Ο συνδημιουργός του Night in the Woods κατηγορείται από την Zoe Quinn για σεξουαλική επίθεση

Hot
Ο συνδημιουργός του Night in the Woods κατηγορείται από την Zoe Quinn για σεξουαλική επίθεση

Ο συνδημιουργός του Night in the Woods κατηγορείται από την Zoe Quinn για σεξουαλική επίθεση

Άσκησε σωματική και ψυχολογικά βία προ δεκαετίας.

Μέσω αναρτήσεων στο Twitter, το δημιουργός games & comics Zoe Quinn (γνωστή από το σκάνδαλο GamerGate) ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον συνδημιουργό του Night in the Woods, Alec Holowka περίπου πριν από μια δεκαετία.

Η σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την Quinn, ότι έλαβε χώρα στο σπίτι του Hοlowka στον Καναδά, όπου η Quinn είχε προσκληθεί να μείνει και να δουλέψει μαζί με άλλους indie developers κάτω απ' την ίδια στέγη. Εκεί όμως, ο Holowka προέτρεψε τους υπόλοιπους developers να μην μείνουν εκεί. "Δεν με άφηνε να φύγω απ' το διαμέρισμα χωρίς να είναι μαζί μου και δεν μου έδινε τον κωδικό της πόρτας για να μπω. Φοβόμουν να φύγω", γράφει.

Το ζευγάρι ξεκίνησε μια σχέση στην οποία σύμφωνα με τον ισχυρισμό, ο Holowka ήταν "συχνά αγενής και βίαιος", ενώ το ίδιο ένιωθε "απομονωμένο". Επίσης ισχυρίστηκε ότι κατηγορήθηκε από τον Holowka για μια παλαιότερη σεξουαλική επίθεση, ενώ περιέγραψε ότι υπέστη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση κατά την παραμονή στο διαμέρισμά του.

 

 

Ο έταιρος συνδημιουργός του Night in the Woods, Scott Benson δήλωσε στο Twitter ότι είναι ξαφνιασμένος και ότι θα γίνει δημόσια ανακοίνωση αργότερα.

 

 

Ο Holowka δεν έχει προβεί σε κάποια σχετική δήλωση ακόμα.

Διαβάστε επίσης το review του Night in the Woods και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Golion (Level 8) 28/08/2019 20:45
Μάλλον η Zoe ξέμεινε από λεφτά κ ψάχνεται...Nα κάνει παρέα με την Αnita Sarkeesian....
Notification