Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Orcs Must Die! 3

25 Aug 2019 23:20 #226387 by Μάνος Γρυπάρης
Το Google Stadia, η συνδρομητική υπηρεσία coud gaming της Google, ανακοίνωσε το πρώτο της exclusive.

Το Orcs Must Die! 3 θα έρθει αποκλειστικά στο Stadia, οπως ανακοίνωσε η Google. Επίσης, το παιχνίδι θα είναι timed exclusive, δηλαδή στο μέλλον θα κυκλοφορήσει και στα άλλα format. Στο Stadia πάντως θα το δούμε την Άνοιξη του 2020. Την είδηση ανακοίνωσε ο Patrick Hudson, διευθύνων σύμβουλος της Robot Entertainment, ο οποίος τόνισε ότι η εταιρεία αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν γνώριζε τι θα κάνει με την σειρά Orcs Must Die. Ο ίδιος έμαθε ότι στο Stadia οι developers είναι fans της σειράς κι έτσι τους πρότεινε την εν λόγω συνεργασία.Οι developers της Robot Entertainment δήλβσαν επίσης ότι έχουν εκπλαγεί με την ισχύ του Google Stadia, όταν το πρωτοείδαν στις αρχές του 2018. Η τεχνολογία του Stadia τους επέτρεψε να μην έχουν τεχνικούς περιορισμούς.Το Stadia έρχεται τον Νοέμβριο (σε συγκεκριμένες χώρες και όχι στην Ελλάδα). Το Orcs Must Die! 3 θα εμφανιστεί την Άνοιξη του 2020, αρχικά στο Stadia και μελλοντικά και σε άλλα format.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2021 01:16 #252659 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Orcs Must Die! 3
Orcs Must Die! 3  Κυκλοφορεί μετά το timed exclusivity του Stadia.
 Το Orcs Must Die! 3 παρουσιάστηκε στο PC Gaming Show.
 Το εν λόγω Action/Tower Defence είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Google Stadia και ήταν timed exclusive, άρα αντιλαμβάνεστε ότι ελάχιστοι gamers κατάφεραν να το παίξουν.
 Το Orcs Must Die 3  θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου για PC, PlayStation  και Xbox. 


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Aug 2021 19:18 #254252 by Γιάννης Μοσχονάς

Η φράση “μια από τα ίδια” είναι αναπόφευκτο να επισκεφτεί το μυαλό σας αφού οργώσετε για κάμποσες ώρες το περιεχόμενο του Orcs Must Die! 3. Οι ώρες αυτές δεν είναι και πολλές (ούτε καν μια ντουζίνα) μέχρι τον τερματισμό του Old Friends campaign και πολλαπλασιάζονται λίγο ακόμα με το Drastic Steps campaign (υπολογίστε 18 συν πέντε levels). Η δραστική μείωση του ελεύθερου χρόνου σας αρχίζει με την απόφαση να αποκτήσετε όλα τα αντικείμενα του game, να συμμετάσχετε σοβαρά στα Co-Op και Scramble mode και να παίξετε τουρνουά με τους φίλους σας στο Endless.

Τότε μπορούμε να μιλήσουμε για σοβαρή αντοχή στον χρόνο με δεκάδες και εκατοντάδες ώρες. Η πετυχημένη συνταγή που τόσο μας ενθουσίασε στο πρώτο sequel επέστρεψε λοιπόν, εμπλουτισμένη με αρκετές προσθήκες χαρακτήρων, εχθρών, παγίδων και levels, με διεύρυνση των μαχών και με διακριτικές βελτιώσεις κάποιων σημείων του gameplay, οι οποίες του εξασφάλισαν μεγαλύτερη ισορροπία. Τσεκαρετε το βιντεο που εκανα για να αποφασισετε αν σας αρεσει:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification