Super People

Hot
Ερμής Δερβίσης
Super People

Super People

Έφτασε τα 4 εκατομμύρια παίκτες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/22] Το Super People είναι ένα Battle Royale Shooter από την Κορεάτική εταιρεία ανάπτυξης Wonder People και αποτελεί το πρώτο της video game.

Στο gameplay, το Super People θυμίζει αρκετά το PUBG αλλά τα abilities των χαρακτήρων βρίσκονται σε συγκεκριμένα classes, ενώ υπάρχει και σύστημα crafting. Η διαφορά του με τα υπόλοιπα games της κατηγορίας είναι ότι σε κάθε match θα αφιερώνετε αρκετό χρόνο στο να ξεκλειδώνετε νέα abilities και skills. Επίσης θα μπορείτε να κάνετε craft διάφορα υλικά θα οποία θα χρησιμοποιείτε για να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Σύμφωνα με την σελίδα του στο Steam, το Super People θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε τη συγκεκριμένη κατηγορία και υπόσχεται ότι κάθε match θα έχει διαφορετικές στρατηγικές και skill paths.

Η επόμενη και τελευταία beta του Super People θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου, ενώ στην προηγούμενη που έγινε τον Δεκέμβριο του 2021 συμμετείχαν 4.3 εκατομμύρια παίκτες. Η Wonder People δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Super People.

[UPDATE: 17/8/22 - 4 εκατομμύρια παίκτες] Το Battle Royale Super People έφτασε τα 4 εκατομμύρια άτομα. Σύμφωνα με τους developers, ο μεγάλος αριθμός ατόμων οφείλεται στο ότι το παιχνίδι προσφέρει μεγάλη διασκέδαση.

Η τελική closed beta διεξάγεται το διάστημα 16/8 - 30/8.

Μπείτε στο Steam και δηλώστε συμμετοχή.

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε για το Super People στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification