Harvest Moon: Skytree Village

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Harvest Moon: Skytree Village

Harvest Moon: Skytree Village

Το νέο Farm Simulation RPG της Natsume έρχεται στο 3DS.

Η Natsume ανακοίνωσε το νέο μέλος της σειράς Harvest Moon.

Το Harvest Moon: Skytree Village θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το 3DS και θα παρουσιάζει νέο art style. Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στην Oasis of the Harvest Goddess και σύμφωνα με το σενάριο, θα προσπαθήσετε να επαναφέρετε την ευημερία και την ευπορία σε αυτή την γη, φέρνοντας πίσω στη ζωή τα επτά Skytrees, δίνοντας έτσι πίσω την δύναμη στην Harvest Goddess.

Στο νεότερο RPG Farm Simulation της Natsume θα συναντήσετε τόσο παλιούς γνώριμους, όσο και νέους χαρακτήρες. Θα περιλαμβάνει νέα μοντέλα χαρακτήρων, αναβαθμίσιμα εργαλεία, customization στις φάρμες σας και θα σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε την μορφολογία του εδάφους, δημιουργώντας ποτάμια και λίμνες. Θα μπορείτε να παίξετε είτε ως αγόρι, είτε ως κορίτσι και να ξεκινήσετε την δική σας οικογένεια, ενώ θα βρείτε επίσης νέα σπαρτά για να καλλιεργήσετε και νέα λουλούδια, καθώς και καινούριους μηχανισμούς στο fishing.

Το Harvest Moon: Skytree Village θα κυκλοφορήσει για 3DS σε άγνωστη ημερομηνία. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να δοθούν κατά την διάρκεια της E3 2016.

Συζητήστε για το Harvest Moon: Skytree Village στο σχετικό forum topic που μόλις άνοιξε.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification