Η Atari μπαίνει στα cryptocurrencies με τα δικά της NFTs

Hot
Η Atari μπαίνει στα cryptocurrencies με τα δικά της NFTs

Η Atari μπαίνει στα cryptocurrencies με τα δικά της NFTs

Ιδρύει το νέο τμήμα Atari Blockchain.

Η Atari έχει ανακοινώσει τα τελευταία χρόνια πολλά μελλοντικά σχέδια όπως την κονσόλα Atari VCS που θα είναι βασισμένη στο Linux, ένα online καζίνο στο οποίο οι παίκτες θα χρησιμοποιούν το cryptocurrency Ethereum καθώς και ένα δικό της cryptocurrency, το Atari Token με το οποίο μάλιστα θα μπορούν να πληρώνουν οι πελάτες στα επερχόμενα ξενοδοχεία της εταιρείας με όνομα Atari Hotels.

Η Atari εξέδωσε μία ανακοίνωση την 1η Απριλίου στην οποία αναφέρει πως θα αναδιατάξει την οργάνωσή της σε δύο τμήματα: Το Atari Gaming για κονσόλες, games κλπ και το Atari Blockchain για τα cryptocurrencies. Οι κύριοι στόχοι του Atari Blockchain είναι η ανάπτυξη του Atari Token και των προοπτικών του blockchain στο gaming, τα NFTs (Non-fungible tokens) και τα online worlds βασισμένα στο blockchain. Η εταιρεία ανέφερε επίσης πως έχει μέχρι στιγμής μεγάλη επιτυχία στην προσπάθειά της να αποκτήσει άδεια για χρήση των προϊόντων της σε NFTs. Ο Wade Rosen, που ήταν πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας έγινε διευθύνων σύμβουλος, με τον πρώην διευθύνων σύμβουλο Frédéric Chesnais που ήταν ο οραματιστής πολλών νέων σχεδίων της εταιρείας, να γίνεται υπέυθυνος αδειοδοτήσεων και του καινούριου τμήματος Atari Blockchain.

Σχετικά με την κονσόλα Atari VCS τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα. Η αρχικά υποσχόμενη κυκλοφορία της για τον Δεκέμβριο του 2017 μεταφέρθηκε για τον Ιούλιο του 2019, ύστερα για τον Μάρτιο του 2020 και μετά αναβλήθηκε ξανά λόγω του κορωνοϊού. Ο σχεδιαστής της κονσόλας παραιτήθηκε προς το τέλος του 2019 λέγοντας πως η εταιρεία τον είχε απλήρωτο για έξι μήνες και της έκανε μήνυση, οπότε πιθανόν αυτό να καθυστέρησε τα πράγματα. Τον Σεπτέμβριο του 2020 βγήκαν στην κυκλοφορία τα πρώτα τεμάχια του Atari VCS αλλά είναι ακόμα πολύ περιορισμένα σε αριθμό.

Διαβάστε περισσότερα για την Atari και συζητήστε για αυτήν στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification