Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

E3 2022

10 Jun 2021 12:08 - 11 Jun 2021 13:50 #252240 by Γιώργος Σκένδρος
E3 2022 Σκέψεις για υβριδικό event (online με φυσική παρουσία).
Η E3 2022 σχεδιάζεται ήδη και θα μπορούσε να επιστρέψει ως ένα event με κοινό συμπεριλαμβανομένων κάποιων ψηφιακών στοιχείων.

Ο Stanley Pierre-Louis, ο διευθύνων σύμβουλος της ESA, δήλωσε: "Οι μελλοντικές εκδηλώσεις της E3 θα είναι πιθανότατα ένας συνδυασμός φυσικών και ψηφιακών εκδηλώσεων. Η μορφή της δεν έχει ακόμη καθοριστεί και ελπίζουμε να πάρουμε πληροφορίες από τη φετινή εκδήλωση σχετικά με το τι μπορεί να λειτουργήσει μελλοντικά. Δεν μπορώ να μιλήσω για τις μελλοντικές E3, επειδή θέλουμε πραγματικά να επικεντρωθούμε στην E3 2021 και να διασφαλίσουμε ότι αυτή θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία για τους εκθέτες, τα μέσα ενημέρωσης και τους fans"

Αν και ο Pierre-Louis δεν θέλησε να σχολιάσει το event του επόμενου έτους δήλωσε: "Βρισκόμαστε σε αυτή τη χρυσή εποχή των games, επειδή περισσότεροι άνθρωποι εκτέθηκαν σε αυτά τον τελευταίο χρόνο από ό,τι στο παρελθόν ενώ το κοινό ήταν μεγάλο και λόγω της πανδημίας, πολλοί άνθρωποι ξαναήρθαν ή εισήχθησαν για πρώτη φορά στα games και αυτό δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να αναδειχθούν πραγματικά αυτές οι πλατφόρμες". Η E3 2021 ξεκινά επίσημα στις 12 Ιουνίου, αν και οι εορταστικές εκδηλώσεις του Ιουνίου έχουν ήδη ξεκινήσει με τη μεγάλη ανακοίνωση της DICE για το  Battlefield 2042 . Το Summer Game Fest του Geoff Keighley ξεκινά στις 10 Ιουνίου με κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν προγραμματιστεί, πριν από τις συνεντεύξεις τύπου της Ubisoft Forward και της Xbox/Bethesda το Σαββατοκύριακο. Η Nintendo ολοκληρώνει τα πράγματα με τη δική της ενημέρωση Nintendo Direct E3 στις 15 Ιουνίου.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jan 2022 04:19 #259842 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic E3 2022
Θα είναι αποκλειστικά ψηφιακή λόγω κορωνοϊούΗ E3 2022 θα είναι τελικά αποκλειστικά ψηφιακή, λόγω κορωνοϊού. Έχει να διεξαχθεί σε τοποθεσία με κόσμο από το 2019.
Η ESA δήλωσε ότι η απόφαση πάρθηκε λόγω του κορωνοϊού και «εξαιτίας της πιθανής επίδρασής του στην ασφάλεια των εκθετών και των συμμετεχόντων». Οι διοργανωτές δήλωσαν αναλυτικά: "Λόγω των συνεχιζόμενων κινδύνων για την υγεία γύρω από τον COVID-19 και τον πιθανό αντίκτυπό του στην ασφάλεια των εκθετών και των συμμετεχόντων, η E3 δεν θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία το 2022. Παραμένουμε ενθουσιασμένοι για το μέλλον της E3 και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα."

Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη και μάλιστα πολλές διοργανώτριες εταιρείες εκθέσεων σχεδίαζαν events με φυσική παρουσία, κάτι που αρχικά φαινόταν να είναι εφικτό καθώς τα εμβόλια κυκλοφόρησαν πέρυσι, ωστόσο ο κορωνοϊός συνέχισε να επεκτείται και τα κρούσματα να αυξάνονται.

Η περυσινή Ε3 ήταν αρκετά διάσπαρτη, αποτελούμενη από ανεξάρτητες συνεντεύξεις τύπου, μια εβδομάδα livestream και μια διαδικτυακή πύλη που πρόσφερε πολύ λίγα. Πριν από τις ακυρώσεις, μεγάλοι publishers όπως η EA και η Sony είχαν ήδη σταματήσει να συμμετέχουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification