Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ghost of a Tale

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Away
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
27 Nov 2018 14:47 #220493 by Manos
Manos created the topic: Ghost of a Tale
Το Ghost of a Tale αποτελεί ένα Action RPG από την ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης SeithCG. Game Designer είναι ο Lionel Gallat των DreamWorks και Universal Pictures. Το παιχνίδι έλαβε χρηματοδότηση 48.700 ευρώ στο Indiegogo τον Μάιο του 2013 και κυκλοφόρησε από τον Μάρτιο του 2018 για PC.

Πρωταγωνιστής είναι ο ποντικός Tilo, ο οποίος περιπλανιέται σε έναν Fantasy κόσμο. Το βασίλειο όπου ζει περιλαμβάνει ποντίκια, αρουραίους, βατράχους, καβούρια, ασβούρες, γεράκια, αράχνες, βδέλλες και διάφορα άλλα undead πλάσματα ανάλογου διαμετρήματος. Παρότι το παιχνίδι αναπτύχθηκε σε Unity, η ποιότητα των γραφικών του είναι πανέμορφη.Η SeithCG ανακοίνωσε ότι το Ghost of a Tale θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One τον Φεβρουάριο του 2019."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Nov 2018 11:30 #220533 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Ghost of a Tale
Ghost of a Tale
Action RPG με αξιολάτρευτο ποντικό σε έναν Fantasy κόσμο.Το Ghost of a Tale αποτελεί ένα Action RPG από την ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης SeithCG. Game Designer είναι ο Lionel Gallat των DreamWorks και Universal Pictures. Το παιχνίδι έλαβε χρηματοδότηση 48.700 ευρώ στο Indiegogo τον Μάιο του 2013 και κυκλοφόρησε από τον Μάρτιο του 2018 για PC.

Πρωταγωνιστής είναι ο ποντικός Tilo, ο οποίος περιπλανιέται σε έναν Fantasy κόσμο. Το βασίλειο όπου ζει περιλαμβάνει ποντίκια, αρουραίους, βατράχους, καβούρια, ασβούρες, γεράκια, αράχνες, βδέλλες και διάφορα άλλα undead πλάσματα ανάλογου διαμετρήματος. Παρότι το παιχνίδι αναπτύχθηκε σε Unity, η ποιότητα των γραφικών του είναι πανέμορφη.


Η SeithCG ανακοίνωσε ότι το Ghost of a Tale θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One τον Φεβρουάριο του 2019.

GAMERS DON'T DIE,
they respawn.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2019 14:07 #222619 by JaGuAr
JaGuAr replied the topic: Ghost of a Tale
Διαβάστε το αναλυτικό review του Ghost of a Tale!
Η περιπέτεια του Tilo παρουσιάστηκε πολύ πιο ευχάριστη απ' όσο θα την περίμενα, κυρίως λόγο της ιστορίας του, που δείχνει να βγήκε από παραμύθι. Ο μικρός ποντικός καλείται να επιβιώσει και να βρει την αγαπημένη του, σε έναν μεσαιωνικό κόσμο γεμάτο ανθρωπόμορφα ζώα και κινδύνους. Στην πραγματικότητα το Ghost of a Tale μας προσεγγίζει ως ένα πλούσιο RPG που διαθέτει ωστόσο έντονες επιρροές από τα Stealth και Puzzle genres. Μέσα από δεκάδες διαλόγους και κλοπές αντικειμένων θα χαράξετε την πορεία σας προς την σωτηρία του Tilo και θα γνωρίσετε χαρακτήρες που δείχνουν διάθεση να σας βοηθήσουν και άλλους που θέλουν να σας εξαπατήσουν. Τα σημαντικά προβλήματα του Ghost of a Tale παρατηρούνται στον τεχνικό του τομέα, αλλά δεν χωράει αμφιβολία πως στο σύνολό του, το Ghost of a Tale είναι ένα διασκεδαστικό video game που οποιοσδήποτε αρέσκεται στους RPG μηχανισμούς μπορεί να απολαύσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.576 seconds
Notification