• Ειδήσεις
  • FPS
  • Josef Fares: "Μπορώ να φτιάξω έναν ΑΑΑ τίτλο αυτή τη στιγμή"

Josef Fares: "Μπορώ να φτιάξω έναν ΑΑΑ τίτλο αυτή τη στιγμή"

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Josef Fares: "Μπορώ να φτιάξω έναν ΑΑΑ τίτλο αυτή τη στιγμή"

Josef Fares: "Μπορώ να φτιάξω έναν ΑΑΑ τίτλο αυτή τη στιγμή"

Επίσης αναφέρθηκε στην εταιρεία ανάπτυξης King.

Ο Josef Fares είναι το άτομο που θα ήμουν εγώ ως μεγάλη developer, λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια. Πολλές φορές ο αγαπημένος developer έχει εκφραστεί με τρόπο πιο τολμηρό από ότι θα περιμέναμε και το αποτέλεσμα είναι αμέτρητα άρθρα από δημοσιογράφους να αναδημοσιεύουν τα λόγια του και τα αντίστοιχα memes. Αυτή τη φορά, ο Fares δήλωσε σε δημοσογράφο του VG247 πως είναι σε θέση να φτιάξει έναν ΑΑΑ τίτλο αυτή τη στιγμή.

Το θέμα με τον Fares, όπως αναφέρει ο ίδιος, είναι πως όταν ένας publisher αναλαμβάνει να φτιάξει έναν μεγάλο τίτλο επίπεδο ΑΑΑ με μια indie εταιρεία, ζητάει να έχει και τον απόλυτο έλεγχο πάνω στο παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στον Fares καθώς πιστεύει ότι δεν μπορεί να υπάρχει έλεγχος της κατάστασης όταν μιλάμε για έναν μεγάλο τίτλο.

Ο ίδιος επίσης αναφέρθηκε στην King, developer του Candy Crush Saga και άλλων δημοφιλών mobile games. Η King είχε μια ομιλία σχετικά με την δημιουργικότητα και αυτό σύμφωνα με τα λεγόμενα του Fares ήταν περίεργο. Ο λόγος είναι πως ο ίδιος πιστεύει ότι όλα τα games τους είναι ίδια και στοχεύουν στο να βγάλουν χρήματα μέσα από microtransactions.

Δείτε την επική φράση του Fares "Fuck the Oscars". Διαβάστε το review του A Way Out και συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification