Judgement

Hot
Judgement

Judgement

Αλλαγή ονόματος του Project Judge και κυκλοφορία στην Ευρώπη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/4/18] O διευθύνων σύμβουλος της Sega, Haruki Satomi, σε συνέντευξη του στο Ιαπωνικό περιοδικό Famitsu μίλησε για τα επόμενα σχέδια της εταιρίας ανάπτυξης του Yakuza.

Ο Satomi είπε μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι να δημιουργηθούν ανταγωνιστικές σειρές για όλες τις πλατφόρμες και αποκάλυψε, ότι όσον αφορά τις οικιακές κονσόλες, σχεδιάζεται αυτή την στιγμή ένα νέο παιχνίδι. Ωστόσο αρνήθηκε να πει περισσότερες λεπτομέρειες.

[UPDATE: 29/8/18 - Ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο] Ο Toshihiro Nagosi, διευθύνων σύμβουλος της Sega, επιβεβαίωσε ότι ένα νέο video game βρίσκεται σε ανάπτυξη από τους developers της σειράς Yakuza και ότι αναπτύσσεται για τρία χρόνια. Πρόσθεσε δε ότι η ανακοίνωσή του θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Το Tokyo Game Show θα διεξαχθεί το διάστημα 19-23 Σεπτεμβρίου. 

 

[UPDATE 2: 10/9/18 - Project JUDGE] Η εταιρεία ανάπτυξης του Yakuza και η Sega ανακοίνωσαν το νέο τους παιχνίδι, το οποίο θα φέρει την ονομασία Project JUDGE. Στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσει ως "JUDGE EYES: Shinigami no Yuigon".

Σύμφωνα με το σενάριο θα ζήσετε στο Τόκιο του σήμερα, όπου θα εξερευνήσετε μια υπόθεση ενός μανιακού δολοφόνου. Πρωταγωνιστής θα είναι ο πρώην δικηγόρος υπεράσπισης και νυν ιδιωτικός ντετέκτιβ Takayuki Yagami (τον οποίο υποδύεται ο Takuya Kimura), ο οποίος θα μάχεται για τα πιστεύω του, παρά την κατάθλιψη που τον περιτριγυρίζει. Ο ηθοποιός Takuya Kimura πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με την ομάδα ανάπτυξης του Yakuza, προκειμένου να μπορέσουν μαζί να ερμηνεύσουν σωστά τον χαρακτήρα. Ξόδεψε πάνω από 1.000 ώρες ηχογραφήσεων. Μετά από τόση προσπάθεια το Project JUDGE έχει ως στόχο να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει το να ενσαρκώνεις έναν χαρακτήρα.

Δείτε το story trailer:

Το παιχνίδι θα έχει στοιχεία θρίλερ και θα χρειαστεί να έχετε διερευνητικές ικανότητες. Ο Takayuki Yagami θα είναι ένας ήρωας με αμαρτωλό παρελθόν, το οποίο θα τον κυνηγάει, καθώς θα έχει μπλέξει σε σκάνδαλο με απάτες από έναν πρώην πελάτη του, γεγονός που θα έχει επιτρέψει σε δολοφόνους να ξεφύγουν, κάτι που θα έχει καταστρέψει την φήμη του. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ροκ συγκρότημα Alexandros έχει αναλάβει την ερμηνεία του βασικού theme "Arpeggio" και του κομματιού "Your Song". Τέλος, το εν λόγω παιχνίδι αναπτύσσεται εδώ και τρία χρόνια.

Δείτε το gameplay trailer:

[UPDATE 3: 19/9/18 - Opening movie] Γνωρίστε τους χαρακτήρες του επερχόμενου Project JUDGE μέσω του opening movie του, που δόθηκε στην δημοσιότητα στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2018:

[UPDATE 4: 9/12/18 - Αλλαγή ονόματος σε Judgement και κυκλοφορία στην Ευρώπη] Η Sega θα κυκλοφορήσει το Project Judge στην Ευρώπη με την ονομασία Judgement.

Το νέο Action-Adventure που αναπτύσσεται από την ομάδα του Yakuza ανακοίνωσε την αλλαγή ονόματος και την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του με το παρακάτω τρέιλερ:

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η περίοδος κυκλοφορίας. Το Judgement θα κυκλοφορήσει στο PS4 το καλοκαίρι του 2019.

Διαβάστε το preview για το Yakuza 6: The Song of Life και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification