Η κιθάρα του The Last of Us: Part 2 πωλείται για 2.400 ευρώ

Hot
Βάσια Κούκια
Η κιθάρα του The Last of Us: Part 2 πωλείται για 2.400 ευρώ

Η κιθάρα του The Last of Us: Part 2 πωλείται για 2.400 ευρώ

Πλέον και στην Ευρώπη.

[Αρχική δημοσίευση: 19/6/20] Το κατάστημα PlayStation Gear ανανεώθηκε πρόσφατα προσθέτοντας μία πληθώρα αντικειμένων εμπνευσμένων από το The Last of Us Part 2, αλλά αυτό που τραβάει περισσότερο την προσοχή είναι μία κιθάρα που κοστίζει πάνω από 2.000 δολάρια.

Αυτό το μουσικό όργανο των 50,8 εκατοστών είναι μία ρέπλικα της κιθάρας που έχει η Ellie μέσα στο παιχνίδι. Η κιθάρα φτιάχτηκε από την εταιρεία Taylor και είναι το μοντέλο 314ce, το οποίο και στοιχίζει 2.299 δολάρια ή 2.047 ευρώ. Οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες μέχρι το τέλος Ιουλίου, όμως η κιθάρα δεν θα σταλεί στους κατόχους πριν από τις 28 Αυγούστου.

taylor the last of us guitar

Στην περιγραφή της αναφέρονται τα εξής: "Κατασκευασμένο με σταθερό ξύλο sapele στην πλάτη και στα πλαϊνά και ξύλο από έλατο Sitka από πάνω, αυτό το μοντέλο παράγει μία ισορροπημένη φωνή κατά πλάτος του τονικού φάσματος με ένα πλούσιο midrange και καθαρές πρίμες νότες."

Ο μουσικός Emmett Smith φανερά δυσαρεστημένος δήλωσε στο Twitter τα εξής: "Η κιθάρα μου είναι μία χειροποίητη Cordoba Luthier C12 κατασκευασμένη με ευρωπαϊκό έλατο, ινδικό παλίσανδρο και σφένδαμο. Είναι ένα κορυφαίο όργανο. Πλήρωσα 1.800 δολάρια για αυτή. Αυτό είναι εξωφρενικό."

Υπάρχει ωστόσο και μία άλλη μικρότερη κιθάρα στο κατάστημα που φέρει την πιο λογική τιμή των 700 δολαρίων ή αλλιώς 623,20 ευρώ. Το πάνω μέρος σε αυτή την έκδοση έχει το tattoo της Ellie. Το PlayStation Gear έχει επίσης και άλλα πράγματα όπως μπλούζες, sherpa μπουφάν, καπέλα baseball και φυσικά φιγούρες Funko Pop και Nendoroid.

[UPDATE: 27/9/21 - Πωλείται για 2.400 ευρώ] Η κιθάρα της Ellie από το The Last of Us: Part II πωλείται και στην Ευρώπη, με κόστος 2.400 ευρώ. 

Βρείτε την στο Ευρωπαϊκό PlayStation Store.

Παίζουμε The Last of Us: Part 2. Δείτε το gameplay μας κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε το review για το The Last of Us: Part 2 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification