Νέο Call of Duty: Warzone patch αλλάζει το FFAR

Hot
Νέο Call of Duty: Warzone patch αλλάζει το FFAR

Νέο Call of Duty: Warzone patch αλλάζει το FFAR

Το Warzone νερφάρει ξανά τo FFAR.

[Αρχική δημοσίευση: 13/1/21] Το νεότερο update του Call of Duty: Warzone έφτασε κι επιφέρει νέες αλλαγές για την εξισορρόπηση των όπλων, μεταξύ των οποίων άλλο ένα update στο DMR 14, καθώς επίσης και την διόρθωση του glitch που είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό stim packs.

Η εταιρεία ανάπτυξης Raven Software ανακοίνωσε τα patch notes στο Twitter αλλά λίγο αργότερα διέγραψε την ανάρτηση, την οποία ωστόσο πρόλαβαν να καταγράψουν ορισμένοι χρήστες. Έκτοτε η Raven Software ανάρτησε ξανά τα patch notes, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Όσον αφορά το DMR 14, το patch αυξάνει ελαφρώς το recoil, ενώ μειώνει ταυτόχρονα το bullet penetration. Το burst pistol εντωμεταξύ δέχεται μείωση της τάξης του 11% στο max damage του. Αναφορικά με τις αλλαγές στα stim packs, οι παίκτες πλέον δεν μπορούν να κάνουν exploit το παιχνίδι και να αποκτήσουν άπειρα stim packs όταν ρίχνουν τα όπλα τους ενώ ταυτόχρονα οπλίζουν μια χειροβομβίδα.

Το patch έρχεται μετά το αντίστοιχο της 12 Ιανουαρίου. Η τρέχουσα βδομάδα έχει μεγάλη σημασία για την σειρά των Call of Duty, καθώς η Season 1 του Black Ops Cold War/Warzone ξεκινάει στις 14 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία θα είναι διαθέσιμο δωρεάν και το Zombies mode του Black Ops Cold War. Τέλος, από τις 15 έως και τις 19 Ιανουαρίου, η Activision θα προσφέρει τα διπλάσια weapon XP.

[UPDATE: 14/1/21 – Το Warzone νερφάρει ξανά τα DMR 14 και Diamatti] Το χθεσινό patch του Call of Duty: Warzone περιλάμβανε μερικά balance tweaks καθώς και fixes για μερικά glitches που επανεμφανίστηκαν πρόσφατα.

Το update αυτό φέρνει και πάλι nerfs για τα DMR 14, Type 63 και Diamatti. Είναι το δεύτερο nerf που λαμβάνουν τα συγκεκριμένα όπλα, με το προηγούμενο να είναι μόλις πριν μια εβδομάδα, αφού πολλοί παίκτες θεώρησαν ότι δεν ήταν αρκετό.

Για το DMR 14 αυτό το nerf έρχεται σε μορφή μείωσης του damage από απόσταση. Πλέον το όπλο θα κάνει 48 damage σε απόσταση άνω των 750 μονάδων, κάτι που σημαίνει μείωση 70% στην αποτελεσματικότητά του. Επίσης έχει και αυξημένο recoil ειδικά στην δεύτερη και την τρίτη βολή. Άλλαξαν και τα damage multipliers, με τα headshots να κάνουν λιγότερο από 100 damage σε αποστάσεις άνω των 750 μονάδων.

Παρόμοιες αλλαγές είχε και το Type 63. Πλέον κάνει 45 damage σε απόσταση άνω των 900 μονάδων, μια μείωση της τάξης του 55%.

Όσο για το Diamatti, το σημερινό nerf χτύπησε και το standard και το akimbo setup. Το max damage του όπλου μειώθηκε, όπως και τα damage multipliers.

Το infinite stim glitch, το οποίο πρόσφατα επανήλθε, ευτυχώς διορθώθηκε.

[UPDATE 2: 6/4/21 – Το Warzone νερφάρει ξανά τo FFAR] H Raven Software με ένα νέο update πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές μεταξύ άλλων σε weapons και attachments. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή βέβαια φαίνεται πως είναι το νερφάρισμα στο FFAR καθώς αποδεικνύεται ότι είναι πολύ δυνατό συνολικά.

Η Raven Software δήλωσε: "Η αποτελεσματικότητα των FFAR έναντι των SMGS είναι αρκετά μεγάλη σε βαθμό που δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αποτέλεσμα να μειώσουμε το speed στο aim-down-sight. Φέρνουμε το FFAR στα μέτρα και στις απαιτήσεις που θα περίμενε κάποιος από ένα AR τόσο στο damage όσο και στο range".

Επίσης, η Raven Software διόρθωσε την δύναμη του recoil στο Cold War Tactical Rifle Charlie ενώ έλυσε κάποια ζητήματα με τα Camo Challenges για το R1 Shadowhunter, ενώ πραγματοποιήσε μια σειρά αλλαγών σε αρκετά attachments. Δείτε το σχετικό tweet από την Raven SoftWare.

 

Διαβάστε επίσης για τον streamer που κέρδισε στο Gulag παίζοντας αυλό και συζητήστε για το Call of Duty: Warzone στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call Of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs μαζί μας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/01/2021 08:28
Με το νέο Patch διορθώνονται αρκετά προβλήματα του παιχνιδιού.
Notification