Το εσωτερικό του PS5

Hot
Ερμής Δερβίσης
Το εσωτερικό του PS5

Το εσωτερικό του PS5

Θα υπάρχει υποδοχή επέκτασης μνήμης.

Η Sony έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που μας παρουσιάζει το εσωτερικό του PS5 το οποίο σχεδιαζόταν για πέντε χρόνια.

Στο βίντεο βλέπουμε τις 10gbs USB Type-A θύρες, την θύρα HDMI και την θύρα τροφοδοσίας όπου μπαίνει ο παροχέας ρεύματος στην πίσω πλευρά της κονσόλας. Επίσης βλέπουμε και την βάση (stand) που θα περιλαμβάνεται μαζί με την κονσόλα, τις αποσπώμενες πλάκες στις δύο πλευρές, τον μηχανισμό ψύξης, μια υποδοχή για επέκταση του χώρου του SSD και άλλα. Η κεραία που διαθέτει η κονσόλα υποστηρίζει WiFi 6 το οποίο βοηθάει το router στο να χειρίζεται καλύτερα πολλές συσκευές ταυτόχρονα καθώς και Bluetooth 5.1. Δείτε το σχετικό βίντεο.
 
 
Με το PS5 η Sony θέλει να προσφέρει μια πραγματική next-gen εμπειρία και παρέχει ουσιαστικές διαφορές με την προηγούμενη. Για να το καταφέρει αυτό προσπάθησε να βελτιώσει όλα τα χαρακτηριστικά της κονσόλας όπως η ελαχιστοποίηση του θορύβου όταν ψύχεται το σύστημα. 
 
Δείτε τις εντυπώσεις όσων δοκίμασαν το PS5 και συζητήστε για την κονσόλα στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 08/10/2020 08:11
Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στην κονσόλα και στα κομμάτια που την αποτελούν.
Notification