Η Electronic Arts ακυρώνει open world Star Wars παιχνίδι

Hot
Η Electronic Arts ακυρώνει open world Star Wars παιχνίδι

Η Electronic Arts ακυρώνει open world Star Wars παιχνίδι

Κατηγορίες από τον συγγραφέα του Rogue One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/1/19] Η Electronic Arts, σύμφωνα με εργαζόμενους του τμήματος EA Vancouver, σταματάει την ανάπτυξη του open world Star Wars παιχνιδιού.

H EA Vancouver, είναι ένα μια μεγάλη εταιρεία η οποία υποστηρίζει τίτλους όπως τα FIFA και Battlefront και δουλεύει πάνω στο Star Wars παιχνίδι από τον Οκτώβριο του 2017. Λίγο μετά το τέλος των Dead Space παιχνιδιών, με το κλείσιμο της Visceral  Games, δόθηκε το πράσινο φως για την ανάπτυξη του Star Wars παιχνιδιού. Η EA Vancouver βοηθούσε την παραγωγή μέχρι τότε, αλλά από τότε που ανέλαβε εξ ολοκλήρου, προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι open world. H κωδική ονομασία του παιχνιδιού που ακυρώθηκε είναι Orca και ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Στην θέση του Orca θα δούμε ένα μικρότερου σκέλους Star Wars παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.

[UPDATE: 17/1/19 - Επίσημες δηλώσεις από την EA] Η Electronic Arts δήλωσε για την ακύρωση αυτή: "Ως φυσικό μέρος μιας δημιουργικής διαδικασίας, η εκπληκτική δουλειά από την EA Vancouver συνεχίζεται και θα εξελιχθεί με νέα games και περιεχόμενο που αφορούν το μέλλον του Star Wars. Δεσμευόμαστε ότι θα αναπτύξουμε περισσότερα Star Wars games, είμαστε ενθουσιασμένοι για το Star Wars: Jedi Fallen της Respawn Entertainment και θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερα νέα για τα projects μας όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή".

Η συμφωνία της EA για την ανάπτυξη νέων Star Wars games λήγει το 2023, επομένως έχει μπροστά της τέσσερα χρόνια για να μας φέρει νέους τίτλους.

[UPDATE: 21/1/19 - Κατηγορίες από τον συγγραφέα του Rogue One] Ο συγγραφέας του Star Wars: Rogue One, Gary Whitta, δήλωσε στο YouTube κανάλι Kinda Funny Games, ότι η Electronic Arts δεν έχει χειριστεί καλά την σειρά Star Wars από τότε που την ανέλαβαν το 2013. Συγκεκριμένα τόνισε ότι "δύο Star Wars games με κωδικές ονομασίες Ragtag από την Visceral Games και το Orca από την EA Vancouver ακυρώθηκαν καθώς η EA ήθελε να ακολουθήσει ξεχωριστή πορεία στη σειρά".

Ο Whitte αποκάλυψε ότι η EA υπέγραψε το 2013 συμφωνία μίας δεκαετίας για την σειρά Star Wars και βρισκόμαστε ήδη στα μισά της συμφωνίας "καθώς έχουν κυκλοφορήσει δύο Star Wars: Battlefront χωρίς ιστορία και με μικροσυναλλαγές αντί να αξιοποιήσετε ένα linear παιχνίδι που θα μπορούσε να γίνει το Uncharted για την σειρά Star Wars καθώς αναπτυσσόταν από την Amy Hennig, σεναριογράφο της σειράς Uncharted αλλά το ακυρώσατε και αυτό".

 

Διαβάστε επίσης το review του Star Wars Battlefront 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification