Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Matrix Resurrections

21 Aug 2019 00:21 #226305 by Μάνος Γρυπάρης
Πριν από δύο δεκαετίες, το The Matrix κατάφερε να μας εντυπωσιάσει και να δημιουργήσει δύο επιτυχημένα sequel. Πλέον, ποιος θα το περίμενε ότι μετά από μια τριλογία έφτασε η ώρα της επιστροφής.

Η Lana Wachowski επιστρέφει για να σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ οι Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss θα επανέλθουν με τους ρόλους τους ως Neo και Trinity αντίστοιχα. Όλα αυτά σύμφωνα με το Variety. Βέβαια σύμφωνα με την τρίτη ταινία...δεν περιμέναμε ότι πραγματικά θα έβγαινε ένα νέο επεισόδιο με τους ίδιους ήρωες.

Συγγραφείς του Matrix 4 θα είναι ο Aleksander Hemon (Love Island) και ο David Mitchell (Peep Show). Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020. Ο πρόεδρος της Warner Bros. Picture Group, Toby Emmerich, δήλωσε ότι στην Warner "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξαναμπαίνουμε στο Matrix με την Lana. Είναι ένας πραγματικός οραματιστής, ένα δημιουργικός δημιουργός ταινιών που πρωτοτυπεί και χαιρόμαστε που γράφει, σκηνοθετεί και αναλαμβάνει την παραγωγή του νέου κεφαλαίου του The Matrix.

Οι πρώτες αναφορές για ταινία Matrix έγιναν το 2017 με φήμες για τότε σεναριογράφο τον Zak Penn του Ready Player One. Η πρώτη ταινία Matrix έφερε έσοδα 463 εκατομμυρίων δολαρίων, η δεύτερη 742 και η τρίτη 427 εκατομμυρίων. Με αφορμή τα 20γενέθλια λοιπόν, η ανακοίνωση της Warner θα είναι το ιδανικό δώρο για τους fans της σειράς.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Aug 2019 21:03 #226313 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic The Matrix 4
Την τριλογία Matrix δεν την έχω δει αλλά την ταινία Matrix 4 θα την δω όταν προβληθεί.Αναμένω νεότερα.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Aug 2019 17:10 - 22 Aug 2019 17:10 #226330 by Astro
Replied by Astro on topic The Matrix 4
Γουστάρω, αν και πιστεύω ότι θα μας αφηγείται γεγονότα που έχουν σχέση με την τριλογία γιατι δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να συνεχιστεί το σενάριο, εκτός αν βγει νέος εκλεκτός και τον εκπαιδεύει ο παλιός.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2019 14:03 #229340 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic The Matrix 4
The Matrix 4
Στο cast ο Jonathan Groff, ηθοποιός της σειράς Mindhunter και Frozen.

Στο cast του Matrix 4 προστίθεται ο ηθοποιός Jonathan Groff χωρίς ακόμα να ξέρουμε τον ακριβή του ρόλο. Ο Groff έχει εμφανιστεί στις αρχικές seasons του Glee ως Jesse St. James, στην σειρά του Netflix Mindhunter ως Holden Ford και έχει κάνει το voice acting στon Kristoff στην παραγωγή της Disney, Frozen.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2020 19:57 #232580 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic The Matrix 4
Matrix 4: Σταματoύν τα γυρίσματα της ταινίας λόγω του κορωνοϊού
Η Warner Bros αναβάλλει την παραγωγή.


Το Matrix 4 έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα. Μέχρι που η Warner Bros. αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή της ταινίας λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και της γενικής κατάστασης που επικρατεί αυτή την στιγμή -σύμφωνα με το Variety-. Η ταινία είχε τελειώσει τα γυρίσματα στο San Francisco και θα ετοιμαζόταν το cast να ταξιδέψει στο Βερολίνο για να συνεχιστούν οι λήψεις των σκηνών. Ωστόσο, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών του που έθεσε ο Προέδρος της Αμερικής Trump, στελέχη της Warner Bros. θεώρησαν ότι ήταν καλύτερο να αναβάλλουν προς το παρόν τα γυρίσματα.
Η ταινία είχε θέσει ημερομηνία κυκλοφορίας 21 Μαΐου 2021 – την ίδια μέρα με το John Wick: Chapter 4. Είναι άγνωστο βέβαια πότε η παραγωγή θα ξεκινήσει τα γυρίσματα και αν η διακοπή αυτή επηρεάσει την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του Matrix 4.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2020 22:42 #234178 by Βάσια Κούκια
Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μάλλον τον Ιούλιο
Όπως και πολλές άλλες ταινίες, έτσι και το The Matrix 4 είχε σταματήσει την παραγωγή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ειδικά για τη συγκεκριμένη ταινία, τα γυρίσματα που έπρεπε να γίνουν στο Βερολίνο δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν σε καμία περίπτωση, όμως τώρα η ομάδα της παραγωγής πιστεύει ότι η ταινία μπορεί να συνεχιστεί κανονικά και μάλιστα σύντομα.

Σύμφωνα με το Variety, τα μέλη του cast της νέα ταινίας Matrix έχουν υπογράψει μία εξάμηνη επέκταση, η οποία τους βάζει σε αναμονή μέχρι τις 6 Ιουλίου, όπου σύμφωνα με το σχέδιο τότε είναι που θα συνεχιστούν και τα γυρίσματα. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο και η ημερομηνία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα λόγω της φύσης της πανδημίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2021 16:09 #245657 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic The Matrix 4
Matrix Resurrection
Φήμη για νέο όνομα.


Το νέο Matrix γνωρίσαμε έως τώρα ότι θα ονομάζεται The Matrix 4. Ωστόσο, σύμφωνα με μία νέα διαρροή , η ταινία θα ονομάζεται Matrix: Resurrection και θα βγει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με ένα μήνυμα στο Reddit και συγκεκριμένα στην κατηγορία /r/Matrix, η love_lana_wachowski στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο που προέρχεται από την makeup artist του The Matrix 4.


Παράλληλα, το επίσημο site MatrixResurrection.com σας οδηγεί στο site της Warner Bros. η οποία το κατοχύρωσε τον Απρίλιο του 2009. Για να δούμε. Ποια θα είναι άραγε η επίσημη ανακοίνωση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Sep 2021 18:12 #255356 by Κώστας Δαλακλίδης
The Matrix Resurrections trailer

Μετά από μεγάλη αναμονή, το τρέιλερ για το The Matrix 4, τώρα γνωστό ως The Maxtrix Resurrections, είναι επιτέλους εδώ. Έρχεται στους κινηματογράφους και το HBO Max στις 22 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει μερικούς από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες της σειράς, μαζί με μερικές νέες προσθήκες.

Το τρέιλερ ξεκινάει με τον Neo, ο οποίος τώρα είναι ο Thomas Anderson, να μιλάει με έναν θεραπευτή, τον οποίο παίζει ο Neil Patrick Harris. Ο Neo βλέπει όνειρα που μοιάζουν περισσότερο με αναδρομές, σε στιγμές όπου ήταν αποσυνδεδεμένος, αλλά και οράματα για την κωδικοποίηση του Matrix. Στον πραγματικό κόσμο, ο Neo φαίνεται να βαριέται. Ωστόσο, αυτό αλλάζει όταν συναντά την Trinity (Carrie-Anne Moss), αλλά οι δυο τους δεν συνειδητοποιούν τι έχουν περάσει μαζί. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.



Σίγουρα υπάρχουν πολλά μπλε χάπια στο τρέιλερ. Από ό, τι φαίνεται, το The Matrix Resurrections μπορεί να έχει να κάνει με τον Neo που προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι και να αποσυνδεθεί για άλλη μια φορά. Εκτός κι αν αυτός ο Neo είναι απλώς ένα πρόγραμμα υπολογιστή του οποίου οι περισσότερες αναμνήσεις έχουν σβηστεί. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς, καθώς τα περισσότερα πλάνα από το τρέιλερ πιθανότατα δεν λένε ολόκληρη την ιστορία της ταινίας.

Φυσικά, ο Reeves παρουσιάζεται με τα κλασσικά πλέον μακριά μαλλιά του, και φαίνεται να κάνει κάτι που τον κάνει να μοιάζει λίγο με τον John Wick. Το Matrix Resurrections θα έχει άλλο ένα κοινό κομμάτι με το franchise του John Wick, καθώς θα έχει τους Chad Stahelski και David Leitch, οι οποίοι θα βοηθήσουν και οι δύο τη σκηνοθέτη Lana Wachowski στην χορογραφία των σκηνών μάχης. Και οι δύο άντρες δούλεψαν στην τριλογία Matrix στο παρελθόν και ο Stahelski ήταν αυτό που έκανε τα stunts του Neo στην πρώτη ταινία. Οι νέες προσθήκες στο franchise περιλαμβάνουν τους Priyanka Chopra (Baywatch), Jessica Henwick (Love and Monsters), Danial Bernhardt (John Wick) και Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen).

Το The Matrix Resurrections θα κυκλοφορήσει σε HBO Max και κινηματογράφους στις 22 Δεκεμβρίου.

Εσείς θα δείτε την ταινία; 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Sep 2021 18:53 - 09 Sep 2021 19:39 #255357 by Aνέστης Αδαμίδης
Εννοείται θα τη δω την ταινία. Αν και μου φαίνεται λίγο περίεργη από το τρέιλερ. Περιμένω ακόμη να δω Laurence Fishburn, ακόμη κι αν λένε ότι δε θα συμμετέχει. Μπορεί να κάνουν καμία έκπληξη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Sep 2021 21:51 #255360 by Απόστολος Μητσακούλης
Θα την δώ σύγουρα αλλά τσαν το matrix 1 δν έχει. Ήταν και προτώτυπο τότε για πολλούς λόγους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.