Dying Light 2: Stay Human gameplay videos

Hot
Dying Light 2: Stay Human gameplay videos

Dying Light 2: Stay Human gameplay videos

Νέο gameplay video με την πρώτη ώρα του παιχνιδιού. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/6/19] Παρόλο που αυτή είναι η δεύτερη Ε3 που παρουσιάζεται το Dying Light 2, δεν είδαμε και πολύ gameplay. Αυτό αλλάζει σήμερα, διότι η Techland είναι έτοιμη να δείξει το Dying Light 2 στο κοινό.

Στην Ε3 2019, η εταιρία ανάπτυξης παρουσίασε ένα μικρό demo για να αναδείξει τις αναβαθμισμένες κινήσεις, τις επιλογές στους διαλόγους και άλλα. Αν θυμάστε από την περσινή Ε3 οι αποφάσεις των παικτών ήταν ένα από τα κύρια παρουσιαστικά του παιχνιδιού. Σε μια συνέντευξη ο Chris Avellon, narrative designer, εξηγεί ότι στον καινούργιο τίτλο θα χρειαστεί να πάρετε πολλές μικρότερες αποφάσεις στην διάρκεια του ταξιδιού σας, με τις μεγαλύτερες να επηρεάζουν όλο τον κόσμο.

Στο τέλος του gameplay ο Ciszewski, chief creative officer, αποκάλυψε πως το crafting θα επιστρέψει στο Dying Light 2 και θα μπορείτε να βελτιώσετε τον εξοπλισμό σας, ώστε να κάνετε περισσότερο damage σε συγκεκριμένους εχθρούς. Επίσης οι επιλογές που θα πάρετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα επηρεάσουν την πρόσβασή σας στα διάφορα εργαλεία.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE: 26/8/19 - Νέο εκτενές gameplay video 25 λεπτών] Στο νέο gameplay video του Dying Light 2 δείτε 25 λεπτά ασταμάτητης δράσης.

Σε αυτό ο Aiden Caldwell αντιμετωπίζει εχθρούς και τέρατα και συνομιλεί με NPCs. Υπάρχει και περιγραφή από developer αλλά διακριτικά σε πολύ συγκεκριμένα σημεία.

[UPDATE 2: 4/6/21 - Νέο gameplay trailer] Η Techland παρουσίασε το νέο gameplay trailer του Dying Light 2. Δείτε το παρακάτω και γνωρίστε τον κόσμο του παιχνιδιού και τις απειλές που καραδοκούν. Στο βίντεο θα γνωρίσετε και τις τρεις φατρίες Έχουμε τους Survivors, τους Peacekeepers που θέλουν να επιβάλουν τον νόμο και την τάξη και τους Renegades που αντιτίθενται στους Renegades: 

[UPDATE 3: 2/7/21 – Νέο τρέιλερ επικεντρωμένο στους εχθρούς] Η Techland πραγματοποίησε ένα νέο gameplay trailer, το οποίο επικεντρώθηκε στου εχθρούς του Dying Light 2 Stay Human.

Στο gameplay trailer που παρουσιάστηκε βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Aiden, ο οποίος εξερευνά με stealth τακτική, ένα εγκαταλειμμένο νοσοκομείο για να βρει ένα biomarker, μία συσκευή που δείχνει πόσο μολυσμένος είναι κάποιος. Στο νοσοκομείο συναντάει μία ομάδα μολυσμένων που κοιμούνται, τους οποίους ονομάζει Sleeping Beauties. Επιπλέον το τρέιλερ έδειξε τους Demolishers που είναι μεγάλοι σε μέγεθος με τεράστια χέρια και τους Banshees που ρίχνουν οξύ. Στο τέλος του τρέιλερ δραπετεύει από το νοσοκομείο και καταλαβαίνει ότι πρόκειται να μεταμορφωθεί σε zombie.

[UPDATE 4: 3/12/21 – Νέο gameplay video δείχνει το σύστημα μάχης και το parkour] Στο νέο της stream, η Techland παρουσίασε το σύστημα μάχης και το parkour του Dying Light 2: Stay Human.

Παρουσιαστής του stream ήταν ο Jonah Scott, ο οποίος υποδύεται τον πρωταγωνιστή, Aiden Caldwell μαζί με την streamer Leah. Στο stream είδαμε αρκετούς εχθρούς και τους τρόπους που τους αντιμετωπίζετε με το νέο σύστημα μάχης. Νέες προσθήκες που παρουσιάστηκαν είναι το paraglyder το οποίο σας επιτρέπει να μετακινήστε από κτήριο σε κτήριο, η ικανότητα να ρίχνετε εχθρούς από ύψος στο κενό και το dropkick που τους εκτοξεύει στον αέρα.

[UPDATE 5: 14/1/21 – Co-op και συγκριτικά πλάνα από όλες τις κονσόλες] Η Techland πραγματοποίησε το έκτο και τελευταίο livesteam του Dying Light 2: Stay Human πριν την κυκλοφορία του.

Στο Co-op mode του Dying Light 2: Stay Human θα μπορείτε να παίζεται μαζί με άλλους 3 παίκτες από την αρχή μέχρι το τέλος της ιστορίας. Για τις αποφάσεις που καθορίζουν την ιστορία θα υπάρχουν ψηφοφορίες, όμως την τελική απόφαση θα παίρνει ο host. Επιπλέον όσα items έχετε μαζέψει στο co-op θα μπορείτε να τα έχετε και στο single-player.

Λίγο αργότερα, στο ίδιο livestream, υπάρχουν συγκριτικά πλάνα μεταξύ PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One. Στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς το Dying Light 2 δείχνει αρκετά ικανοποιητικό.

[UPDATE 6: 4/2/22 - Η πρώτη ώρα του παιχνιδιού] Το Dying Light 2 κυκλοφορεί σήμερα, επομένως ήρθε η ώρα να δείτε την πρώτη ώρα του παιχνιδιού.

Θα δείτε μεταξύ άλλων τον χειρισμό, τα πρώτα στοιχεία για την ιστορία, τις αλληλεπιδράσεις με τους διαλόγους και το σύστημα μάχης που περιλαμβάνει και stealth. Επίσης, θα πάρετε μια μικρή γεύση από τα skills και τις εκπλήξεις με loot που κρύβει το παιχνίδι. Το user interface έχει επίσης αναβαθμιστεί, αν και στον τομέα των γραφικών περιμέναμε το κάτι παραπάνω. Τα μοντέλα των χαρακτήρων έχουν καλό σχεδιασμό, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την ανάλυση στο περιβάλλον.

Το Dying Light 2 κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Αποκτήστε το από το GWShop στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα για το Dying Light 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 24) 05/06/2021 21:33
Είναι απ'τους τίτλους που περιμένω εδώ και πολύ καιρό να βγούν.
Notification