Τα Windows 10 δεν θα κάνουν update και restart όποτε θέλουν

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα Windows 10 δεν θα κάνουν update και restart όποτε θέλουν

Τα Windows 10 δεν θα κάνουν update και restart όποτε θέλουν

Η Microsoft τα "εκπαιδεύει".

Πόσες φορές φύγατε από το PC και γυρίσατε βλέποντας ότι γίνεται update και η δουλειά σας στις ανοιχτές καρτέλες δεν είχε σωθεί; Σίγουρα πολλές. Η Microsoft αποφάσισε μετά από αρκετά χρόνια ζωής των Windows 10 να βοηθήσει ώστε τα PC να μην παίρνουν πρωτοβουλιά να κάνουν update και restart από μόνα τους.

 

Τα Forced updates δυστυχώς δεν θα φύγουν τελείως από default επιλογή, αλλά μέσω του machine learning θα γίνονται με καλύτερο timing. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό τεστάρεται από τους Windows Insiders, στο build με αριθμό 17721 αν έχετε κάνει subscribe στο Fast ring και στο build με αριθμό 18204 αν έχετε κάνει subsribe στο Skip Ahead. Αμφότερες οι δύο αυτές beta εκδόσεις των Windows έχουν ένα μοντέλο πρόβλεψης που στοχεύει στο να προβλέπει με ακρίβεια πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει restart το PC σας.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμίσει την "λογική των reboots" ώστε να μην φεύγουμε από το PC μας και γυρνώντας να το βλέπουμε να γίνεται update από μόνο του. Το update δεν θα τσεκάρει μόνο αν χρησιμοποιείτε το PC σας εκείνη την στιγμή, αλλά και το αν φύγατε από αυτό για λίγη ώρα. Τα αποτελέσματα του νέου update θα εξεταστουν από την Microsoft εσωτερικά από τους developers της για τυχόν αλλαγές.

Βέβαια αν δεν θέλετε να περιμένετε για το update αυτό τότε δείτε τον αναλυτικό οδηγό μας στο Forum για το πως μπορείτε να αποφύγετε το restart στα updates που εγκαθίστανται αυτόματα.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 27/07/2018 10:49
άντε με αυτό το χαζό πράγμα κάθε φορά, κάλιο αργά παρά ποτέ.
#2 akiszax (Level 21) 02/08/2018 19:01
Αυτό το άρθρο πραγματικά είναι μεγάλη βοήθεια για πάρα πολλούς, ειχα και εγώ Win10 και τα έβγαλα, γιατί είχαν μουρλαθεί στα update και restart.
Notification