Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Team Sonic Racing

30 May 2018 13:02 #215192 by Γιώργος Λόλας

Sonic Team Racing

Το Walmart διέρρευσε το νέο Racing με πρωταγωνιστεί τον Sonic, το οποίο θα έχει την ονομασία Team Sonic Racing.

Από τις πρώτες πληροφορίες και τα screenshots που δόθηκαν στη δημοσιότητα (δείτε τα στη gallery του άρθρου), δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν τα οχήματα που θα οδηγείτε θα μπορούν να μεταμορφωθούν, όπως ίσχυε στο Sonic & All-Star Racing Transformed.

Παρόλα αυτά, μέσω της καταχώρησης του Walmart μαθαίνουμε ότι θα περιλαμβάνει online και local co-op modes με 12 παίκτες σε κάθε race, split-screen για τέσσερις παίκτες και διάφορα online και offline modes όπως τα Grand Prix, Exhibition, Time Trial και Team Adventure modes. Ταυτόχρονα, θα περιλαμβάνονται skills και Team Ultimate για να βγάλετε εκτός συναγωνισμού τους αντιπάλους σας, καθώς και customization των οχημάτων.

Θα περιλαμβάνει 14 επιθετικά και αμυντικά αντικείμενα που μάλλον θα χρησιμοποιούνται όπως στα Mario Kart και Crash Team Racing. Στο Adventure mode θα υπάρχει και story, ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν 15 χαρακτήρες από τα προηγούμενα games που θα χωρίζονται στις κατηγορίες Speed, Technique και Power.

Το Team Sonic Racing θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch και αναμένεται να κοστίζει περίπου 40 ευρώ.

Δείτε τα screenshots στο σχετικό άρθρο .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2018 19:02 #219710 by Giorgos Tsolaridis
Team Sonic Racing: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Καθυστερεί για το 2019.




Η Sega ανακοίνωσε την καθυστέρηση και την νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Team Sonic Racing.

Το επερχόμενο Racing με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μπλε σκαντζόχοιρο αναμενόταν να κυκλοφορήσει εντός του 2018. Παρόλα αυτά, η εταιρεία ανάπτυξής του προέβη σε μία ξαφνική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία το Team Sonic Racing θα έρθει στα PC και τις κονσόλες στις 21 Μαΐου του 2019.
Δυστυχώς, για όσους το περίμεναν φέτος θα πρέπει να περιμένουν περισσότερους μήνες για να το παίξουν, ενώ στην Sega αναγνωρίζουν πως αρκετοί fans θα δυσαρεστηθούν από αυτή τους την απόφαση. Ωστόσο, υποστηρίζουν πως θα αξιοποιήσουν προς όφελός του αυτό το επιπλέον χρονικό διάστημα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2019 22:02 #224162 by Ελένη Παρούτογλου
Team Sonic Racing gameplay videos

Κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay video του Team Sonic Racing με το customization των αγωνιστικών οχημάτων.



Κατά την διάρκεια του panel έγινε λόγος και για το soundtrack του παιχνιδιού και το main theme του με τίτλο Bingo Party το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.



Το Team Sonic Racing θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2019 20:06 #224178 by Μάρκος Ασκανιάν
Άμεση αγορά, λατρεμένη σειρά racing από εποχές PS3. Με την ιπποδύναμη της τρεχούμενης γενιάς θα είναι ακόμα πιο ζωντανό και φρενήρες!!!

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2019 20:37 #224182 by Ελένη Παρούτογλου
Νέο παιχνίδι Sonic στα σκαριά

Έχει ξεκινήσει η παραγωγή του.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή της Team Sonic Takashi Iizuka , επιβεβαιώθηκε ότι η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή του νέου παιχνιδιού.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στο πάνελ του SXSW Sonic (PCGN), θέλησε να μετριάσει τις προσδοκίες του κοινού , σημειώνοντας επίσης ότι είναι απίθανο να υπάρξει κάτι συγκεκριμένο για την νέα τους προσπάθεια μέχρι το 2020. Συγκεκριμένα ανέφερε: "Με χαρά θα μοιραστούμε περισσότερα νέα με τον κόσμο στο μέλλον, αλλά προς το παρόν, ευχαριστώ για την υπομονή σας μέχρις ότου να έχουμε κάτι αξιόλογο να σας παρουσιάσουμε". Αποκαλύφθηκε ακόμα ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ του επερχόμενου Team Sonic Racing.



Το teaser έδωσε μια γεύση από τις επιλογές στην επεξεργασία του χαρακτήρα που θα έχετε, πράγμα που σημαίνει ότι η δημιουργία ενός χαρακτήρα από την αρχή δεν θα ισχύει, ενώ έδωσε μια μικρή γεύση από την δράση μέσα στον αγώνα. Οι παίκτες θα μπορούν να επεξεργαστούν πάνω κάτω τα πάντα στο όχημα τους, από το κράτημα του οχήματος και την άμυνα του μέχρι την επιτάχυνση και την εμφάνισή του.



Το Team Sonic Racing ,θα κυκλοφορήσει σε Nintedo Switch, PC, Playstation 4 και Χbox One στις 21 Μαΐου 2019.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Apr 2019 15:10 #224504 by Πελαγία Μαϊστρέλη
Έχουμε νέο τρέιλερ για το Team Sonic Racing, το οποίο δείχνει το παιχνίδι με έντωνα χρώματα και γενικότερα το παρουσιάζει πολύ ευχάριστο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jun 2019 18:59 - 17 Jun 2019 19:07 #225522 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Διαβάστε το αναλυτικό review του Team Sonic Racing!

Η Sega με έκανε να πιστεύω πως ήθελε απλά να βγάλει ένα Sonic για φέτος, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ή μόχθο. Αυτή ακριβώς την αίσθηση αφήνει σαν γενική εικόνα το Team Sonic Racing. Ναι μεν συνδυάζει πολλά θετικά στοιχεία το franchise και σφαιρικά αποτελεί ένα ευχάριστο video game αγώνων ταχύτητας, παρόλα αυτά οι μηχανισμοί πάνω στους οποίους στηρίζεται δεν ήταν τόσο μελετημένοι για να πούμε πως εν τέλει οι "καινοτομίες" που παρουσιάζει το βοήθησαν να λάμψει. Είναι ένα ομαδικό Racing, με αρκετούς αγαπημένους χαρακτήρες και εντυπωσιακά stages, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κονταροχτυπηθεί με τα "μεγάλα" Racing της τωρινής γενιάς και όσο πλησιάζει ο Crash...λίγα τα ψωμιά του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.