Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Drones: Γενική συζήτηση

15 Oct 2015 20:06 - 01 Jul 2016 13:54 #169754 by Μάνος Γρυπάρης


Σε αυτό το topic θα συζητάμε γενικά για τα drones. Έχετε οι ίδιοι drone? Σκέπτεστε να αποκτήσετε? Πείτε μας τις απόψεις σας.

Η Media Markt διοργανωνει επίσης το The Game of Drones, ένα παιχνίδι που συνδυάζει την χρήση των drones μέσα από μια σειρά διασκεδαστικών αναμετρήσεων επικών διαστάσεων. Εννέα διεκδικητές από κάθε περιφέρεια της Ελλάδας μονομαχούν με drones εδάφους και αέρος με στόχο να κυριαρχήσουν των αντιπάλων τους και να είναι αυτοί που στο τέλος θα ανέβουν θριαμβευτές στο μεγάλο θρόνο! Μόνο μία περιφέρεια θα αναδειχθεί νικήτρια.
Θέλετε να δείτε ορισμένα drones από κοντά και παράλληλα επικές κόντρες; Τότε ελάτε αυτό το Σάββατο 16:00-18:00 στο Media Markt Ρέντη (Κηφισού 161, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, δίπλα στο Village Park). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το MMGameOfDrones.gr.



Πως θα διεξαχθεί η αναμέτρηση
Στη μεγάλη μάχη στο κατάστημα του Ρέντη, η πρώτη διαδικασία προβλέπει δοκιμασίες με drone εδάφους ακολουθώντας διαδρομή με εμπόδια, ενώ στο μεγάλο τελικό οι μονομάχοι θα αγωνιστούν με drone αέρος. Ο μονομάχος που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα ανακηρυχθεί "Βασιλιάς των Drones".

Οι φίλοι της Media Markt που βρίσκονται στην Αθήνα μπορούν να επισκεφθούν τη «ζώνη του πυρός» την ημέρα της μάχης και να παρακολουθήσουν τις μονομαχίες από κοντά. Κατά τη διάρκειά της θα γίνει κλήρωση για το κοινό ενός smartphone τελευταίας τεχνολογίας ενώ θα προσφερθούν και πολλά άλλα δώρα.

Παράλληλα, όσοι διαμένετε εκτός Αττικής θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την μάχη μέσω Livestream στο Youtube channel της Media Markt Greece.

Θα βρίσκομαι εκεί το Σάββατο 16:00-18:00 οπότε ελάτε να δούμε τα drones και να τα πούμε από κοντά! :)

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Oct 2015 21:55 - 01 Jul 2016 13:56 #169759 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Ενδιαφέρον event ,αν βρίσκομαι το Σάββατο εκείνη την ώρα σπίτι σίγουρα θα το τσεκάρω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2016 13:57 - 01 Jul 2016 15:16 #183368 by Μάνος Γρυπάρης
DJI Phantom 3 Advanced FPV RC Quadcopter

Drone υψηλής ακρίβειας με ενσωματωμένη 4K κάμερα.

Για όσους επαγγελματίες αποζητούν το απόλυτο drone καταγραφής βίντεο, το DJI Phantom 3 που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Σχετικά με τον χειρισμό του, παρέχει υψηλή ακρίβεια 10 σημείων στις κινήσεις του και καταγραφή τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. Με την δυνατότητα Vision Positioning οι κινήσεις του είναι πάντοτε σταθερές καθώς παρατηρεί διαρκώς την απόστασή του από το έδαφος. Σημαντική διαφοροποίηση από τα υπόλοιπα drones είναι οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες αυτόματου πιλότου, που σας επιτρέπουν με ένα απλό πάτημα του κουμπιού να δώσετε εντολή στο drone να αιωρηθεί πάνω από το έδαφος ή να γυρίσει πίσω σε εσάς, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχει βγει εκτός εμβέλειας.

Η ενσωματωμένη 4K κάμερά του καταγράφει βίντεο υψηλής ανάλυσης, φωτογραφίες στα 12 megapixels, ενώ παρέχει και δυνατότητα καταγραφής livestream σε 720p. Σκεφτείτε για παράδειγμα να στήσετε πάρτι στον κήπο σας ή να το φέρετε μαζί σας σε beach party και να εκπέμπετε σε livestream μέσω YouTube ή Facebook δείχνοντας στον κόσμο live όσα συμβαίνουν. Το χειριστήριό του είναι επαναφορτιζόμενο.



Συν τις άλλοις το drone παρέχεται με την εφαρμογή DJI Pilot για Android και iOS, μέσω του οποίου μπορείτε να παρακολουθείτε διαρκώς την πορεία του drone σας και να ελέγχετε τις λειτουργίες του.


Το DJI Phantom 3 Advanced Quadcopter drone κοστίζει 700 ευρώ και παρέχεται με δωρεάν μεταφορικά. Αν έχετε το κατάλληλο μπάτζετ και θέλετε το καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά σας μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας κλικ εδώ .

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Dec 2016 13:23 - 07 Dec 2016 15:38 #190480 by Καλλινίκη
Replied by Καλλινίκη on topic Game of Drones
Με κάμερα 720p και τιμή 34 ευρώ!

Το online κατάστημα TomTop πουλάει το drone JJRC H37 στα 34 ευρώ!

Το JJRC H3 Gyro ELFIE Wi-Fi FPV 720P G-sensor Mini RC Selfie Drone όπως είναι η πλήρης ονομασία του, διαθέτει μία κάμερα 720p με την οποία μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο. Αν ψάχνετε την πιο προσιτή λύση στα drones τότε απλά τσεκάρετέ το στο παρακάτω βίντεο.



Για να αποκτήσετε το JJRC H37 κάντε κλικ εδώ.
Η τιμή είναι 44 δολάρια. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια δεύτερη μπαταρία τότε το κόστος ανέρχεται στα 7,5 ευρώ. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την μπαταρία του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2016 18:53 - 08 Dec 2016 18:56 #190566 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το online κατάστημα TomTop έχει σε προσφορά άλλο ένα drone. Το TK110HW της Skytech δίνει εμφανισιακά την εντύπωση ότι προέρχεται...από το μέλλον.

Ο σχεδιασμός του είναι άκρως μοντέρνος, ενώ διαθέτει μία κάμερα, 3 Megapixels και ανάλυσης 720p. Έχει πλήρη κίνηση σε έξι άξονες, συχνότητα 2.4Ghz, δύο modes και έλεγχο σε απόσταση έως 50 μέτρα. Ζυγίζει 390 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 362x362x85 χιλιοστά.

Το Skytech TK110HW FPV 720P RC Quadcopter διατίθεται σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα και στο κάτω μέρος του ξεχωρίζει ο LED φωτισμός για πτήσεις...την νύκτα. Συνδέεται και με Wi-Fi.

Για να το αποκτήσετε κάνε κλικ εδώ. Πωλείται στα 52 ευρώ αλλά με κωδικό κουπονιού TKHW6 το αποκτάτε μέσω GameWorld.gr στα 46.99 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.






Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2017 11:56 #199499 by Μάνος Γρυπάρης
Η DJI, γνωστή για την ποιότητά της στην κατασκευή των drones, έχει δημιουργήσει το DJI Spark Mini RC Selfie Drone, το οποίο διαθέτει τις χαρακτηριστικές τεχνολογίες της εταιρείας, όπως επιλογές για Intelligent Flight Control, κάμερα εκπληκτικής ποιότητας με σένσορα 1/2,3" CMOS στα 12 megapixels, εύκολη πλοήγηση, εργονομικό σχεδιασμό, αντίσταση αέρα και ταχύτητα έως και 50 χλμ/ώρα. Οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας τραβιούνται πιο σταθερά από ποτέ.

Η ανταπόκρισή του με το χειριστήριό σας φτάνει μέχρι και τα 2 χλμ. απόσταση ενώ με τις διαθέσιμες μπαταρίες η ώρα πτήσης φτάνε έως και τα 16 λεπτά. Αν η μπαταρία αρχίσει να εξαντλείται ή το σήμα χαθεί τότε το drone επιστρέφει πίσω σε εσάς από μόνο του.



Το DJI Spark Mini RC Selfie Drone βρίσκεται σε προσφορά στα 514 ευρώ με κωδικό κουπονιού AJDJISPK.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε (ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου).

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jan 2018 17:15 #211916 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Dji Mavic Air Quadcopter


Το κορυφαίο μοντέλο της DJI παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό και τώρα είναι διαθέσιμο για αγορά. Λόγος γίνεται για το Mavic Air από την DJI το οποίο καταφέρνει να συνδυάσει όλα τα σωστά χαρακτηριστικά των προηγούμενων μοντέλων με την νέα τεχνολογία. Συγκεκριμένα βλέπουμε 4K κάμερα, νέα QuickShot modes, SmartCapture και FlightAutonomy 2.0 το οποίο επιτρέπει πιο ασφαλή ταξίδια χωρίς απρόσμενες εξελίξεις. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του ίσως είναι το γεγονός ότι είναι αρκετά μικρό και μπορεί να χωρέσει σε τσέπη πιάνοντας χώρο ίσα ίσα όσο ένα smartphone και το βάρος του ανέρχεται στα 430 γραμμάρια. Δείτε ένα βίντεο παρακάτω:


Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Διαστάσεις: 168 * 184 * 64 mm
Μέγιστη ταχύτητα: 68.4 kph
Βάρος: 0.43kg
Camera: 12 MP

Αποκτήστε το νέο DJI Mavic Air κάνοντας κλίκ εδώ.

Εισάγετε τον κωδικό κουπονιού AJDJIAIR για να λάβετε την σχετική έκπτωση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification