Star Citizen: Referral promo με δώρο hoverbike

Hot
Star Citizen: Referral promo με δώρο hoverbike

Star Citizen: Referral promo με δώρο hoverbike

Δώρο όχημα αξίας 32 ευρώ με την αγορά game package με referral code.

Η Cloud Imperium Games προσφέρει δωρεάν ένα Drake Dragonfly hoverbike αξίας 32 ευρώ με lifetime insurance (δεν πρόκειται να το χάσετε αν καταστραφεί στην τελική έκδοση, ούτε να πληρώνετε in-game credits για να διατηρήσετε την δυνατότητα αυτή) σε όσους φτιάξουν account στο Star Citizen χρησιμοποιώντας referral code και αγοράσουν ένα game package ως τις 11 Ιανουαρίου.

Με το game package αποκτάτε πρόσβαση στην Alpha έκδοση του παιχνιδιού, στην οποία μπορείτε προς το παρόν να εξερευνήσετε το ηλιακό σύστημα Stanton εξερευνώντας, πολεμώντας, κάνοντας εμπόριο ή εξορύσσοντας μεταλλεύματα από αστεροειδείς.

Υπενθυμίζεται ότι προϋπόθεση για να λάβετε το Dragonfly είναι το account σας να δημιουργηθεί με την χρήση referral code. Πατώντας εδώ, μπορείτε να φτιάξετε account και το link περιέχει referral code (STAR-GJFN-3VLV). Πέρα από το όχημα, θα λάβετε και την standard ανταμοιβή των 5.000 in-game credits. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε Star Citizen αλλά δεν έχετε άτομα να παίξετε, αναζητήστε συμπαίκτες ή Organization (guild) στο αντίστοιχο forum topic.

To Star Citizen βρίσκεται σε στάδιο Alpha testing σε περιβάλλον open development και θα κυκλοφορήσει για PC.

Διαβάστε περισσότερα για το Star Citizen και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/12/2020 07:46
Ελπίζουμε το Star Citizen όταν βγεί να μην ακολουθήσει τακτικές cyberpunk .
#2 Lithras (Level 26) 19/12/2020 12:04
Quoting ashbringer:
Ελπίζουμε το Star Citizen όταν βγεί να μην ακολουθήσει τακτικές cyberpunk .

To Cyberpunk μπορεί κανείς να πει ότι ήταν ένα "statement" προς τους επικριτές του Star Citizen. Η CDPR έχει 1100+ υπαλλήλους και πέρασε 9 χρόνια σε development με πολύ μεγαλύτερο budget για ένα single-player game, το αποτέλεσμα από τεχνικής άποψης είναι απαράδεκτο. To Red Dead Redemption 2 επίσης πήρε 8 χρόνια ανάπτυξης αντίστοιχα με τεράστιο team και budget, χωρίς επίσης να πλησιάζει καν το Star Citizen σε πολυπλοκότητα.

Η Cloud Imperium ξεκίνησε με ένα πολύ μικρό team και μόλις πριν 1-2 χρόνια έφτασε τα 500 άτομα προσωπικό, αναπτύσσοντας ένα single-player και ένα MMO ταυτόχρονα. Απλά δεν το φτιάχνει πίσω από κλειστές πόρτες και ο μέσος χρήστης δεν καταλαβαίνει ακριβώς το πως δουλεύει το game development, πολλοί περιμένουν να είναι όλα polished απ' την Alpha.
#3 ashbringer (Level 25) 20/12/2020 12:20
Ας ελπίσουμε Γιώργο ότι θα τα πάει καλά .Συμφωνώ με αυτά που γράφεις.
Notification