Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Imperator: Rome

More
19 May 2018 14:06 #215103 by JaGuAr
JaGuAr created the topic: Imperator: Rome
Aνακοινώθηκε το Imperator: Rome από την Paradox Interactive.

Κατά την διάρκεια του PDXCON 2018 στην Στοκχόλμη, η Paradox Interactive ανακοίνωσε το νέο της video game με τίτλο Imperator: Rome. Τα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται σε έναν τεράστιο χάρτη που εκτείνεται από την Βρετανία έως και την Ινδία και περιέχει πολλές διαφορετικές μονάδες μετακίνησης, από άμαξες μέχρι ελέφαντες. Οι χαρακτήρες θα έχουν διαφορετικούς βαθμούς πίστης, ενώ θα υπάρχει και πιθανότητα εμφυλίου πολέμου. Καλείστε επομένως να κάνετε καλό management τη αυτοκρατορίας σας.
Το Imperator: Rome δεν θα περιοριστεί στην εποχή των Ρωμαϊκών δυνάμεων, αντιθέτως θα περιλαμβάνει και γεγονότα που συνέβησαν στην εποχή της λάμψης των ελληνικών πόλεων-κρατών και ιδίως της Αθήνας. Μέσω ενός δελτίου τύπου, αποκαλύφθηκαν και τα παρακάτω χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:
- Character management: Ένας ζωντανός κόσμος γεμάτος χαρακτήρες διαφόρων ικανοτήτων και χαρακτηριστικών που αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Θα οδηγήσουν το έθνος σας, θα κυβερνήσουν τις επαρχίες σας και θα διοικούν τα στρατεύματά σας και τους στόλους σας. Εισάγουμε επίσης το νέα μας, πιο ανθρώπινο character art.
- Διάφοροι πληθυσμοί: Πολίτες, ελεύθεροι, φυλές και σκλάβοι - κάθε πληθυσμός με τη δική του κουλτούρα και θρησκεία. Είτε γεμίζουν τα στρατεύματά σας, είτε τα ταμεία σας, είτε τις αποικίες σας, παρακολουθείτε την ευτυχία τους - η επιτυχία σας εξαρτάται από την ικανοποίησή τους.
- Τακτικές μάχης: Επιλέξτε την προσέγγισή σας πριν από τη μάχη για να αντιμετωπίσετε τις στρατηγικές των εχθρών σας.
- Στρατιωτικές παραδόσεις: Κάθε κουλτούρα έχει έναν μοναδικό τρόπο διεξαγωγής πολέμου. Οι Ρωμαίοι και οι Κέλτες έχουν διαφορετικές επιλογές για αυτούς. Ξεκλειδώστε μοναδικά επιδόματα, ικανότητες και μονάδες.
- Διαφορετικοί τύποι κυβέρνησης: Διαχειριστείτε τη Γερουσία σε μια Δημοκρατία, κρατήστε το δικαστήριό σας ενωμένο σε μια μοναρχία και συγκεντρώστε στις φυλές σε ένα φυλετικό σύστημα.
- Βάρβαροι και Εξεγέρσεις: Οι μετανάστες βάρβαροι μπορούν να αφανίσουν ή να καταλάβουν την καλύτερη γη σας, ενώ οι άπιστοι κυβερνήτες ή στρατηγοί μπορούν να στραφούν εναντίον σας, παίρνοντας τους στρατούς μαζί τους.
-Εμπόριο: Τα αγαθά παρέχουν μπόνους στην επαρχία του σπιτιού τους. Θα επωφεληθείτε από τα αποθέματα για την τοπική δύναμη ή το εμπόριο των πλεονάζοντων αγαθών για να διαδώσετε τον πλούτο τριγύρω;

Το Imperator: Rome αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019 για PC μέσω Steam.
The following user(s) said Thank You: Blood King

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2019 17:31 #226030 by Blood King
Blood King replied the topic: Imperator: Rome
Imperator: Rome Review

Το Imperator: Rome ασκεί ακατανίκητη γοητεία στον έμπειρο χρήστη των Strategy. Ταυτόχρονα είναι αρκετά προσβάσιμο στον άπειρο χρήστη που έχει την υπομονή και την θέληση να το μάθει. Είναι η χαρά του κατακτητή, σπρώχνοντας με όλα τα game mechanics του προς έναν αδιάκοπο πόλεμο. Ενσωματώνει τον στατιστικό καταρράκτη που έχουμε αγαπήσει στα games της Paradox, ένα φανταστικό επιχειρησιακό χάρτη και ένα σύστημα χειρισμού πολύ άνετο.

Η ελληνικότητα που το διαπερνά είναι συγκλονιστική και μέγιστο κίνητρο για να το προσθέσουμε στην συλλογή μας. Πολλοί χαρακτήρες έχουν ελληνικά ονόματα, το δωδεκάθεο έχει την τιμητική του παρότι “φοράει λατινική περιβολή”, οι φράσεις Ελλήνων φιλοσόφων μας εμπνέουν στο “φόρτωμα” και τα greeklish δίνουν και παίρνουν. Ενώ διαθέτει πολλές αρετές και είναι αρκετά εθιστικό για να παίζουμε μέχρι να κυρτώσει η πλάτη μας από την εξάντληση, οι δημιουργοί του αντιμετωπίζουν πολλές πτυχές με επιφανειακό τρόπο. Έτσι δεν μπορέσαμε να το αγαπήσουμε όσο τα Europa Universalis και Hearts of Iron.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.445 seconds
Notification