Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Evil Genius 2

More
04 Jul 2017 17:12 #200959 by Phobos
Phobos created the topic: Evil Genius 2

Πρόκειται για τη συνέχεια του real-time strategy Evil Genius της εταιρείας ανάπτυξης Elixir Studios, το οποίο κυκλοφόρησε το 2004 με εκδότρια εταιρεία την Sierra Entertainment. Η βρετανική εταιρεία ανάπτυξης Rebellion, γνωστή για τη σειρά Sniper Elite, αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς Evil Genius το 2006. Μετά την κυκλοφορία μερικών μεγάλων projects, η εταιρεία νιώθει πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να το αναπτύξει.Το Evil Genius 2 δεν θα είναι remaster του πρώτου, αλλά ένα νέο game που θα βασίζεται στην μηχανή γραφικών Asura. Είναι ήδη υπό ανάπτυξη από την άνοιξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά σε PC, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει και σε άλλες πλατφόρμες. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι άγνωστη.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jun 2020 12:06 #235508 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Evil Genius 2
Evil Genius 2
Παρουσιάστηκε το πρώτο gameplay trailer.


Τρία χρόνια μετά την αρχική ανακοίνωση, η Rebellion έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer του Evil Genius 2. Δείτε το παρακάτω:

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Sep 2020 23:54 #238080 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Evil Genius 2
Evil Genius 2
Έρχεται το 2021.


Η Rebellion ανακοίνωσε στη Gamescom 2020 ότι το επερχόμενο Strategy της Evil Genius 2 θα κυκλοφορήσει το 2021. Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στον κορωνοϊό και στο ότι οι developers εργάζονται από το σπίτι.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2020 13:29 #240351 by Scavenger
Scavenger replied the topic: Evil Genius 2
Νέο gameplay trailer με νέα features και γνώριμους χαρακτήρες

Στο νέο trailer της Rebellion για το Evil Genius 2 παρουσιάζονται περισσότερες πληροφορίες για τις νέες gameplay λειτουργίες αλλά και ορισμένοι χαρακτήρες που επιστρέφουν από το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Μία από τις νέες προσθήκες του Evil Genis 2 είναι τα cover operations, η βιτρίνα δηλαδή της βάσης σας που θα αποτρέπει τους τουρίστες και θα αποτρέπει τις δυνάμεις του καλό από το να ερευνήσουν βαθύτερα. Η Rebellion έχει αναφερθεί σε αυτό με προηγούμενες ανακοινώσεις της αλλά στο trailer δείχνει κιόλας μία από τις διαθέσιμες επιλογές, αυτή ενός καζίνο.

Πολύ λιγότερο διακριτική είναι η αντιμετώπιση των doomsday weapons. Ενώ στο πρώτο Evil Genius αποκτούσατε κάτι τέτοιο στο τέλος του παιχνιδιού και μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά, στο επερχόμενο sequel θα μπορείτε να το κατασκευάσετε οι ίδιοι κατά τη διάρκεια του campaign. Όσο θα προχωράτε, θα μπορείτε να φτιάξετε όλο και πιο ισχυρές εκδοχές του και μάλιστα να το χρησιμοποιήσετε δοκιμαστικά σε διάφορες περιοχές της επιλογής σας ανά τον κόσμο. Ο τελικός σκοπός, εξηγεί η Rebellion, είναι να κατασκευάσετε ένα doomsday weapon τόσο ισχυρό ώστε οι πράκτορες της δικαιοσύνης που διαρκώς θα προσπαθούν να σας χαλάσουν τα σχέδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, να αναγκαστούν να τα παρατήσουν και να υποταχθούν στη θέλησή σας.

Επίσης υπάρχει η νέα εντολή Do It Now που έχει σχεδιαστεί ώστε να υλοποιείτε πιο εύκολα τα σχέδιά σας. Οι υποτακτικοί σας κατά κανόνα εκτελούν τις εντολές τους αυτόνομα, μπορείτε όμως να φροντίσετε ώστε κάποιες δουλειές να γίνουν πιο γρήγορα με το να μεταφέρετε τον χαρακτήρα σας σε μια τοποθεσία και να ενεργοποιήσετε αυτή την εντολή. Οι υποτακτικοί σας θα παρατήσουν αμέσως οτιδήποτε κάνουν και θα αφοσιωθούν στη δουλειά που εκκρεμεί εντός του σχετικού area of effect.
Επιπλέον, οι υποτακτικοί σας στο Evil Genius 2 θα έχουν καθένας τη δική του προσωπικότητα, όπως αυτή προσδιορίζεται από το σύστημα των traits. Οι ιδιότητες αυτές ποικίλλουν από την πίστη έως την επιθετικότητα και σας προσφέρουν hints για τον ρόλο που είναι ιδανικότεροι να αναλάβουν. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα traits κάθε υποτακτικού σας μέσω ενός ειδικού μενού.

Τέλος, επιστρέφουν αρκετοί από τους χαρακτήρες του πρώτου παιχνιδιού. Ο Maximilian είχε ήδη ανακοινωθεί, όπως και ο Red Ivan που πλέον αναβαθμίστηκε από hencman σε πλήρη evil genius. Μαζί τους θα βρείτε τον Eli Barracuda Jr, γιο του Barracuda από το παλιό Evil Genius) και τον Jubei, που πλέον προτιμάει μη θανάσιμες μεθόδους μάχης αλλά δεν υπολείπεται καθόλου σε αποτελεσματικότητα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.311 seconds
Notification