Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Στην επόμενη εκπομπή περιμένω review για την ταινία Glass από τον σινεφίλ της παρέας. Θέλω να ακούσω άποψη για την ταινία και να αποφασίσω αν θα τη δω ή όχι.
Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
Less More
Thank you received: 1234
27 Jan 2019 18:36 - 27 Jan 2019 18:38#222686by Manos
Manos replied the topic: Εκπομπή Users
Εκπομπή Users 16:
Αυτή η εκπομπή ίσως να είναι και η τελευταία. Σίγουρα πάντως δεν θα έχουμε Users για πάνω από ένα μήνα, μιας και μετακομίζω μόνιμα για την Κύπρο.
Παίζουμε Resident Evil 2 remake και σχολιάζουμε την επικαιρότητα.
TheReaper wrote: Στην επόμενη εκπομπή περιμένω review για την ταινία Glass από τον σινεφίλ της παρέας. Θέλω να ακούσω άποψη για την ταινία και να αποφασίσω αν θα τη δω ή όχι.
Το θέλημά σου έγινε πραγματικότητα. Ο Γιώργος Δρίτσας χρίστηκε αντί-Μοσχονάς και πιστεύω σε κάλυψε.
The Creed wrote: Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι απο τις εκπομπες Users ? Στο τελευταιο Users επαιξε στο τελος της εκπομπης !
Paloma Faith - Play On. Κομματάρα:
Επίσης το Intro είναι Street Fighter 2 - Ken stage remix με link στην περιγραφή, αν και οι περισσότεροι το γνωρίζετε πλέον ήδη.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Καλά κάνει και μετακομίζει ο Μάνος, καλά τα είπε στο vlog. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα να μην αναγκαζόταν κόσμος να φεύγει, αλλά τι να κάνουμε. Και αφήστε κάτι άτομα τύπου Θηβαίος να λέει τους νέους που φεύγουν προδότες και ότι να μείνουν τρώγοντας μια ελιά, μια τομάτα και λίγο ψωμί.