• Ειδήσεις
  • Action
  • Respawn: "Η εξερεύνηση στο Star Wars Jedi: Fallen Order θυμίζει αυτή του Metroid"

Respawn: "Η εξερεύνηση στο Star Wars Jedi: Fallen Order θυμίζει αυτή του Metroid"

Hot
Respawn: "Η εξερεύνηση στο Star Wars Jedi: Fallen Order θυμίζει αυτή του Metroid"

Respawn: "Η εξερεύνηση στο Star Wars Jedi: Fallen Order θυμίζει αυτή του Metroid"

Σημαντικά traversal στοιχεία στο νέο Action-Adventure.

 

Οι developers του Star Wars Jedi: Fallen Order εξήγησαν την επιρροή τους από την σειρά Metroid.

O Jeff Magers, level designer του παιχνιδιού, μίλησε στο Game Informer για το νέο Star Wars game και την εξερεύνηση στον μεγάλο κόσμο του. Εντύπωση προκάλεσε το κομμάτι στο οποίο υποστηρίζει πως η δομή του παιχνιδιού έχει εμπνευστεί από το Metroid Prime, χωρίς να εξηγήσει όμως ως προς ποια άποψη ισχυρίζεται κάτι τέτοιο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Θέλουμε να εμπιστευτούμε τους παίκτες στο να βρουν τον δικό τους δρόμο και να ανακαλύψουν τον κόσμο χωρίς εξαναγκασμούς”. Αυτό φαίνεται και από την ολοκληρωτική απουσία των objective markers, αφού η ανακάλυψη της πορείας σας πραγματοποιείται μέσω του περιβάλλοντος και ενός 3D χάρτη.  Ως προς το κομμάτι του Metroid, μπορεί να μην έδωσε κάποια σαφή απάντηση αλλά τόνισε πως η Respawn φρόντισε να δώσει ελευθερία στους παίκτες και hand-crafted περιβάλλοντα και στιγμές. Υπάρχουν levels του παιχνιδιού που θα χαθούν ή δεν θα έχετε πρόσβαση αν δεν έχετε την κατάλληλη μορφή του The Force και εξήγησε: “Θα κάνετε συνεχώς re-traversing ανάμεσα σε αυτά τα levels που νωρίτερα ήταν πιο linear και ίσως είχατε προσπεράσει ορισμένα ability gates στην πορεία σας”.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε επίσης πως θα μπορείτε να πηγαίνετε με το Stinger Mantis ανά πάσα στιγμή σε οποιονδήποτε πλανήτη. Επομένως το replayability έχει βασική αξία, αφού υπάρχουν πολλές περιοχές και μυστικά για να ανακαλύψετε αφού σημειώσετε κάποια επιθυμητή πρόοδο.

Το Star Wars Jedi: Fallen Order θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Star Wars Jedi: Fallen Order και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification