• Ειδήσεις
  • Action
  • Το The Last of Us: Part II έχει ολοκληρωθεί από το 60% όσων το έπαιξαν

Το The Last of Us: Part II έχει ολοκληρωθεί από το 60% όσων το έπαιξαν

Hot
Ερμής Δερβίσης
Το The Last of Us: Part II έχει ολοκληρωθεί από το 60% όσων το έπαιξαν

Το The Last of Us: Part II έχει ολοκληρωθεί από το 60% όσων το έπαιξαν

Σύμφωνα με το ποσοστό του Trophy ολοκλήρωσης.

Πολλοί παίκτες δεν τελειώνουν πολλά από τα games που αγοράζουν, έτσι υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν κερδίζουμε ένα trophy από κάποιο game με χαμηλό ποσοστό ολοκλήρωσης.

Το ποσοστό των παικτών που έχουν τερματίσει το The Last of Us: Part II μέχρι τις 7 Οκτωβρίου ήταν 60% και ας δίχασε ο τίτλος τόσο πολύ το κοινό. Το εν λόγω τρόπαιο λέγεται "What I had to do" και κερδίζεται μόλις ολοκληρωθεί για πρώτη φορά η ιστορία του The Last of Us: Part ΙΙ. Το συγκεκριμένο τρόπαιο δεν απαιτεί κάποιο επίπεδο δυσκολίας, άρα μπορεί να το κερδίσει όποιος τελειώσει το συγκεκριμένο Action-Adventure. Το ποσοστό 60% όμως είναι πολύ υψηλό για ένα game που διαρκεί πάνω από 25 ώρες.

 

Η διαφορά είναι εμφανέστατη όταν το συγκρίνουμε με άλλους τίτλους της Naughty Dog. To The Last of Us: Remastered έχει ποσοστό ολοκλήρωσης 40.4%, στο πιο χαμηλό επίπεδο δυσκολίας ενώ το Uncharted 4: A Thief’s End έχει 35.5%. Επίσης, διαφορά υπάρχει και με άλλους μεγάλους τίτλους που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2020. Το 39% των παικτών ολοκλήρωσε το Doom: Eternal και το 45.8% ολοκλήρωσαν το Ghost of Tsushima.
 
Τα συγκεκριμένα ποσοστά είναι αρκετά υψηλά διότι εκτιμάται ότι μόνο το 20% των παικτών ολοκληρώνει οποιοδήποτε game. Έτσι, αποδεικνύεται ότι The Last of Us: Part ΙΙ κατάφερε να κρατήσει όσους το έπαιξαν μέχρι το τέλος. Παρόλο που δίχασε το κοινό είναι ευχάριστο να μαθαίνουμε ότι ένα πολύ μεγάλο ποοστό των παικτών το ολοκλήρωσε πριν βγάλει βιαστικά συμπεράσματα.
 
Το The Last of Us: Part ΙΙ είναι διαθέσιμο στο PS4. 
 
 Διαβάστε το review μας για το The Last Of Us: Part II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 10/10/2020 08:28
Το the Last of Us 2 είναι απόλυτο έπος το ολοκλήρωσα και σίγουρα θα το ξαναπαίξω.
Notification