Hitman 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Hitman 2

Hitman 2

Τρέιλερ της αποστολής σας ενάντια στον Sean Bean. [UPDATE]

[Aρχική Δημοσίευση: 5/6/18] Η Warner Bros. και η IO Interactive ετοιμάζουν το Hitman Season 2.

Το γεγονός αυτό προκύπτει από τα Twitter accounts, τόσο της σειράς, όσο και της Warner. Η πλήρης αποκάλυψη θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουνίου. Τα μηνύματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι τα "Access Denied" και "Good afternoon, 47. The profiles have been uploaded. Your next target is...".

 

[UPDATE: 7/6/18 - Επίσημη ανακοίνωση] Οι Warner Bros. Interactive Entertainment και IO ανακοίνωσαν επίσημα το Hitman 2 μέσω livestream, γεγονός το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή της σειράς μετά την εγκατάλειψή της από την Square Enix. 

Οι δύο εταιρείες δήλωσαν πως είναι πολύ ευχαριστημένες από την συνεργασία τους και υπόσχονται πλούσιο gameplay με “sandbox levels” τα οποία θα παρέχουν πολλές επιλογές απόκρυψης και εξουδετέρωσης των στόχων σας, ενώ επίσης θα προστεθεί αρκετό νέο περιεχόμενο αργότερα. Παράλληλα με την ανακοίνωση, τέθηκε στην δημοσιότητα και ένα Announcement τρέιλερ το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

To νέο μέρος της σειράς θα διαδραματίζεται αμέσως μετά από το πρώτο Hitman κα θα περιλαμβάνει ολόκληρη την ιστορία του απ'την αρχή, δεν θα είναι χωρισμένο σε επεισόδια, και ο Agent 47 θα ανακαλύψει άγνωστες σε αυτόν πτυχές του παρελθόντος του, κάτι με βάση το οποίο μπορούμε να αναμένουμε μια πλοκή με βάθος. Εδιαφέρον παρουσιάζει και το Sniper Assassin mode του Hitman 2, στο οποίο θα είναι co-op για δύο παίκτες, αν και θα μπορείτε να το παίξετε και μόνοι. Το Sniper Assassin mode είναι διαθέσιμο από σήμερα σε στάδιο early access για όσουν προπαραγγείλουν, και μπορείτε να δείτε παρακάτω το σχετικό τρέιλερ που δημοσίευσε η Warner Bros για αυτό:

[UPDATE 2: 8/7/18 - Έξι τοποθεσίες στο λανσάρισμα] Το Hitman 2 θα έχει έξι τοποθεσίες στο λανσάρισμά του σύμφωνα με την Io Interactive. Οι τοποθεσίες αυτές θα περιλαμβάνουν βασικές τοποθεσίες του campaign, Escalation Contracts, Contracts που δημιουργούν παίκτες και Elusive Targets.

[UPDATE 3: 1/9/18 - Νέο τρέιλερ στη ζούγκλα της Κολομβίας] Η Warner Bros. και η IO Interactive παρουσίασαν ένα νέο τρέιλερ για το Hitman 2, το οποίο σας δίνει μία εικόνα από την ζούγκλα του παιχνιδιού που θα συναντήσετε στην Κολομβία.

Η ζούγκλα θα έχει κακοποιούς ντυμένους με παραδοσιακές ενδυμασίες και τα ανάλογα θανατηφόρα όπλα. Τα κτίρια στον χάρτη είναι ελάχιστα. Θυμίζουμε ότι στο Hitman: Codename 47 υπήρχε και εκεί αποστολή στη ζούγκλα της Κολομβίας.

 

[UPDATE 4: 25/9/18 - Colombia trailer] Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα τρέιλερ για το Hitman 2, το οποίο σας ταξιδεύει για άλλη μια φορά στη ζούγκλα της Κολομβίας και συγκεκριμένα στο χωριό Santa Fortuna. Εκεί βρίσκεται και το κρησφύγετο του Delgado Cartel.

Το Santa Fortuna είναι μια εκ των έξι νέων περιοχών του sequel, ενώ μέσω του Legacy Pack DLC θα επιστρέψουν και οι περιοχές του πρώτου παιχνιδιού, δηλαδή οι Paris, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado και Hokkaido, στις οποίες έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές για να “αγκαλιάσουν” τους νέους μηχανισμούς στο gameplay.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 5: 24/10/18 - Νέο τρέιλερ με τις τοποθεσίες του παιχνιδιού] Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα νέο τρέιλερ για το Hitman 2, το οποίο σας παρουσιάζει τις τοποθεσίες του παιχνιδιού.

Αν κάποιοι το θεωρείτε spoiler τότε μπορείτε να μην το δείτε και να περιμένετε τρεις εβδομάδες μέχρι την κυκλοφορία του.

 

[UPDATE 6: 31/10/18 - Perfected trailer] Στο νέο τρέιλερ του Hitman 2 με τίτλο Perfected, η IO Interactive μας παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Στο νέο Hitman θα σας περιμένουν έξι νέες τοποθεσίες, νέα multiplayer modes και πλήθος από upgrades στο gameplay. Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

[UPDATE 7: 4/11/18 - Launch trailer με τον Sean Bean] Στο launch trailer του Hitman 2 ο ηθοποιός Sean Bean μας κάνει μια τελική παρουσίαση του παιχνιδιού, αφού πρώτα παθαίνει...δηλητηρίαση από τον Agent 47!

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE 7: 21/11/18 - Η αποστολή σας ενάντια στον Sean Bean] Στο νέο τρέιλερ του Hitman 2 έρχεστε αντιμέτωποι με τον ηθοποιό και παράλληλα εχθρό σας στο παιχνίδι, ονόματι Sean Bean. 

Το Hitman 2 θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε τα reviews των Hitman και το preview του Hitman 2. Δείτε επίσης το gameplay video μας για το τελευταίο από την Gamescom 2018. Συζητήστε για το sequel στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification