Δύο Borderlands δωρεάν στο Epic Games Store

Hot
Δύο Borderlands δωρεάν στο Epic Games Store

Δύο Borderlands δωρεάν στο Epic Games Store

Τα games θα είναι διαθέσιμα για αυτή την εβδομάδα.

Αυτή την εβδομάδα το Epic Games Store δίνει δωρεάν δύο Borderlands games.

Τα Borderlands 2 και Borderlands: The Pre-Sequel, ενώνονται και δημιουργούν το Borderlands: The Handsome Collection, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και να το κρατήσετε στο λογαριασμό σας για πάντα. Η προσθήκη αυτή από την Epic Games αντικατέστησε το Sid Meier’s Civilization 6 που ήταν δωρεάν την προηγούμενη εβδομάδα.

Η 2K είχε κυκλοφορήσει το Borderlands: The Handsome Collection το 2015. Η έκδοση αυτή έφερε τα δύο μεγάλα games στις τότε κονσόλες νέας γενιάς και επέτρεπε στους παίκτες να μεταφέρουν τα saves τους από τις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς εφόσον δεν άλλαζαν πλατφόρμα. Το Borderlands 2 είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2012 για PC, PS3 και Xbox 360, ενώ το Borderlands: The Pre-Sequel –που αφορά τα γεγονότα πριν από το Borderlands 2- κυκλοφόρησε το 2014.

Το Borderlands: The Handsome Collection θα είναι διαθέσιμο στο Epic Games Store μέχρι τις 4/6 όπου θα το αντικαστήσει ένα άλλο παιχνίδι.

Κατεβάστε το Borderlands: The Handsome Collection κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε το review του Borderlands: The Handsome Collection και συζητήστε για τις προσφορές του Epic Games Store στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification