The Division 2 open beta

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
The Division 2 open beta

The Division 2 open beta

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής. [UPDATE]

 [Αρχική δημοσίευση: 11/6/18] Η Ubisoft ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Microsoft στην E3 2018 την beta του Tom Clancy's The Division 2.

Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πότε θα ξεκινήσει και επίσημα, η Γαλλική εταιρεία έχει ανοίξει ένα site όπου μπορείτε να γραφτείτε. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν έχει προγραμματιστεί μία closed beta, η οποία δεν είναι ανοιχτή για τον περισσότερο κόσμο, παρά μόνο για όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Κάντε κλικ εδώ για να γραφτείτε στη beta. Θα ειδοποιηθείτε μέσω email όταν γίνει διαθέσιμη.

[UPDATE: 17/1/19 - Τρέιλερ και έναρξη της beta] Η Ubisoft παρουσίασε το story trailer και ανακοίνωσε την έναρξη της beta του The Division 2.

Η beta θα διεξαχθεί το διάστημα 7-11 Φεβρουαρίου και σε αυτή θα συμμετάσχουν πρώτα όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή θα λάβετε πρόσκληση μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αν και εφόσον υπάρξει ελεύθερος χώρος στους servers.

[UPDATE: 11/2/19 - Οpen beta] Developer του The Division 2 αποκάλυψε ότι θα υπάρξει open beta.

Κατά τη διάρκεια ενός stream στο επίσημο κανάλι του παιχνιδιού στο Twitch, ένα μέλος της ομάδας ανάπτυξης ανέφερε ότι ορισμένα bugs του private beta θα διορθωθούν όταν κυκλοφορήσει το open beta. Δείτε ακριβώς το σημείο που συνέβη στο clip που ακολουθεί:

https://clips.twitch.tv/BlatantVenomousTubersArsonNoSexy

Η Ubisoft δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ακόμη η open beta, αλλά η έλευσή της δεν θα μας εκπλήξει, καθώς το ίδιο είχε γίνει και με το πρώτο The Division.

[UPDATE 2: 25/2/19 - open beta trailer] H Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα την open beta του Tom Clancy's The Division 2, η οποία θα διεξαχθεί 1 με 4 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε με ένα τρέιλερ στο οποίο αναφέρονται τα διαθέσιμα για δοκιμή χαρακτηριστικά, που θα είναι τρία missions σε Normal και Hard modes. Το level cap θα είναι μεγαλύτερο από τις closed betas (μέχρι level 8), θα υπάρχει ένα επιπλέον Skirmish PvP map, καθώς και ένα νέο skill, το Chem Launcher, το οποίο θα έχει δύο variants, Riot Foam και Explosive Vapor. Τέλος, η Ubisoft θα προσθέσει και δύο επιπλέον Settlement Projects.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

To The Division 2 κυκλοφορεί στις 15 Μαρτίου σε PC, PS4 και Xbox One.

Το Tom Clancy’s The Division 2 θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε ακόμη το gameplay video του The Division 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification