Netflix: "Αυξήθηκε η τηλεθέαση λόγω του κορωνοϊού"

Hot
Netflix: "Αυξήθηκε η τηλεθέαση λόγω του κορωνοϊού"

Netflix: "Αυξήθηκε η τηλεθέαση λόγω του κορωνοϊού"

Καραντίνα και σειρές πάνε μαζί.

O Chief Content Officer του Netflix, Ted Sarandos, επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποπτευόμασταν, πολλοί άνθρωποι stream-άρουν ταινίες και σειρές αυτή την στιγμή.

Σε μια συνέντευξη του CNN, ο Sarandos μίλησε για το πως ο COVID-19 (κορωνοϊός) επηρέασε τον τιτάνα του streaming. Παρόλο που τα streams και οι συνδρομές έχουν αυξηθεί, η παραγωγές έχουν διακοπεί. “Κάθε μια από τις παραγωγές μας παγκοσμίως έχει διακοπεί,” δήλωσε ο Sarandos. “Πιστεύω ότι αυτό δεν ξαναέχει συμβεί στην ιστορία.” Αυτό περιλαμβάνει και μερικά από τα “μεγάλα όπλα” του Netflix, όπως η παραγωγή του The Witcher και του Stranger Things.

Όσοι παρακολουθούν από το σπίτι δεν θα έπρεπε να ανησυχούν για την απουσία περιεχομένου. Το επιχειρηματικό μοντέλο του Netflix συνεπάγεται ότι οι περισσότερες σειρές και ταινίες έχουν γυριστεί από καιρό και δεν θα κυκλοφορήσουν όλες μαζεμένες. Για μερικές παραγωγές όμως η δουλεία ίσως συνεχιστεί, όπως για παράδειγμα τη νέα σεζόν του Big Mouth. "Είχαμε 40 ηθοποιούς και σεναριογράφους μαζί με executives του Netflix να διαβάζουν το καινούργιο επεισόδιο μέσω διαδικτύου. Οι άνθρωποι προσαρμόζονται εύκολα, κάτι που θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε γρηγορότερα,“ δήλωσε ο Sarandos.

“Είμαστε υπερήφανοι για τον ρόλο που διαδραματίζουμε,” δήλωσε ο Sarandos. “Το οποίο είναι να κάνει την παραμονή στο σπίτι πιο εύκολη για αρκετό κόσμο, ίσως και πιο ευχάριστη και δίνει στις οικογένειες την ευκαιρία να δουν κάτι μαζί, ώστε να μην νιώθουν τόσο μόνοι.”

Διαβάστε εδώ για την αναβολή της δεύτερης σεζόν του The Witcher και συζητήστε και τον κορωνοϊό στο σχετικό forum topic. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification