Battlefield 2042

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Battlefield 2042

Battlefield 2042

Δωρεάν 10 ώρες gameplay για τους συνδρομητές EA Play και Xbox Game Pass, πριν από την κυκλοφορία. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 9/6/21] Το Battlefield 6 θα αποκαλυφθεί σήμερα στις 18:00. Δείτε το live στο GameWorld.gr μέσω του παρακάτω βίντεο.

Θυμίζουμε τις μέχρι τώρα ειδήσεις μέχρι την πρώτη παρουσίαση.

Δείτε δύο ακόμη ειδήσεις. Όλες τις φήμες του τι θα παρουσιαστεί σήμερα, αλλά και τις προηγούμενες ειδήσεις και φήμες για το νέο Battlefield.

[UPDATE - Αποκαλύφθηκε επίσημα] Το Battlefield 2042 αποκαλύφθηκε επίσημα με το πρώτο του τρέιλερ.

Στο τρέιλερ βλέπουμε διάφορα σκηνικά από τα πεδία μάχης όπως πόλεις του μέλλοντος, χιονισμένες βάσεις, μάχες με ελικόπτερα και άλλα. Επιπλέον επιβεβαιώθηκε ότι για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει single-player campaign, ούτε Battle Royale mode. Η EA DICE ανακοίνωσε τρία multiplayer modes με αφήγηση. Το ένα θα είναι το Hazard mode και τα άλλα δύο modes θα αποκαλυφθούν μελλοντικά. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην αφήγηση, η οποία θα παρουσιάσει με αυτό τον τρόπο το σενάριο του παιχνιδιού. Επίσης, η ιστορία θα αλλάζει σε κάθε σεζόν.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ. Στο τέλος του ανακοινώθηκε ότι το gameplay θα αποκαλυφθεί την Κυριακή 13 Ιουνίου.

[UPDATE 2: 23:50] Το event επικεντρώθηκε στο All-Out Warfare mode, το οποίο θα έχει τα Conquest και Breakthrough, modes που θα υποστηρίζουν από 128 παίκτες το καθένα, σε PC, PS5 και Xbox Series X, αλλά και μεγάλους σε έκταση χάρτες. Επίσης, θα υπάρχει η Hazard Zone που μοιάζει λίγο με Battle Royale mode. Θα αποκαλυφθεί τον Ιούλιο, στο EA Play Live event. Σύμφωνα με την EA θα εστιάζει στις μάχες μεταξύ ομάδων. Όσοι θέλετε μάχες ενάντια στο A.I., θα υπάρχει και η δυνατότητα να παίξετε με bots αντί για παίκτες. Ωστόσο, αυτό θεωρούμε ότι δεν αντικαθιστά την single-player εμπειρία.

Η πρόοδός σας θα γίνεται και όταν παίζετε ενάντια στο AI. Θα εξελίσσετε δηλαδή και έτσι τον χαρακτήρα σας και θα ξεκλειδώνετε νέα όπλα. Η EA DICE το έκανε αυτό, ώστε να παρέχει κάτι σαν tutorial για τους νέους παίκτες, ώστε να μάθουν τους χάρτες και τα modes και να χρησιμοποιούν τα όπλα για να μάθουν να χειρίζονται τα οχήματα. Θυμίζουμε ότι στα Battlefield 1942, Battlefield Vietnam, Battlefield 2 και Battlefield 2142, μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν AI bots.

Σενάριο
Σύμφωνα με την υπόθεση, το Battlefield 2042 θα διεξάγεται στο κοντινό μέλλον, όταν και ο κόσμος θα έχει καταστραφεί από διάφορα καιρικά φαινόμενα, τα οποία θα έχουν προκληθεί από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Καθώς οι χώρες ανά τον κόσμο θα αγωνίζονται για να προστατεύουν τον εαυτό τους, πολλές θα κλείσουν τα σύνορά τους στους πρόσφυγες, εν μέσω μιας παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής κρίσης. Τα γεγονότα αυτά θα δημιουργήσουν ομάδες ανθρώπων, τους Non-Patriated (ή No-Pats), των οποίων οι πατρίδες έχουν καταρρεύσει. Οι No-Pats είναι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και δεν συνδέονται με συγκεκριμένη χώρα ή σημαία.

Δύο χρόνια πριν από τα γεγονότα του παιχνιδιού, μία μαζική διακοπή επικοινωνίας που προκλήθηκε από την συντριβή της πλειοψηφίας των δορυφόρων της Γης, ωθεί την Αμερική και την Ρωσία σε μία σύγκρουση για τους πόρους και τις δύο υπερδυνάμεις να καταλήγουν να στρατολογούν No-Pats για να δώσουν μάχη στους πολέμους τους.

Ο οπλισμός και το armor του Battlefield 2042 είναι φανταστικά και βασισμένα σε ήδη υπάρχοντα όπλα και οχήματα, με ορισμένες ελευθερίες να λαμβάνονται με τον σχεδιασμό και την λειτουργία των σημερινών όπλων. Το παιχνίδι έχει επίσης και μερικά prototype όπλα που είναι γνωστά σήμερα, όπως ρομποτικοί σκύλοι, αυτόματα turrets, drones και διάφορα άλλα.

Conquest mode
Το Conquest και το Breakthrough είναι τα δύο modes που είδαμε στη σημερινή παρουσίαση. Το Conquest mode αφορά μάχες μεγάλης έκτασης. Θα πρέπει να καταλάβετε και να κρατήσετε στην κατοχή σας σημεία στο χάρτη (με σημαίες) και να προκαλέσετε ζημιά σε σημεία (clusters) που βρίσκονται σε sectors. Για να καταλάβετε έναν sector, θα πρέπει να κάνετε capture όλα τα objectives του. Εκεί θα διεξάγεται και η περισσότερη δράση. Τα objectives σε κάθε sector ποικίλουν και μπορεί να έχουν οποιοδήποτε αριθμό (συνήθως μέχρι τέσσερα) σε κάθε τομέα. Κάθε objective θα έχει μια ευρεία γκάμα από gameplay styles.  Ορισμένα για παράδειγμα θα προτείνονται για όσους στρατιώτες είναι καλοί σε μάχες κοντινής απόστασης, ενώ άλλα θα θέλουν πιο βαριές ή ανθεκτικές μονάδες.

Breakthrough mode
Το Breathrough mode δεν αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές. Αφορά απλά μάχη απέναντι σε αντίπαλη ομάδα, στην οποία οι επιτιθέμενοι θα πρέπει να καταλάβουν όλα τα objectives σε έναν τομέα πριν προχωρήσουν στον επόμενο. Όποτε αυτό συμβαίνει , οι επιτιθέμενοι θα πρέπει να κάνουν refresh τα tickets τους, ενώ οι αμυνόμενοι θα έχουν άπειρα tickets. Φυσικά αν οι επιτιθέμενοι αποτύχουν κατ' επανάληψη να καταλάβουν έναν τομέα και τα tickets τους τελειώσουν, τότε το match θα λήξει με τους αμυνόμενους ως νικητές.

Weapon mods
Το Battlefield 2042 θα έχει Plus menu, το οποίο θα βρίσκεται στα δεξιά της οθόνης και θα διαθέτει δυνατότητα προσθήκης mods στα όπλα. Θα μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις κάθε όπλου και συγκεκριμένα το σκόπευτρο, τον γεμιστήρα, το είδος σφαιρών, να προσθέσετε attachments κτλ. Οι σφαίρες θα έχουν διαφορετική αποτελεσματικότητα, ανάλογα με την απόσταση που έχετε από τον εχθρό σας. Στα attachments θα υπάρχει για παράδειγμα και διόπτρα red dot.

Οι αλλαγές θα γίνονται μέσα στη μάχη, ενώ βρίσκεστε για παράδειγμα σε κάλυψη. Δεν θα σας τρώνε πολύ χρόνο και στόχος της EA DICE είναι να εκτελούνται γρήγορα.

[UPDATE 3: 1/11/21 - Νέο τρέιλερ με τις επιδόσεις των RTX στα PC] Η EA Dice παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Battlefield 2042, στο οποίο παρουσιάζει τις επιδόσεις των καρτών RTX στην έκδοση για PC.

Το πρόβλημα είναι ότι βασικά πρόκειται για...τρέιλερ, που έχει στην πλειοψηφία του cinematics και ελάχιστο gameplay. Οι gamers ασφαλώς και θα προτιμούσαν ένα 4K gameplay video. Γι' αυτό και γέμισαν το βίντεο με dislikes.

[UPDATE 4: 3/11/21 - Δωρεάν 10 ώρες gameplay για τους συνδρομητές EA Play και Xbox Game Pass] Η EA ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα της ότι οι συνδρομητές EA Play και Xbox Game Pass, θα μπορούν να παίξουν δωρεάν 10 ώρες Battlefield 2042, μία εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του, στις 12 Νοεμβρίου.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι σε αντίθεση με όσους έχουν προπαραγγείλει τις Gold και Ultimate Editions του FPS, μόλις τελειώσουν οι 10 ώρες, θα πρέπει να το αγοράσουν για να συνεχίσουν να παίζουν. Η πρόσφορα ισχύει και για τους συνδρομητές Xbox Game Pass Ultimate, όμως όσοι έχουν EA Play Pro, θα λάβουν την Ultimate Edition του Battlefield 2042 και θα έχουν πλήρη πρόσβαση σε αυτό από τις 12 Νοεμβρίου.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για τα multiplayer modes του Battlefield 2042 και συζητήστε για το επερχόμενο FPS της ΕΑ στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BigGreekGamer (Level 31) 10/06/2021 01:57
Πολύ εντυπωσιακό τρέιλερ! Για ακόμη μια φορά θα πω πως τα γραφικά είναι απίστευτα και η αγορά μιας κονσόλας νέας γενιάς είναι ότι πιο worth μπορεί να πάρει ένας gamer αυτήν την στιγμή με συγκεκριμένο budget. Αν και είμαι του Call of Duty πιο πολύ, πιστεύω αξίζει μια δοκιμή και το Battlefield. Περιμένω κι άλλα νέα τρέιλερ, εικόνες και ειδήσεις για αυτό το game.
#2 Frazzle (Level 20) 10/06/2021 02:26
Ενδιαφέρον trailer και mods για το παιχνίδι, θα το κοιτάξω όταν κυκλοφορήσει.
#3 Xintzi (Level 20) 10/06/2021 04:10
Πολλά υποσχόμενο παιχνίδι με ωραίο τρέιλερ, προσωπικά το περιμένω καιρό και από σήμερα ακόμα περισσότερο. Είναι ευκαιρία και για ένα διάλειμμα από Call of Duty. Πιστεύω δεν θα απογοητεύσει το game.
#4 Sigg (Level 17) 10/06/2021 10:23
Εντυπωσιακό πράγματι το trailer νομίζω ότι θα αγοράσω PS5 σύντομα με αυτά που βλέπω.
#5 AntonKos (Level 17) 11/06/2021 00:35
Καλή η ιδέα να το πάνε στο μέλλον γιατί οι Παγκόσμιοι πόλεμοι κούρασαν.
Αλλά όχι ρε EA κι εσύ να αφαιρείς campaign. Δεν παλεύονται οι τύποι. Δεν μάθατε από τα χάλια της Activision?
Notification