλα τα skills όλων των κατηγοριών αλλά το μεγάλο στοίχημα είναι η σειρά με την οποία θα τα επιλέξουμε, οι προτεραιότητες που θα δώσουμε οι οποίες καθορίζουν άμεσα την αποτελεσματικότητα της Aloy στις μάχες. Ευτυχώς μπορούμε να κάνουμε ανά πάσα στιγμή reset στα skills και να διανείμουμε ξανά τα skill points στις κατηγορίες που θέλουμε. Ο τρόπος παιχνιδιού μας θα καθορίσει και τις προτεραιότητες στα skill trees. Προσωπικά αναλώθηκα στις κατηγορίες Warrior, Hunter και Machine Master επιδιώκοντας μάξιμουμ ζημιά σε ranged και melee επιθέσεις αλλά και ευκολότερη απόσπαση των πολύτιμων εξαρτημάτων των μηχανών εν ώρα μάχης. Τα ισχυρότερα skills όλων των κατηγοριών βρίσκονται σε κομβικά σημεία του skill tree και μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω του πλήκτρου F, συνδυαζόμενα με το μενού των όπλων που κουβαλάμε.

horizon forbidden west burning shores 3

Ένα ζήτημα που αντιμετωπίζουμε είναι το ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε “στο φτερό” τα ισχυρά skills, γεγονός που επιβάλλεται στις περισσότερες μάχες. Βλέπετε, οι συγκρούσεις συνήθως αρχίζουν από μακριά όταν χρησιμοποιούμε τα εχθρικά κορμιά, μηχανικά ή σάρκινα, σαν κινούμενους στόχους για τα βέλη μας. Στην συνέχεια, οι αντίπαλοι μας πλησιάζουν για να μας πλήξουν και αλλάζουμε τακτική, αρχίζοντάς τους στους συνδυασμούς χτυπημάτων με το πανίσχυρο δόρυ μας. Για να εφοδιάσουμε την Aloy αρχικά με το skill που καθιστά πιο θανατηφόρες τις βολές από μακριά και στην συνέχεια να περάσουμε σε εκείνο που δυναμώνει τα εξ’επαφής χτυπήματα, πρέπει να ανοίξουμε το μενού της με το tab, να το επιλέξουμε και να το κάνουμε equip. Αν εξαιρέσουμε αυτή την μικρή δυσκαμψία, το σύστημα μάχης είναι κορυφαίο στο είδος του, διαθέτει υπέροχο βάθος για Action Adventure.

Μηχανές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!
Η εξόντωση των εμποδίων γίνεται με πάρα πολλούς τρόπους. Για τους αρέσκοντες στην κατά μέτωπο επίθεση σαν τον γράφοντα, η Aloy μπορεί να επιτεθεί αμέσως στον οποιοδήποτε στόχο, γεμίζοντάς τον βέλη και τσακίζοντάς τον με το δόρυ της. Για τους προσεκτικούς και ύπουλους παίκτες υπάρχει η λειτουργία του stealth, η βουβή προσέγγιση δηλαδή του εχθρού και το πισώπλατο χτύπημα που ακολουθεί αν δεν μας αντιληφθεί. Οι παίκτες που αγαπούν την στρατηγική έχουν όμως την τιμητική τους. Ειμαστε ικανοί να στήσουμε ένα σωρό παγίδες στα μονοπάτια που ακολουθούν οι εχθροί, να χρησιμοποιήσουμε πυρομαχικά στα οποία έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία, να πλήξουμε νευραλγικά τους σημεία προξενώντας φοβερή ζημιά κ.ο.κ.

horizon forbidden west complete edition 4

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κάθε μάχη μοιάζει με αντίστοιχα boss fights σε άλλα games, απαιτεί δηλαδή εκμάθηση των επιθετικών μοτίβων του εχθρού και εντοπισμό των αδύνατων σημείων του. Προσωπικά εντυπωσιάστηκα ευχάριστα όταν αξιοποίησα τα βαρέλια με εύφλεκτη ύλη που είχαν συσσωρεύσει οι εχθροί σε μια βάση, τσακίζοντας με προσεκτικές βολές ένα μεγάλο μέρος της δυναμής τους. Με τεράστια ποικιλία όπλων, πυρομαχικών, πανοπλιών και αναβαθμίσεων, το Horizon Forbidden West Complete Edition αγγίζει την τελειότητα στον τομέα της δράσης (action).

Στον δεύτερο νευραλγικό τομέα του εν λόγω είδος παιχνιδιού, δηλαδή στον τομέα περιπέτεια (adventure) συναντούμε αντίστοιχη ποιότητα και πολυπλοκότητα. Ο ανοιχτός κόσμος της Άγριας Δύσης του παιχνιδιού είναι ένας τεράστιος χάρτης διάστικτος από μέρη που μπορούμε και πρέπει να εξερευνήσουμε. Το “πρέπει” κολλάει στο ότι όλες οι τοποθεσίες έχουν κάτι πολύτιμο να μας προσφέρουν από την επαφή με NPCs που θα μας προτείνουν νέες επικίνδυνες αποστολές έως την συλλογή σημαντικών αντικειμένων για crafting και νέες οπτικές γωνίες από τις οποίες θα θαυμάσουμε τον τεράστιο και καλοσχεδιασμένο αυτό κόσμο.

 

Ένα sequel που ξεπερνάει το πρωτότυπο και θέτει υψηλά στάνταρς για τους διαδόχους του.

Τα game mechanics της αναρρίχησης, του γραπώματος σε επιφάνειες αλλά και της καταρρίχησης είναι απλά τέλεια. Η Aloy γραπώνεται σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες, σκαρφαλώνοντας με ταχύτητα και ευελιξία γάτας ακόμα και σε βουνοκορφές. Το game mechanic του Focus το spamάρουμε εκ των πραγμάτων ώστε να βλέπουμε τις ζωτικές ενδείξεις των εχθρών και τα ευαίσθητα σημεία τους συνεπώς δεν είναι κόπος να το χρησιμοποιούμε και για τον εντοπισμό των πιασιμάτων για σκαρφάλωμα.

Στα πλαίσια της γνωριμίας με αυτό τον κόσμο έχουμε και το βασικό σενάριο σε συνδυασμό με άπειρες παράπλευρες ιστορίες που μας περιμένουν να τις βιώσουμε. Η βασική ιστορία έχει την απαραίτητη και ευπρόσδεκτη γραμμικότητα η οποία εξασφαλίζει ότι θα απολαύσουμε το σενάριο με την σειρά που ταξινόμησε τις σχετικές εμπειρίες ο game designer ώστε να έχουμε όλοι οι παίκτες την ίδια εμπειρία. Οι αφηγηματικοί όμως “παράδρομοι” της βασικής “λεωφόρου” έρχονται για να εμπλουτίσουν την εμπειρία και να προσφέρουν τον αέρα της ελεύθερης βούλησης. Η σειρά με την οποία θα ξεσκεπάσουμε όλες τις περιοχές του χάρτη καθορίζει την συνολική “γεύση” που θα μας αφήσει η περιπέτεια όταν ολοκληρωθεί. Να τονιστεί πως όλες οι συμπληρωματικές αποστολές παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία και οι απολαβές τους είναι αρκετά σημαντικές ώστε να τις κυνηγήσουμε.

Το Horizon Forbidden West Complete Edition δεν αφήνει παραπονεμένους τους λάτρεις του crafting, ενός game feature που έχει μεγάλη πέραση την τελευταία δεκαετία. Στον κόσμο του Forbidden West μαζεύουμε αμέτρητες ποσότητες αντικειμένων τα οποία βρισκονται διάσπαρτα σε όλη την ύπαιθρο, μέσα σε μπαούλα ή τα μαζεύουμε από τα κορμιά των ηττημένων εχθρών. Το τρομερό πλιάτσικο μετατρέπεται αυτόματα είτε σε ειδικά διαμορφωμένους πάγκους σε χρήσιμα αντικείμενα του στύλ πυρομαχικά, θεραπευτικά βότανα, ενίσχυση όπλων και πανοπλιών, ακόμα και την δυνατότητα να καβαλήσουμε όλες τις μηχανές που βρίσκουμε στον δρόμο μας!

Καλά το ακούσατε αγαπητοί αναγνώστες, εκτός από το game mechanic του fast travel που είναι απαραίτητο για τις μετακινήσεις μας στην τεράστια επιφάνεια του χάρτη, διασχίζουμε την ύπαιθρο καβάλα σε όλα τα διαφορετικά είδη μηχανών, από την στιγμή που θα τα εξημερώσουμε. Αυτό δεν αλλάζει απλά την ταχύτητα μετακίνησης αλλά συνάμα και την οπτική του κόσμου αλλά και τις επιθετικές μας επιλογές. Καβάλα στις ιπτάμενες μηχανές αποκτούμε την γωνία θέασης ενός αετού, θαυμάζοντας το τοπίο και αποφεύγοντας εύκολα τους επίγειους κινδύνους. Καβάλα σε μια από τις ογκωδέστερες μηχανές, μπορούμε να επιτεθούμε σε οποιονδήποτε εχθρό χρησιμοποιώντας τις μοναδικές επιθετικές ικανότητές της και να συνεχίσουμε πεζοί και φρέσκιοι αν η μηχανή συντριβεί τελικά από τα αντίπαλα χτυπήματα.

Στο gaming ότι λάμπει είναι και χρυσός
Το Horizon Forbidden West Complete Edition είναι σκέτη μαγεία, μια αισθητική απόλαυση που δεν πρέπει να χάσει κανένας gamer που σέβεται τον εαυτό του. Οι τοποθεσίες είναι καταπληκτικά σχεδιασμένες με βουνά, λαγκάδια και σπηλιές να διανθίζονται από τα ερείπια των κτιρίων και των μηχανών της αφανισμένης ανθρωπότητας. Σε τακτά χρονικά διαστήματα ξεφεύγουν από το στόμα μας επιφωνήματα θαυμασμού. Βλέπουμε ένα στρόβιλο σκόνης να κινείται παράλληλα με την ηρωίδα και να σαρώνει την ύπαιθρο. Ανεβαίνουμε στο κεφάλι ενός Tallneck και νιώθουμε σαν να καβαλήσαμε καμηλοπάρδαλη και τον ίλιγγο που θα μας χάριζε μια τέτοια δραστηριότητα. Αναρριχόμαστε σε βουνά και έχουμε πανοραμική άποψη μιας απέραντης περιοχής. Τα cinematics αξιοποιούν όλες τις διαθέσιμες κινηματογραφικές τεχνικές, αλλάζοντας γωνίες θέασης και απόσταση από τους συνομιλητές ώστε να τονιστούν οι αντιδράσεις τους είτε σε επίπεδο εκφράσεων του προσώπου είτε σε επίπεδο σωματικών κινήσεων.

horizon forbidden west complete edition 5

Για να απολαύσουμε το οπτικοακουστικό μεγαλείο του Horizon Forbidden West Complete Edition απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτουμε κάρτα γραφικών από 3060 και άνω. Τότε μόνο θα έχουμε όλα τα φίλτρα στο μάξιμουμ, θα παίζουμε στην μέγιστη ανάλυση, στα μάξιμουμ frames που μπορεί να αποδώσει το μονιτόρ μας και δεν θα χάσουμε ούτε μια λεπτομέρεια από το μεγαλειώδες αυτό game. Σε αντίθετη περίπτωση, επειδή το Horizon Forbidden West Complete Edition είναι έξοχα optimized, θα το παίξουμε κανονικά αλλά με χαμηλότερες αναλύσεις και οριακό frame rate, ειδικά στις ένοπλες συγκρούσεις με μηχανές και λοιπούς εχθρούς.

Το game διαθέτει καθολικό voice acting που ζωντανεύει το περιβάλλον, μας μετατρέπει σε χαρούμενους ωτακουστές όλων των συζητήσεων που γίνονται από τα πηγαδάκια στους καταυλισμούς και προσεκτικούς ακροατές όλων των συζητήσεων που έχουμε με τους NPCs. Ένα ιδιαίτερο στοιχείο του φανταστικού voice acting είναι ο σχολιασμός της Aloy στην εκάστοτε κατάσταση στη οποία βρισκόμαστε. Τα σχόλιά της δεν είναι “λόγια του αέρα” αλλά προσλαμβάνουν συγκεκριμένο νόημα καθώς αποτελούν hints για το τι πρέπει να κάνουμε στην συνέχεια. Μέσα στους ταλαντούχους ηθοποιούς που υποδύονται φωνητικά αλλά και εμφανισιακά τους χαρακτήρες ξεχωρίζει ο καταπληκτικός Lance Reddick που τον εκτιμήσαμε δεόντως στις σειρές The Wire, Fringe και στις ταινίες John Wick. Ανάλογης ποιότητας ερμηνείες απολαμβάνουμε από τις εμπειρότατες και αγαπημένες ηθοποιούς Carrie-Anne Moss (The Matrix) και Angela Bassett (Boyz n the Hood, Malcolm X, Black Panther, Avengers: Endgame).

horizon forbidden west complete edition 6

Αντίστοιχη αξία με το voice acting παρουσιάζει το σύνολο της ηχητικής επένδυσης. Αν δεν έχουμε τα αυτιά μας τεντωμένα για να πιάσουμε περιβαλλοντικούς ήχους δεν θα ακούσουμε ποτέ μια μηχανή προτού μας επιτεθεί. Εντυπωσιάζει το σύστημα συννενόησης μεταξύ των μηχανών οι οποίες, αντιδρώντας κυριολεκτικά σαν κοπάδι ζώων, ενημερώνουν τις υπόλοιπες όταν διαπιστώσουν κίνδυνο από εμάς ενώ μερικές χρησιμοποιούν και ένα φοβερό σύστημα υπερήχων σαν όπλο για να μας κουφάνουν, αχρηστεύοντάς μας προσωρινά.

Οι διαφορές του Horizon Forbidden West Complete Edition για το PC που μελετούμε εδώ σε σχέση με την αρχική του εμφάνιση στις κονσόλες της Sony το 2022 είναι ουσιαστικές. Καλογυαλισμένα γραφικά που αποδίδουν τέλεια και σε 1440p αναλύσεις. Το DLC Burning Shores στην ολότητά του το οποίο μας οδηγεί σε ένα ηφαιστειακό αρχιπέλαγος και μας φέρνει αντιμέτωπους με νέους χαρακτήρες, μηχανές, bosses, φρέσκιες side quests αλλά και εξοπλισμό για να αποκτήσουμε.

horizon forbidden west complete edition 7

Εφόσον ασχοληθούμε σοβαρά μαζί του μετά την ολοκλήρωση του βασικού σεναρίου, θα απολαύσουμε σχεδόν 15 ώρες πρόσθετου περιεχόμενου, αυξάνοντας την συνολική μας απασχόληση με το παιχνίδι στις 100 περίπου ώρες. Το μεγαλύτερο δώρο που μας κάνει η ολοκληρωμένη έκδοση για PC είναι η υποστήριξη του συνδυασμού πληκτρολογίου – mouse. Δοθείσης της τεράστιας ακρίβειας που απαιτεί η στόχευση των αντιπάλων ώστε να τους πλήξουμε στα πιο ευάλωτα σημεία, το mouse είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να την πετύχουμε.

Υψηλή αγοραστική αξία
Ήταν εξαρχής μαθηματικώς βέβαιο ότι ένας πρωτοκλασάτος τίτλος σαν το Horizon Forbidden West Complete Edition θα αποτελούσε μια πολύ πετυχημένη μεταφορά από τον χώρο των σύγχρονων παιχνιδομηχανών. Η μεγαλειώδης παραγωγή του καταπονεί στο έπακρο το υπολογιστικό σύστημα που θα την σηκώσει αλλά αποδίδει τα μέγιστα με εξαιρετικό frame rate, ρεαλιστικό φωτισμό όσο δεν πάει, άπειρα χρώματα και πανοράματα που κόβουν την ανάσα. Το περιεχόμενο είναι πλούσιο και συναρπαστικό, τα game mechanics πρώτης τάξεως, το σενάριο εξαιρετικά ενδιαφέρον, οι διάλογοι ουσιαστικοί και ο κόσμος του μας προκαλεί να ανακαλύψουμε κάθε γωνία του. Η ποιότητά του δικαιολογεί απόλυτα τα 60 ευρώ στα οποία κοστολογείται στην πλατφόρμα του Steam.

Θετικά:
- Γραφικά που αγγίζουν την τελειότητα
- Πλούσιο σενάριο με ουσιαστικές παράπλευρες ιστορίες
- Σοβαρή διάρκεια
- Τεράστιος χάρτης γεμάτος σημεία ενδιαφέροντος
- Περίπλοκο και ουσιαστικό σύστημα μάχης και εξερεύνησης
- Πολυτάλαντο voice acting και κορυφαία ηχητική επένδυση

Αρνητικά:
- Μεγάλες απαιτήσεις σε υπολογιστική ισχύ για να το απολαύσουμε
- Απαραίτητη προϋπόθεση η ενασχόληση με το πρωτότυπο για μάξιμουμ απόλαυση

Βαθμολογία
Γραφικά: 9
Ήχος: 9
Gameplay: 8
Σενάριο: 8
Αντοχή: 8
Γενικά: 8

Μια πολύ εύστοχη και προσεγμένη μεταφορά από το PlayStation.

Γιάννης Μοσχονάς

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Score 8
8.5 User Score
(2 votes )
User Reviews 0
Genre: Action Role - Playing
Developer: Guerrilla Games
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Διάθεση: Sony Hellas (210-6782000)
Players: 1
Requirements: 16GB RAM, Επεξεργαστής Intel Core i3-8100 ή AMD Ryzen 3 1300X, Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB ή AMD Radeon RX 5500XT 4GB, Χώρος στο σκληρό δίσκο 150GB, Λειτουργικό σύστημα Windows Windows 10 64μπιτο και άνω
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: PS4, PS5: 18/02/2022, PC: 21/03/2024
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification