New Game Plus Mode στο Assassin's Creed Odyssey

Hot
New Game Plus Mode στο Assassin's Creed Odyssey

New Game Plus Mode στο Assassin's Creed Odyssey

Έρχεται αυτή την εβδομάδα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/2/19] Το Assassin’s Creed Odyssey θα έχει μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου ένα New Game+ Mode.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Ubisoft, το τέλος του Φλεβάρη θα βρει το δημοφιλές Action-Adventure να περιλαμβάνει ένα mode που εδώ και καιρό ζητούσαν οι fans. Πρόκειται για το New Game Plus mode στο οποίο οι παίκτες μπορούν, αφού τερματίσουν το παιχνίδι, να ξεκινήσουν από την αρχή την ιστορία, έχοντας στην κατοχή τους όλα τα αντικείμενα και την πρόοδο που σημείωσαν στο αρχικό τους playthrough. Το New Game+ έχει γίνει πλέον συνήθεια στα open world games καθότι προσδίδουν άφθονο replayability στον εκάστοτε τίτλο.

 

Η ανακοίνωση προήλθε από την σελίδα του παιχνιδιού στο Twitter, ωστόσο δεν αναφέρεται η ημερομηνία όπου θα συναντήσουμε το εν λόγω mode, άρα ούτε το πότε θα είναι διαθέσιμο το σχετικό patch που θα το προσθέσει. Ξέρουμε ωστόσο πως την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν ένα βίντεο για την λειτουργία αυτού του mode. Η παραπάνω αλλαγή είχε εφαρμοστεί και στο Assassin’s Creed Origins και ήταν αρκετοί οι fans που αξιοποίησαν την δυνατότητα του New Game+. Πιθανότατα θα έχει ανάλογη απήχηση και στο Assassin’s Creed Odyssey.

[UPDATE: 23/2/19 - Έρχεται αυτή την εβδομάδα] Το New Game+ mode του Assassin’s Creed Odyssey θα εισαχθεί με patch την ερχόμενη εβδομάδα. 

Απαντώντας σε ένα post ενός fan του παιχνιδιού στο Twitter, η Ubisoft επιβεβαίωσε πως το πολυπόθητο αυτό mode θα προστεθεί στο Odyssey την εβδομάδα που μας έρχεται. Επομένως, μέχρι το τέλος του Φλεβάρη να περιμένετε νέο update για το δημοφιλές Action-Adventure, το οποίο πέραν αυτού του mode θα αυξήσει το level cap των παικτών στο 99, ενώ θα προσθέσει και δύο mercenary tiers. Τέλος θα προστεθούν νέα σημεία διαθέσιμα για fast travel.

Διαβάστε το review του Assassin’s Creed Odyssey και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 23/05/2019 13:12
Τι να το κάνουμε το NG+........Το παιχνίδι είναι τεράστιο και επαναλαμβανόμεν ο.
Notification