Overwatch: Έρχεται το replay system

Overwatch: Έρχεται το replay system

Overwatch: Έρχεται το replay system

Προστέθηκε ήδη στον PTR server.

Ο PTR (Public Test Region) server του Overwatch έλαβε καινούριο patch σήμερα το οποίο προσθέτει το replay feature.

Το replay feature θα κυκλοφορήσει επίσημα στο παιχνίδι μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα σας δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης replay ολόκληρων αγώνων που έχετε παίξει, από την οπτική κάθε παίκτη ξεχωριστά, ενώ θα μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι και 10 replays στον λογαριασμό σας. Όταν το replay feature προστεθεί θα μπορείτε να το βρείτε ως ξεχωριστό tab στο profile menu σας, ενώ θα διαθέτει το ίδιο UI με το spectator mode για εύκολη χρήση. Σημαντικά χαρακτηριστικά του replay feature θα είναι η δυνατότητα αύξησης και μείωσης της ταχύτητας καθώς και η δυνατότητα προσθήκης ελεύθερης και στατικής κάμερας για να μπορείτε να δείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια τα plays του εκάστοτε αγώνα.

Το replay feature θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες αφού τελειώσει το testing του στο Overwatch PTR.

Διαβάστε το review του Overwatch. Δείτε επίσης την animated σειρά Overwatch και την πόζα της Tracer που αφαίρεσε η Blizzard επειδή θεωρήθηκε σεξουαλική.

Μπορείτε να συζητήσετε για το Overwatch στο αντίστοιχο forum topic. Αν ψάχνετε συμπαίκτες και αντιπάλους τότε ανταλλάξτε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification