Ever Oasis

Hot
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
1
Ever Oasis

Ever Oasis

Νέο IP από τη Nintendo.

Η Nintendo αναπτύσσει σε συνεργασία με την Grezzo ένα νέο RPG για το 3DS.

Στο Ever Oasis ο σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε μια όαση στην έρημο. Ο εμπνευσμένος από αρχαία αιγυπτιακά σχέδια κόσμος του RPG έχει καταληφθεί από τον Chaos κι έχει μετατραπεί σε μια δύσβατη έρημο. Πρωταγωνιστής είναι ο Tethu, ο οποίος συλλέγει πόρους για να αναπτύξει μια όαση με σκοπό να επαναφέρει το τοπίο και την πανίδα στην αρχική τους μορφή.

Το Ever Oasis συνδυάζει RPG με Platform στοιχεία αφού ο Tethu μπορεί να εξερευνεί τα περιβάλλοντα του, να πολεμάει εχθρούς και να λύνει γρίφους σε στυλ The Legend of Zelda μαζί με τα άλλα δύο μέλη της ομάδας του, Miura και Roto. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο ενός χαρακτήρα από το party σας μιας και ο καθένας έχει διαφορετικές ιδιότητες, ενώ στην αρχή θα μπορείτε να επιλέξετε και το φύλο του Tethu. Με τους πόρους που θα συλλέγετε, θα μπορείτε να ανοίγετε καταστήματα στην όαση και θα πρέπει να τα κρατάτε συνεχώς εφοδιασμένα. Υπάρχουν μηχανισμοί μέρας και νύχτας και κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν θα σας επιτρέπεται να γεμίσετε τα καταστήματα, ενώ οι εχθροί θα είναι ελαφρώς δυνατότεροι και πιο τρομακτικοί.

Η εταιρία ανάπτυξης του νέου RPG, Grezzo, έχει προηγουμένως ολοκληρώσει τα The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D και The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D και είχε δημιουργήσει από την αρχή τα The Legend of Zelda: Tri Force Heroes και The Legend of Legacy για το 3DS. Δημιουργός του Ever Oasis είναι ο γνωστός προγραμματιστής Koichi Ishii, ο οποίος έχει εργαστεί εκτενώς στις σειρές Final Fantasy και Secret of Mana έχοντας δημιουργήσει τους εικονικούς χαρακτήρες Chocobo και Moogle. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το πρώτο gameplay τρέιλερ όπως παρουσιάστηκε στο Nintendo Treehouse Live.

Το Ever Oasis αναμένεται να κυκλοφορήσει στο 3DS χωρίς να έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Διαβάστε όλες τις νέες πληροφορίες του The Legend of Zelda: Breath of the Wild και συζητήστε για το Ever Oasis στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification