Children of the Sun

Children of the Sun

Children of the Sun

H Devolver Digital ανακοίνωσε ένα νέο Sniper game.

Η Devolver Digital ανακοίνωσε ένα νέο video game με την υπογραφή της Rene Rother. Ένα Sniper Adventure ονόματι Children of the Sun!

Με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να αναμένεται αργότερα μέσα στο 2024, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο μίας θανατηφόρου Sniper (The Girl), ο οποία έχει σκοπό να εξουδετερώσει μία μυστηριώδη εγκληματική οργάνωση (The Cult). Η διαφορά με άλλα games του είδους είναι πως, στο Children of the Sun, ο παίκτης έχει μονάχα μία σφαίρα στη διάθεσή του -αλλά ευτυχώς, διαθέτει πολυάριθμες άλλες ικανότητες, που κάνουν την εν λόγω σφαίρα ιδιαίτερα φονική!

Συγκεκριμένα, η σφαίρα μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση αφότου πετύχει τον στόχο της και να συνεχίσει την αιματηρή πορεία της: Μπορεί να στριφογυρίσει στον αέρα, να αποφύγει εμπόδια και να διαπεράσει armor, να κάνει κόλπα και να αψηφίσει τους νόμους της φυσικής, σε μία σειρά από puzzles υψηλού επιπέδου. Κατά τη διάρκεια του gameplay, οι παίκτες θα ανακαλύψουν μία ιστορία γεμάτη μυστήριο, σε ένα game μικρού μήκους αλλά μεγάλου replayability -και σε περίπτωση που θέλετε να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας, το Children of the Sun συμπεριλαμβάνει και online mode.

Με ψυχεδελικά visuals και στοιχεία που θυμίζων τα Killer7, Hitman αλλά και τις ταινίες του Giallo, το Children of the Sun είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ακονίσουν τις sniper ικανότητές τους -και ένα δωρεάν demo είναι ήδη διαθέσιμο στο Steam.

To «Children of the Sun» αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2024 για Steam. Διαβάστε σχετικά με την παραίτηση του CEO της Devolver Digital. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification