Tomb Raider Reloaded

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
Tomb Raider Reloaded

Tomb Raider Reloaded

Free-to-play Action game για κινητά.

Η Square Enix αποκάλυψε το Tomb Raider Reloaded, ένα free-to-play Action game για κινητά, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2021.

Η Emerald City Games, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη και για τα Lionheart: Dark Moon και Stormblades για κινητά, έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Tomb Raider Reloaded και publisher θα είναι η Square Enix London Mobile. Περαιτέρω πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές για το παιχνίδι αλλά η Square Enix είπε " να μείνουμε συντονισμένοι για περισσότερα νέα", ενώ δημοσίευσε και teaser τρέιλερ για την επερχόμενη περιπέτεια της Lara.

Το παραπάνω τρέιλερ έχει μια δυσοίωνη ατμόσφαιρα με την κάμερα να εναλλάσσεται ανάμεσα σε ένα αντικείμενο που μοιάζει με πυξίδα, με διάφορα τέρατα και παγίδες να το φυλάνε, πριν η Lara κάνει την εμφάνισή της με το γνωστό outfit που φοράει στην σειρά. Τα γραφικά είναι λίγο πιο στρογγυλεμένα και παιδικά θυμίζοντας λίγο τις δουλειές της Pixar, αλλά και την αισθητική προσέγγιση της Emerald City Games σε προηγούμενα games της.

Η Emerald City Games είναι μια indie εταιρεία ανάπτυξης που εδρεύει στον Καναδά και είναι γνωστή για τα games της για κινητά. Δημιουργήθηκε το 2008 και έχει ασχοληθεί με πληθώρα genres όπως Αction Αdventures και RPG με το πιο πρόσφατο να είναι το G.I. Joe: War on Cobra.

Διαβάστε για το sequel για την ταινία Tomb Raider και συζητήστε για το Tomb Raider Reloaded στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Κουβανός (Level 4) 24/11/2020 14:43
Το καλό που τους θέλω να μην είναι Gacha. :P
#2 Κουβανός (Level 4) 24/11/2020 14:43
Αμάν με αυτό το Send button.
#3 ashbringer (Level 25) 24/11/2020 16:29
Θα το τσεκάρω οπωσδήποτε μιας και είμαι μεγάλος φαν της Lara Croft και των εντυπωσιακών περιπετειών της.
Notification