Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συνδρομητική υπηρεσία game streaming από την Microsoft

More
10 Nov 2017 17:08 #208289 by JaGuAr
JaGuAr created the topic: Συνδρομητική υπηρεσία game streaming από την Microsoft
Η Microsoft ετοιμάζει υπηρεσία game streaming.

Τις προηγούμενες ημέρες η Shannon Loftis, επικεφαλής του τμήματος Xbox για τα αποκλειστικά games, δήλωσε ότι η Microsoft ετοιμάζει νέα exclusives για τις κονσόλες της και ότι θα εξαγοραστούν εταιρείες ανάπτυξης για αυτόν τον σκοπό. Την προηγούμενη Τετάρτη ο Phil Spencer μιλώντας στο Bloomberg παραδέχθηκε πως οι επενδύσεις της Microsoft δεν ήταν συνεπείς τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τα exclusives και ότι αυτό θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον.

Πέρα από τα exclusives, η Microsoft κάνει επίσης ένα ακόμα βήμα στις υπηρεσίες, αφού μετά τα EA Access και Xbox Game Pass, αναμένεται να διαθέσει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια μια game streaming υπηρεσία που θα σας επιτρέπει να παίζετε games δίχως να τα κατεβάζετε. Ουσιαστικά, θα προσπαθήσει να μπει σε μια αγορά για την οποία είχε δείξει ενδιαφέρον και στο παρελθόν, αφού είχε στα πλάνα της να εξαγοράσει την OnLive. Μάλιστα, το 2013 είχε κάνει εσωτερικές δοκιμές σε μια cloud-streamed έκδοση του Halo 4. Την τότε εποχή όμως, το κόστος μιας τέτοιας υπηρεσίας θα ήταν μεγάλο και αυτός ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε περαιτέρω το project.

Πλέον, με την τεχνολογία cloud computing Azure της Microsoft και την εξάπλωσή της σε παγκόσμια βάση με νέα data centers, η υπηρεσία game streaming θα μπορούσε να είναι εφικτή με μικρό τελικό κόστος για την Microsoft. Για αυτόν τον λόγο, η εταιρεία έχει στα πλάνα της την ανάπτυξη μιας σχετικής cloud-gaming υπηρεσίας που θα μοιάζει με το OnLive, αλλά θα έχει ως βάση τους Azure servers, για τους οποίους η Microsoft καυχιέται τα τελευταία χρόνια τόσο μέσω των Forza Motorsport/Horizon, όσο και μέσω του Crackdown 3 που θα περιλαμβάνει ολοκληρωτική καταστροφή κτηρίων και του περιβάλλοντος γενικότερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jul 2019 11:18 #225924 by Smoses
Smoses replied the topic: Συνδρομητική υπηρεσία game streaming από την Microsoft
Η Microsoft μας δείχνει το rack που επεξεργάζεται τα games που θα stream-άρονται
Θα αποτελείται από 8 πλακέτες Xbox One S τοποθετημένες σε ένα 2U rack και εκεί θα γίνεται όλη η επεξεργασία των games που θα κάνουν stream οι συνδρομητές του xCloud. Αυτά τα power racks θα είναι τοποθετημένα στα διάφορα κέντρα της Microsoft παντού στον κόσμο.
Ακόμα ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, μίλησε για το μέλλον των streaming υπηρεσιών και συγκεκριμένα που βλέπει το xCould την επόμενη δεκαετία.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Nov 2019 15:32 #228680 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Συνδρομητική υπηρεσία game streaming από την Microsoft
Η Microsoft είναι σε συζητήσεις για exclusives

Σύμφωνα με αναφορά της ίδιας της Microsoft στα πλαίσια του XO19 event στο Λονδίνο, επισημάνθηκε ότι ο βασικός στόχος της εταιρίας για το Project xCloud είναι να αποκτήσει exclusives τίτλους.

Η εταιρία ανακοινώσε μια σειρά από νέα updates, συμπεριλαμβανόμενης και της προσθήκης του Xbox Game Pass στην υπηρεσία. Επίσης το Stevior απέσπασε μια συνέντευξη από τον επικεφαλή του Project xCloud, Kareem Choudhry. Συγκριμένα ο Kareem επισήμανε την επιθυμία της εταιρίας να συμφωνήσει exclusive games για το xCloud. Οι δηλώσεις του επικεφαλής του xCloud ήταν οι εξής:

"Μιλώντας για exclusives, είμαστε σε ένα αρχικό στάδιο συζητήσεων για την αποκλειστικότητα first και third party τίτλων. Ωστόσο δεν έχουμε να κάνουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής. Αυτό που εμείς κάνουμε τώρα είναι να προωθούμαι και να υποστηρίζουμε περιεχόμενο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες αλλαγές όταν βρίσκεται στο Cloud. Έτσι, έχουμε στην διάθεση μας μια πλατφόρμα που μπορεί να "τρέξει" και τα 3.000 παιχνίδια που διατίθενται μέσω του Xbox σήμερα".

Τα public trials του xCould θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Nov 2019 18:31 #228727 by Cefirul
Cefirul replied the topic: Συνδρομητική υπηρεσία game streaming από την Microsoft
Τον προηγούμενο χρόνο, η Electronic Arts ανακοίνωσε την ανάπτυξη μιας cloud based υπηρεσίας που θα έδινε την δυνατότητα στους gamers να κάνουν stream τους τίτλους της σε άλλες συσκευές, με τίτλο Project Atlas.
O επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας της EA, Ken Moss, αναφέρει “Σίγουρα δεν βλέπουμε το xCloud της Microsoft από ανταγωνιστική σκοπιά, δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμη τα επόμενα βήματα που θα γίνουν στην πορεία της δικής μας υπηρεσίας. Το ωθούμε όσο μπορούμε και το βλέπω ως μέρος της στρατηγικής μας. Προσπαθούμε να ανεβάσουμε τα παιχνίδια μας στο cloud και να λαμβάνουμε τις χρήσιμες πληροφορίες που θα μαζεύουμε, ώστε να μάθουμε το πώς πρέπει να εξελίξουμε προς το καλύτερο τις πλατφόρμες μας όπως η Frostbite, όπως και τις υπηρεσίες μας γενικότερα αλλά και το AI. Αυτό κάνουμε και δεν ενδιαφερόμαστε καθόλου στο να μπούμε στον ανταγωνισμό των πλατφορμών. “

Ο ίδιος πιστεύει επίσης ότι το cloud και το AI θα έχουν μεταμορφωτικές επιδράσεις στο gaming, ενώ θα φέρει περισσότερους νέους παίκτες σε επαφή με το αντικείμενο. Συνέχισε “Το πώς θα εξελιχθεί το cloud gaming είναι αβέβαιο προς το παρόν, όμως θα φέρει ακόμα ένα δισεκατομμύριο παίκτες στον κόσμο του gaming.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.697 seconds
Notification