Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of the Sea

08 May 2020 12:04 - 08 May 2020 12:09 #233843 by Cefirul
Call of the Sea was created by Cefirul
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του Inside Xbox, η Microsoft επικεντρώθηκε στα επερχόμενα video games για το Xbox Series X, συμπεριλαμβανομένου του εξωκοσμικού Call of the Sea της Out of the Blue.

Η εταιρεία έδωσε στο κοινό εκτός των άλλον και ένα τρέιλερ του Call of the Sea το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Θα παίζετε ως Norah, εξερευνώντας ένα νησί του Νοτίου Ειρηνικού Ωκεανού κατά την περίοδο 1930 για την αναζήτηση του ανδρός σας ο οποίος χάθηκε στη θάλασσα. Κατά την διάρκεια των αναζητήσεων σας, θα ανακαλύψετε τα απομεινάρια αρχαίων πολιτισμών που θα σας οδηγήσουν στα μυστικά του νησιού.


Σύμφωνα με την Microsoft: "Το Call of the Sea είναι ένα First-person Adventure Puzzle, που διαδραματίζεται το 1930 και διηγείται την ιστορία της Norah, μίας γυναίκας στα ίχνη του χαμένου της άντρα. Η αναζήτηση παίρνει χώρα σε ένα περίεργο όμως όμορφο νησί στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, γεμάτο με μυστήρια που περιμένουν να λυθούν. Πρόκειται μία εξωκοσμική ιστορία μυστηρίου, εξερεύνησης και αυτογνωσίας."

To Call of the Sea υποστηρίζει το Smart Delivery κάτι που σημαίνει ότι αν αγοράσετε το παιχνίδι για Xbox One θα είστε αυτομάτως κάτοχος και της Xbox Series X έκδοσης του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Nov 2020 00:51 #241284 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Call of the Sea
Call of the Sea
Το Microsoft Store έχει καταχωρημένη ημερομηνία κυκλοφορίας.


Μέσα στις αρχές του επόμενου μήνα. οι κάτοχοι Xbox και PC ενδέχεται να μπορούν να απολαύσουν την gaming εμπειρία των μυθιστορημάτων του H.P. Lovecraft.αν η ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of the Sea που έχει καταχωρηθεί στο Microsoft Store αληθεύει.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα στο Microsoft Store, το Call of the Sea, θα είναι διαθέσιμο στις 8 Δεκεμβρίου για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Θα υποστηρίζει Smart Delivery< κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να το αγοράσετε για το Xbox One και να το προσθέσετε στο Xbox Series X σας. Προς το παρόν μπορείτε να το κάνετε pre-order στην τιμή των 17.99 ευρώ με έκπτωση 10% για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.

Το Call of the Sea είναι ένα first-person Adventure με σενάριο εμπνευσμένο από τα μυθιστορήματα του H.P. Lovecraft. Συμπεριλαμβάνει όμορφα τοπία και διάφορα puzzles, ενώ θα υποδεθείτε μία γυναίκα που προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη του νεκρού άντρα της. Αναπτύσσετε από μία Ισπανική ομάδα ανάπτυξης ως πρώτο της project. Η σκηνοθέτης, Tatiana Delgado συνεργάζεται με 11 developers για να καταφέρει να αποτυπώσει την ομορφότερη δυνατή εμπειρία.

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά την ανάπτυξη ή την ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως αν αληθεύει η καταχώρηση τότε θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2021 13:45 #249267 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Call of the Sea
Call of the Sea Θα κυκλοφορήσει για PS4 και PS5. Το Call of the Sea, ένα first-person Adventure που κυκλοφόρησε πέρσι για PC και Xbox, φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες της Sony.Ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter δημοσίευσε μια μυστηριώδη εικόνα με περιγραφή “Nothing but greatness awaits!”. Η συγκεκριμένη έκφραση ήταν το παλιό σλόγκαν του PS4 και η εικόνα φαίνεται σαν να είναι το λογότυπου του PlayStation ελαφρώς γυρισμένο. Παρόλο που αυτό δεν είναι μια επίσημη ανακοίνωση, η κυκλοφορία του στις κονσόλες της Sony ήταν σχεδόν σίγουρη μετά την τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού.
Το Call of the Sea κυκλοφορεί για PC, Xbox One και Xbox Series X/S.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification