Press Start: Τι games πιστεύετε πρέπει να δίνονται δωρεάν στις συνδρομητικές υπηρεσίες gaming;

Hot
Press Start: Τι games πιστεύετε πρέπει να δίνονται δωρεάν στις συνδρομητικές υπηρεσίες gaming;

Press Start: Τι games πιστεύετε πρέπει να δίνονται δωρεάν στις συνδρομητικές υπηρεσίες gaming;

Μήπως περιμένουμε κάτι που δεν γίνεται;

 

Αρκετός κόσμος στις μέρες μας έχει βάλει στην καθημερινότητα του τις συνδρομητικές υπηρεσίες είτε αυτές αφορούν τηλεόραση είτε μουσική είτε gaming.

Η στην συνδρομητική τηλεόραση αλλά και στις συνδρομητικές υπηρεσίες μουσικής είναι γεγονος ότι το περιεχόμενο που θα έχετε στην διάθεση σας είναι ξεκάθαρο και περιορισμένο εξ αρχής. Αντίθετα στις gaming συνδρομητικές υπηρεσίες υπάρχει ναι μεν ένα πλαίσιο από προνόμια που είναι δεδομένα εξ αρχής ότι θα είναι διαθέσιμα στον συνδρομητή αλλά αυτό που κάνει την διάφορα είναι η δωρεάν προσφορά κάποιων games στους χρήστες. Μήπως όμως αυτή την προσφορά την έχουμε παρεξηγήσει τελικά;

Αρχικά γνωρίζω ότι πολλοί θα αναφερθούν στην τιμή που πολλές φορές είναι υψηλή για μια τέτοια υπηρεσία και θα έχουν δίκιο. Σκεφτείτε όμως το εξής. Ένα game που θα δοθεί δωρεάν στους συνδρομητές, ουσιαστικά έχει "τελειώσει" για την εταιρία ανάπτυξης του. Κακά τα ψέματα όταν παύουν να υπάρχουν έσοδα από την κύρια πηγή μιας εταιρίας σήμερα, τις digital πωλήσεις, το game διαγράφεται από τον χάρτη. Κάπου εδώ συγκρούονται τα συμφέροντα μιας εταιρίας με τις απαιτήσεις των συνδρομητών για καλύτερα free games στις συνδρομητικές υπηρεσίες. Απ ότι φαίνεται αυτό είναι εφικτό εάν και μόνο η ιδία η εταιρία ενός game το θεωρεί ήδη νεκρό οπότε δεν έχει κάποιο άμεσο όφελος από τις πωλήσεις στο μέλλον.

Εσείς πιστεύετε ότι πρέπει να δίνονται καλύτερα games στις συνδρομητικές υπηρεσίες gaming. Είστε ικανοποιημένοι από τις μέχρι σήμερα δωρεάν μηνιαίες προσφορές των εταιριών; Απαντήστε εντός του άρθρου και πείτε μας την άποψη σας.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας

Press Start: Με ποιο game ασχοληθήκατε το φετινό Πάσχα;
Press Start: Θα πρέπει να υπάρχει το easy mode στα games;

Τελευταίο User Blog

«I am Fire! I am Death»

Τελευταίο User Review

Sunless Skies

Καλή εβδομάδα σε όλους!

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 DimutriKs (Level 16) 06/05/2019 13:01
Πρώτα από όλα πρέπει να διαχωρίσουμε τις συνδρομητικές υπηρεσίες τύπου PS Plus και Xbox Live Gold με τις συνδρομητικές υπηρεσίες τύπου PS NOW, Game Pass, Origin Access κλπ. Στην περίπτωση την 2η ουσιαστικά ενοικιάζουμε ένα χρονικό διάστημα που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε 100αδες τίτλους και μια μικρή έκπτωση εφόσον θελήσουμε να τους πάρουμε. Ξέρουμε εξαρχής τι παίρνουμε και σίγουρα μπορούμε να βρούμε αρκετούς δυνατούς τίτλους σε αυτές τις υπηρεσίες. Στις περιπτώσεις των Plus, Gold έχουμε μια υπηρεσία οι οποία χρεώνει χωρίς ίχνος ντροπής την πρόσβαση στο online multiplayer κάτι που ο ένας εκ των 2 την είχε δωρεάν και στα pc ήταν, είναι και θα είναι δωρεάν ενώ δίνουν και μερικά φρου φρου για να δικαιολογήσουν την απίστευτα ακριβή τιμή. Όπως είπα στην περίπτωση των υπηρεσιών τύπου game pass ξέρεις ότι νοικιάζεις μια βιβλιοθήκη. Το ίδιο ισχύει και για τα "δωρεάν" παιχνίδια των plus, gold καθώς αν δεν πληρώσει η αν δεν ανανεώσεις την συνδρομή τότε αυτά τα παιχνίδια δεν είναι προσβάσιμα δεν σου ανοίκουν. Ουσιαστικά κάθε μήνα προσθέτετε κάποια νέα παιχνίδια για ενοικίαση. Η αισχροκέρδεια των plus, gold είναι πέρα για πέρα απαράδεκτη και πλήρης κοροϊδία προς τον gamer. Ειδικά το plus το έχει πάει στο τέρμα ποιο εμετικό επίπεδο. Για να απαντήσω και στο ερώτημα φυσικά και πρέπει όχι να νοικιάζονται άλλα να ΔΙΝΟΝΤΑΙ περισσότερα και καλύτερα games ακόμα και μετά το πέρας της συνδρομής...
#2 +2 akiszax (Level 21) 06/05/2019 18:51
Εχει καλύψει πολυ καλα ολο το θεμα ο DimutriKs. Ειδηκα με το PS NOW. Προσωπικά ειμαι απογοητευμενος με τα games που δινει το PS Plus. Περίμενα κατι πιο καλο, αν που κάπου δινει και καπιο αξιοπρεπές game.
Notification