Φήμη: VR προσθήκη στη σειρά Halo

Hot
Αργυρώ Σουμπάκα

Αργυρώ Σουμπάκα  

Hearthstone is love, Hearthstone is life
 
0.0 ()
1
Φήμη: VR προσθήκη στη σειρά Halo

Φήμη: VR προσθήκη στη σειρά Halo

Στοιχεία σε αγγελία της 343 Industries.

Η εταιρεία 343 Industries, θυγατρική της Microsoft γνωστοποίησε μέσω του LinkedIn θέση εργασίας για τον τομέα του VR.

Σύμφωνα με την αγγελία η 343 Industries αναζητά ένα νέο Creative Director που σε συνεργασία με εξωτερική εταιρεία ανάπτυξης θα βοηθήσει στη δημιουργία τίτλου VR για τη σειρά games Halo. Δυστυχώς η αγγελία δε δίνει παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το αν αυτό το project θα είναι ένας νέος τίτλος, ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό στον επόμενο τίτλο ή μία standalone εμπειρία. Καθώς ο κόσμος του Halo είναι ήδη εντυπωσιακός μπορούμε να περιμένουμε ότι ανεξάρτητα από το που θα καταλήξει το project μία VR εμπειρία Halo θα είναι απερίγραπτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό δεν είναι το πρώτο βήμα που κάνει η 343 Industries στον τομέα του VR αφού ήδη κυκλοφορεί το Halo Recruit το οποίο δίνει μία γεύση για τις δυνατότητές της. Μπορείτε να κατεβάσετε το Halo Recruit από το Microsoft Store.

Διαβάστε επίσης για την επιστροφή του Halo: The Master Chief Collection στο Xbox One X και συζητήστε γι'αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification