Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Long Dark 2

01 Nov 2019 12:16 #228140 by Σταμάτης Καράμπογας
Ο διευθυντής της Hinterland Studio, Raphael van Lierop, επιβεβαίωσε πως στο μέλλον σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια στις ιστορίες του The Long Dark, καθώς το "The Long Dark έχει πολλές ιστορίες ακόμα να πει."

Έχετε παίξει το The Long Dark? Τι θα περιμένατε από το sequel?

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2019 10:09 #228176 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic The Long Dark 2
The Long Dark 2
Ο διευθυντής της Hinterland Studio επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει sequel.


Ο διευθυντής της Hinterland Studio, Raphael van Lierop, επιβεβαίωσε το ότι θα υπάρξει sequel στο δημοφιλές Survival της, το The Long Dark.

Σε πρόσφατη ομιλία του, ο Lierop μίλησε και για την κατεύθυνση της σειράς και τα μελλοντικά σχέδια. “Μπορούμε πλέον να πούμε ότι το The Long Dark είναι ένα αρκετά δημοφιλές IP. Έχει ένα αρκετά μεγάλο community και φαίνεται πως οι fans θέλουν ένα sequel. Φυσικά θα κυκλοφορήσουμε τα πέντε επεισόδια όπως υποσχεθήκαμε και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε το game,” δήλωσε ο van Lierop.

“Κάποια στιγμή θα κάνουμε και το Long Dark 2. Η ανάπτυξη του είναι ένα ρίσκο λόγω της θέσης μας ως εταιρία στην βιομηχανία αυτή την στιγμή. Αν ήταν να κυκλοφορήσουμε το The Long Dark τώρα, δεν θα είχε την ίδια επιτυχία. Το sequel του θα πρέπει να είναι πιο εντυπωσιακό από ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Δεν θεωρώ το The Long Dark “χειμερινό” IP, άρα μπορείτε να καταλάβετε ότι θέλετε από αυτό.”

“Το The Long Dark έχει να πει πολλές ιστορίες…. έτσι κάποια στιγμή θα πρέπει να βγει και sequel. Υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός DLC που θα προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες,” δήλωσε ο van Lierop. Ο van Lierop επίσης ανέφερε ότι η Hinterland Studio αυτή την στιγμή έχει δύο projects στα σκαριά για τα οποία θα ακούσουμε σε λίγα χρόνια, όπως δήλωσε ο Lierop.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification