Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Olympic Virtual SeriesOlympic Virtual Series

23 Apr 2021 17:14 - 26 Apr 2021 01:44 #249896 by Βασίλης Κτενίδης
Olympic Virtual Series Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποκτούν την δική τους gaming διοργάνωση.
 Η ανακοίνωση για την διεξαγωγή του Olympic Virtual Series έρχεται μετά τις δηλώσεις της International Olympic Committee σχετικά με την ενθάρρυνση και την ανάπτυξη του κλάδου των virtual sports περαιτέρω ώστε να κινήσει το ενδιαφέρον των gamers. Το Olympic Virtual Series θα συμπεριλαμβάνει πέντε Ολυμπιακά αθλήματα σε ψηφιακή μορφή σε ξεχωριστό event το οποίο θα λάβει χώρα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων τον Ιούλιο.

 Τα games που θα συμπεριληφθούν στο συγκεκριμένο event είναι τα eBaseball Powerful Pro Baseball 2020 σε συνεργασία με την World Baseball Softball Confederation, η εφαρμογή Zwift σε συνεργασία με την ομοσπονδία των ποδηλατιστών Union Cycliste Internationale και το Virtual Regatta σε συνεργασία με την World Sailing. Το μεγαλύτερο όνομα στην λίστα είναι με διαφορά το Gran Turismo το οποίο θα συνεργαστεί με τον οργανισμό Fédération Internationale de l'Automobile για την διοργάνωση.
File Attachment:
Σε αντίθεση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Olympic Virtual Series θα είναι μία διοργάνωση στην οποία μπορεί να διαγωνιστεί οποιοσδήποτε από το σπίτι του, εάν φυσικά έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό και το κατάλληλο λογισμικό. Το Gran Turismo event για παράδειγμα προσκαλεί τους παίκτες να γίνουν οι καλύτεροι οδηγοί ταχύτητας στον ψηφιακό κόσμο και να στεφθούν ως οι πρώτοι νικητές των Olympic Virtual Series. Πληροφορίες σχετικά με το πως να συμμετάσχετε ή το πως να παρακολουθήσετε την διοργάνωση δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση αναφέρεται ότι θα ανακοινωθούν σύντομα μαζί με τα βραβεία.

  Η πρώτη διοργάνωση Olympic Virtual Series  θα ξεκινήσει στις 13 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαΐου, δηλαδή ένα μήνα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification