Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

 Five Nights at Freddy's: Security Breach

19 Sep 2020 10:45 #239059 by Manos
Το Horror Adventure Five Nights at Freddy's έχει αρκετά φανατικό κοινό. Η εταιρεία ανάπτυξης Steel Wood Studios ανακοίνωσε ότι το Five Nights at Freddy's: Security Breach, η νέα έκδοση της σειράς, θα κυκλοφορήσει στο PS5.

Το πρώτο teaser τρέιλερ δείχνει ένα Mall και μια αγχωμένη φωνή να κλαίει. Το βίντεο παρουσιάζει διάφορες τοποθεσίες, όπως ένα εστιατόριο, μια κουζίνα, μια περιοχή εκφόρτωσης και μια άλλη που θυμίζει δεκαετία '80 καθώς έχει καρναβαλικό σκηνικό και neon φωτισμό. Οι τοποθεσίες είναι μέρος της τοποθεσίας Freddy Fazbear’s Mega Pizza Plex.Το Five Nights at Freddy's: Security Breach πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Τέλος, ο δημιουργός της σειράς Scott Cawthon, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα βοηθάει δημιουργούς fan games να κυκλοφορήσουν τα games τους στις κονσόλες.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2021 18:53 - 02 Mar 2021 18:54 #247156 by BigGreekGamer
Five Nights At Freddy's: Security Breach
Η Sony δημοσίευσε gameplay τρέιλερ.  
Η Sony παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Five Nights at Freddy’s: Security Breach κατά την διάρκεια του State of Play.Το νέο αυτό φρικιαστικό τρέιλερ μας δείχνει καλύτερα το περιβάλλον και τα mechanics του επερχόμενου Five Nights at Freddy’s. Στο τρέιλερ βλέπουμε τον παίκτη να πηγαίνει σε διαδρόμους με σωλήνες και έχει και μια φωνή να τον προειδοποιεί ότι ποτέ δεν θα σταματήσουν να τον κυνηγούν.Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ:
 
​​​​​​​Το Five Nights at Freddy's: Security Breach θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και PS4. Στις άλλες πλατφόρμες θα ακολουθήσει τρεις μήνες μετά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification