Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Scavengers

14 Mar 2018 11:17 #213411 by Μάνος Γρυπάρης
Η νέα ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Midwinter Entertainment ανακοίνωσε το πρώτο της παιχνίδι με την ονομασία Scavengers, το οποίο αποτελεί πνευματικό διάδοχο του Warzone mode της σειράς Halo.

Στο συγκεκριμένο project ηγείται ο πρώην επικεφαλής παραγωγής της σειράς Halom Josh Holmes. Στο Warzone mode του Halo 5 24 παίκτες έπαιζαν online σε έναν μεγάλο χάρτη και χωρισμένοι σε δύο ομάδες, δίνοντας μάχες τόσο ενάντια στην A.I. όσο και μεταξύ τους. Παράλληλα θα πρέπει να αναζητήσουν resources. Το σενάριο του Scavengers διεξάγεται στο μακρινό μέλλον, όπου ένας αστεροειδής έχει πέσει στο φεγγάρι σπρώχνοντας την Γη σε μια νέα εποχή των παγετώνων που επηρεάζει την χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη. Επίσης, μια επιδημία θα έχει ξεσπάσει στη Γη, η οποία θα αποτελέσει απειλή για ανθρώπους και ζώα.



Το gameplay του Scavengers θα βασίζεται σε γύρους και οι παίκτες ενδέχεται να χωρίζονται σε ομάδες για να επιτύχουν στόχους, ενώ θα υπάρχουν και Survival στοιχεία, κάτι που θα κάνει το gameplay πιο συναρπαστικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί διαθέσιμα format και περίοδος κυκλοφορίας για το Scavengers. Πάντως, το παιχνίδι θα αναπτυχθεί πάνω στο SpatialOS, μία cloud πλατφόρμα, από την οποία η Midwinter Θα λάβει funding απευθείας από την Improbable, εταιρεία που την αναπτύσσει. Αντίστοιχη τεχνολογία θα χρησιμοποιήσει και το Battle Royale με μεγάλες μάχες και την ονομασία Mavericks, που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2018 14:15 #220794 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Scavengers
Scavengers: Πνευματικός διάδοχος του Halo Warzone mode
Reveal τρέιλερ και νέες πληροφορίες από τα The Game Awards 2018.


Θα μπορείτε να επιλέξετε διάφορα classes ώστε να βοηθήσετε την ομάδα σας να επιτύχει του στόχους κάθε γύρου. Τα πάντα στον κόσμο του Scavengers έχουν στόχο να βλάψουν τον παίκτη, όπως το αφιλόξενο παγωμένο περιβάλλον του και τα πλάσματα μέσα σε αυτό. Επίσης, παρόλο που το game είναι κατά βάση μια cooperative ομαδική εμπειρία, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν αντιμέτωποι μεταξύ τους όταν τελειώσουν οι συμμαχίες. Δείτε το reveal τρέιλερ.


Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή στα playtests που θα πραγματοποιηθούν το 2019.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2019 20:59 #225469 by Σταμάτης Καράμπογας
Scavengers early gameplay trailer

Δημοσιεύθηκε το πρώτο gameplay βίντεο του Scavengers στην Ε3 2019. Βρίσκεστε σε μια νέα εποχή των παγετώνων και σκοπός σας είναι να μαζέψετε αρκετούς πόρους ώστε να επιστρέψετε στο διάστημα. Όμως δεν είστε η μόνη ομάδα με αυτό τον σκοπό....
Αν και προσωπικά δεν είμαι φαν των battle royale, το συγκεκριμένο μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
Δείτε το βίντεο με το gameplay και πείτε μας τις απόψεις σας:

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Sep 2020 01:32 #238172 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Scavengers
Scavengers gameplay videos
Νέο gameplay trailer.


Οι Midwinter Entertainment και Improbable παρουσίασαν ένα νέο gameplay trailer για το Scavengers.

Το Third-Person Shooter θα είναι free-to-play και σε αυτό θα μάχονται ομάδες των τριών παικτών, σε ένα υβρίδιο PvE Sandbox Shooter με κλασικό PvP Shooter.


Το Scavengers θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Apr 2021 19:50 #250217 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Scavengers
Το Scavengers κυκλοφορεί σε early access για PC αυτή την εβδομάδα To Multiplayer Shooter καταφτάνει στις 28 Απριλίου.

 Οι  Midwinter Entertainment  και  Improbable  ανακοίνωσαν πως το connected Multiplayer Shooter  Scavengers  έρχεται σε early access για PC στις 28 Απριλίου.Το  Post-Apocalyptic  Survival Shooter αναγκάζει τους παίχτες να συνεργαστούν αλλά και να έρθουν αντιμέτωποι μεταξύ τους με στόχο την επιβίωση τους σε έναν σκληρό χειμερινό κόσμο. Η εταιρία ανάπτυξης ονομάζει αυτή την ιδιαίτερη μίξη PvP και Co- op, Co- opetition.Το Scavengers λαμβάνει χώρα σε έναν εγκαταλελειμμένο, εχθρικό κόσμο επιστημονικής φαντασίας. Χρησιμοποιεί τόσο το περιβάλλον όσο και το επιθετικό AI για να σας πιέσει να λειτουργήσετε ως ομάδα με άλλους παίχτες και ξαφνικά να στραφείτε εναντίον τους όταν οι συνθήκες καλυτερεύσουν.

 Θα δυσκολευτείτε αρκετά εάν επιθυμείτε πρόσβαση στην early access έκδοση. Η κυκλοφορία της οργανώνεται σε συνεργασία με το Twitch, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να προλάβετε τα περιορισμένα σε χρονικό διάστημα Twitch Drops κατά τη διάρκεια events. Σύμφωνα με δελτίο τύπου, οι νέοι χρήστες θα μπορούν να παίξουν το Scavengers σε early access παρακολουθώντας Scavengers Twitch Streams για μισή ώρα και δημιουργώντας Improbable game account και συνδέοντας το με το λογαριασμό τους στο Twitch. Μόλις κάνετε claim το Twitch Drop, θα λάβετε email με το Steam Key του Scavengers και μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε.

 Ο πρώην  developer  του Halo και διευθύνων σύμβουλος και co-founder της εταιρίας ανάπτυξης Midwinter Entertainment είπε πως “ Το να ξεκινήσουμε το early access μας με το Twitch θα δώσει την ευκαιρία στους fans να μάθουν για το Scavengers από την κοινότητα. Προχωρώντας always on, σημαίνει πως μπορούμε να διευρύνομε σημαντικά τη δυνατότητα να συντονίσουμε το παιχνίδι, να εφαρμόσουμε νέα συστήματα και να δούμε τις αντιδράσεις των παιχτών. Αυτό είναι σημαντικό ορόσημο πριν το ολικό λανσάρισμα αργότερα αυτό το χρόνο.Τα περιορισμένα χρονικά Twitch Drops Events της early access έκδοσης θα ξεκινήσουν στις 10 π.μ ώρα Ελλάδας στις 28 Απριλίου ενώ η Midwinter πρόσθεσε πως έχει σκοπό να επεκτείνει την early access αργότερα.

 Το Scavengers θα κυκλοφορήσει για PC το 2021 και σε κονσόλες σε μετέπειτα χρόνο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification