Γεια σου Αποστόλη. Αν έχεις τρέλα όπως εγώ τίποτα δεν κρατάει για χρόνια…χαχα.. Θα το φτιάξω εγώ, άλλωστε αυτή είναι όλη η ομορφιά στο να αγοράζεις επιλεκτικά pc part, και το να το φτιάχνεις μόνος σου .Έχεις την Asus Prime σε τι socket για Intel ή Amd. Ρωτάω γιατί και εγώ αυτή έβλεπα στην αρχή  «Asus Prime X570 Pro» αλλά πρέπει να σου κάνουν αναβάθμιση bios από κατάστημα για να υποστηρίξει τον  Ryzen 5800χ , εκτός αν έχεις παλιό επεξεργαστή ryzen που να υποστηρίζεται  και το κανείς μόνος σου, εμένα είναι αρκετά παλιός 1800χ και δυστυχώς δεν υποστηρίζει η μητρική. Οι μνήμες Ανέστη που μου πρότεινες σίγουρα είναι πολύ καλές, απλά έχω αγοράσει αυτές που γράφω, όπως επίσης και το τροφοδοτικό, βλέπεις επειδή δεν περισσεύουν τα φράγκα  (σνιφ…σνιφ.. κλάμα) τα αγοράζω σιγά, σιγά τα κομμάτια.    

Read More...

Συνονόματε sotiri πολύ καλό το site που μου πρότεινες, θα με βοηθήσει παρα πολύ, σ΄ ευχαριστώ.Ανέστη και Αποστόλη τις μνήμες τις έχω αγοράσει, προσπαθώ εκτός από απόδοση να συνδυάσω και εμφάνιση σε όλο το build ..χαχα(ψώνιο) .Το corsair τροφοδοτικό πράγματι είναι κορυφή, αν και έψαχνα για seasonic αλλά είναι απλησίαστα τα 1000W.Τώρα για την GPU(κάρτα γραφικών) ξέρω πως μόνο αν θες να βάλεις sli σε crossfire ή το αντίθετο δεν γίνεται, αν πας για μόνη κάρτα δεν έχεις θέμα, απλά έπαιρνα μητρική που υποστήριζε και τα δυο (sli και crossfire) και έτσι δεν είχα θέμα, τώρα αν έχετε προσέξει η περισσότερες μητρικές υποστηρίζουν μόνο crossfire.Ανδρέα πάντα ήμουν Fun τις Intel απλά τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια καλοβλέπω την Amd γιατί έχει κάνει πολύ καλή δουλεία, αλλά και γιατί πρέπει να ενισχύουμε τον ανταγωνισμό (υγιή) για να έχουμε κέρδος σε προσιτές τιμές (άποψη μου)  Τώρα Adata δεν έχω εμπειρία καθόλου, απ΄ότι είδα είναι και PCIe Gen4x4 και σε καλή τιμή, θα το ψάξω.         

Read More...

Καλησπέρα στην παρέα.Φτιάχνω ένα καινούργιο σύστημα pc, τα part που έχω επιλέξει είναι τα εξής ( Αν έχετε κάποια ένσταση ή καλύτερη ιδέα, πείτε το)Cases : Corsair 5000D Airflow whiteCpu : Ryzen 5800xMotherboard : MSI MAG X570S Tomahawk Max WiFi ή Asus ROG Strix B550-A GamingRam : G.Skill Trident Z Royal 32GB DDR4-3600MHz (F4-3600C16Q-32GTRSC)Gpu : Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti 8GB Vision OC (πονεμένη ιστορία οι κάρτες γραφικών)Power Supply : Corsair RMX Series RM1000X (2021) 1000W SSD : Samsung 1TB NVMe SSD 970 Evo Plus Series Αυτά τα βασικά κομμάτια, λοιπόν το ερώτημα που έχω είναι για την μητρική.1.     Η Asus ROG Strix B550-A Gaming υποστηρίζει αυτές της μνήμες, 3600(OC) συχνότητα αλλά έψαξα το site της G.Skill και δεν βρήκα (τουλάχιστον εγώ δεν κατάφερα να δω) αυτήν την μητρική μέσα. Kαι από την Asus δεν βρήκα το συγκεκριμένο μοντέλο από τις μνήμες (F4-3600C16Q-32GTRSC).2.     Και οι δυο μητρικές υποστηρίζουν μόνο 2-Way CrossFireX, εγώ που θα χρησιμοποιήσω( δεν με ενδιαφέρουν SLI κόλπα) μια κάρτα GPU GeForce RTX 3070 Ti 8GB θα υπάρχει πρόβλημα, υποστηρίζετε κανονικά, έτσι δεν είναι; 3.     Ουφ αυτά για τώρα. Ευχαριστώ παίδες, απαντήσετε ή όχι.  

Read More...

Μεγάλος Fan των παιχνιδιών Resident Evil 

Read More...

ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΟΒΟΛΑΣ replied to the topic 'The Shore' in the forum. 2 years ago

Το The Shore εννοείται δαγκωτό

Read More...

Μεγάλος Fan των παιχνιδιών Resident Evil 

Read More...

ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΟΒΟΛΑΣ created a new topic ' The Shore' in the forum. 2 years ago

Το The Shore εννοείται δαγκωτό

Read More...

Notification