Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GeForce Now

More
07 Mar 2020 14:25 - 08 Mar 2020 18:21 #232163 by argand97
argand97 created the topic: GeForce Now
Εκτός από το GeForce Now οι τίτλοι των 2Κ Games
Μετά απο εντολή της 2Κ.


Η Nvidia δημοσίευσε στα forum της την Παρασκευή ότι "απο αίτηση του εκδότη, σας ενημερώνουμε ότι οι τίτλοι 2K Games θα αφαιρεθούν από το GeForce Now σήμερα", το τελευταίο σε μια σειρά απωλειών για την πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα streaming cloud. Το GeForce ξεκίνησε σε beta έκδοση το Φεβρουάριο, προσφέροντας στους λάτρεις των PC games έναν τρόπο να παίζουν τα games που ήδη κατέχουν σε Steam και σε άλλες πλατφόρμες από έναν δυνατό υπολογιστή cloud.

Οι εταιρίες Bethesda και Activision ζήτησαν πρόσφατα από την Nvidia να αφαιρέσει τα παιχνίδια τους από τη λίστα συμβατότητας του GeForce Now. Πριν το GeForce βγει από την beta μορφή του, η Capcom και η Square Enix αφαίρεσαν επίσης κάποια από τα παιχνίδια τους από την υπηρεσία. Σειρές της 2Κ όπως το Bioshock, Civilization, Borderlands, Mafia, και πολλά άλλα έχουν αφαιρεθεί.

Η μετάβαση από την beta σε μια υπηρεσία επι πληρωμή φαίνεται να αποτελεί μέρος του θέματος για τους εκδότες των games που υποστήριζαν στο παρελθόν το GeForce Now. Μερικοί indie προγραμματιστές εξέφρασαν επίσης την έκπληξή τους γιατι βρήκαν τα παιχνίδια τους να υποστηρίζονται από το GeForce Now χωρίς τη γνώση τους, αν και σύμφωνα με τις συζητήσεις της Nvidia με άλλους προγραμματιστές, η GeForce Now προτίθεται να υποστηρίξει τελικά το μεγαλύτερο μέρος της βιβλιοθήκης του Steam.

‘’Είμαστε σε επαφές με την 2Κ για να επαναφέρουμε τα games στο μέλλον’’, έγραψε η Nvidia στα forum της.
Last Edit: 08 Mar 2020 18:21 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2020 18:33 #232214 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: GeForce Now
O CEO της Epic Games υποστηρίζει το Nvidia GeForce Now
"Είναι η πιο publisher και developer friendly streaming υπηρεσία".


Ο Tim Sweeney της Epic Games υποστήριξε το Nvidia GeForce Now μετά την μαζική αφαίρεση games από την υπηρεσία.

Με δημοσιεύσεις του στο Twitter, o Sweeney υποστηρίζει ότι το GeForce Now είναι η πιο “developer-friendly” και “publisher-friendly” από τις υπόλοιπες game streaming υπηρεσίας και ότι περισσότερες εταιρίες ανάπτυξης και publishers θα έπρεπε να την υποστηρίζουν.Αργότερα πέταξε σπόντες για το μονοπώλιο των Apple και Google, αφού επιβάλλουν “30% taxes” στα games που βρίσκονται στις streaming υπηρεσίες τους.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2020 16:06 #232533 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: GeForce Now
H Epic Games αγόρασε την εταιρεία animation του God of War
"Aκόμα και οι πιο μικρές εκφράσεις είναι ζωτικής σημασίας."

H Epic Games, ιδιοκτήτρια του Unreal Engine που χρησιμοποιείται ευρέως από την βιομηχανία γενικότερα, αγόρασε την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τον σχεδιασμό των προσώπων και των εκφράσεων σε τίτλους όπως το God of War και το Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Η Cubic Motion είναι η δημιουργός της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την δημιουργία animation προσώπου μαζί με άλλους μηχανισμούς που χρησιμοποιούνται για τoν σχηματισμό των εκφράσεων με φυσικότερο τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η Epic Games θέλει η συγκεκριμένη τεχνολογία να συμπεριληφθεί στην εργαλειοθήκη όσων αναπτύσσουν με Unreal Engine.

H Epic Games δηλώνει: “Τα animations ακόμα και στις πιο μικρές εκφράσεις προσώπου είναι ζωτικής συμασίας αν θέλουμε να ‘διαβούμε την κοιλάδα του αφύσικου’. Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός Unreal Engine, με τις τεχνολογίες εκφράσεων της 3Lateral και τις τεχνολογίες λύσεων της Cubic Motion είναι η μόνη λύση σε αυτή την πρόκληση και ο μόνος τρόπος να φτάσουμε ολοκληρωτικά το απόγειο της σχεδίασης ψηφιακών ανθρώπων χρησιμοποιώντας Unreal Engine."Όλοι οι υπάλληλοι της Cubic Motion θα διατηρήσουν τις θέσεις τους κατά την μετάβαση, καθώς η Epic Games υποσχέθηκε επίσης να συνεχίσει να εργάζεται με τους συνεργάτες της για τα τρέχοντα projects. Αυτό σημαίνει λογικά ότι η Epic Games δεν θα κάνει την νέα τεχνολογία ιδιοταγή στο Unreal Engine προς το παρόν. Το sequel του Hellblade έχει αποκαλυφθεί στα The Game Awards όπου και παρουσιάστηκαν τα πρωτοπόρα animations στις εκφράσεις του προσώπου μαζί με την παρουσίαση του Xbox Series X. Δεν ανακοινώθηκε όμως κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.632 seconds
Notification