• Ειδήσεις
  • Action
  • Το L.A. Noire στο Switch είναι μεγαλύτερο απ' την χωρητικότητα της κονσόλας

Το L.A. Noire στο Switch είναι μεγαλύτερο απ' την χωρητικότητα της κονσόλας

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το L.A. Noire στο Switch είναι μεγαλύτερο απ' την χωρητικότητα της κονσόλας

Το L.A. Noire στο Switch είναι μεγαλύτερο απ' την χωρητικότητα της κονσόλας

Θα παίζεται μόνο με αγορά SD Card.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Nintendo Switch είναι ο αποθηκευτικός του χώρος, κάτι που με τον καιρό φαίνεται ολοένα και περισσότερο, μιας και τα νεότερα games απαιτούν περισσότερα GB.

Ένα εξ αυτών είναι το L.A. Noire της Rockstar, το οποίο χρειάζεται 27GB χώρου. Το Nintendo Switch έχει 32GB διαθέσιμο χώρο, αλλά τα 6.2GB δεσμεύονται από το σύστημα της κονσόλας, συνεπώς με 26GB ελεύθερα, το L.A. Noire δεν χωράει. Οι κάτοχοι του Switch θα χρειαστεί να αγοράσουν μια SD Card των 32GB κατ' ελάχιστο για να μπορέσουν να το τρέξουν. Επίσης, θα υπάρξει και day one patch των 14GB, συνεπώς ελπίζουμε με προσωρινή αποθήκευση του patch στο σκληρό δίσκο της κονσόλας, να φτάσει όντως μια SD Card των 32GB.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το L.A. Noire στο Nintendo Switch κοστίζει πιο ακριβά από τις υπόλοιπες εκδόσεις, προφανώς λόγω των δικαιωμάτων που αξιώνει η Nintendo αλλά και του κόστους κατασκευής του παιχνιδιού σε cardridge.

Συζητήστε περισσότερα για το L.A. Noire στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 asmilon (Level 26) 02/11/2017 22:26
Ποσο fail η αποφαση να βγει η κονσολα με τοσο λιγο χωρο. Λες και δε εχουν αισθηση της εποχης...
#2 ashbringer (Level 25) 03/11/2017 08:47
Αγοράστε sd cards γιατί η αγαπητή Nintendo δεν σκέφτηκε το προφανές.
#3 vbakis (Level 8) 03/11/2017 10:49
εδώ πλέον δεν σου φτάνουν τα 32GB για κινητό, πόσο μάλλον για κονσόλα!
#4 thunderspeeder (Level 14) 11/01/2018 02:30
Είναι κολλημένοι άσχημα αυτοί στην νιντεντο εγώ το είχα πει και θα το ξανά πω λατρεύω παιχνίδια της νιντεντο άλλα μήπως ως developer παιχνιδιών με exclusive συμφωνίες θα ήταν καλύτερο και ποιο επικερδές.... Και με το Wii U που είχα στην κατοχή μου φτίαξαν μια κονσόλα για να παίζει τα παιχνίδια τους 2 βήματα πίσω από της άλλες κονσόλες εγώ στο xbox one τον πήρα το 2014 και πήρα δίσκο φέτος αυτοί θέλουν SD με το καλημέρα.... Από την άλλη θέλει για να μπεις πάρτι με φίλους κινητό με έκδοση android που σε περιορίζει αν έχεις παλιό κινητό... πάλι στην μούγκα για την βγάλουμε και έχουν πάρτι το ps3 και xbox 360 και ζητάνε και ένα κάρο λεφτά.... Achievements δεν έχουν εκπτώσεις δεν κάνουν τα βίντεο των παιχνιδιών τους δεν μπορείς να το βάλεις πουθενά.... Τραγικοί επιεικώς!!! :P
Notification